Ga naar inhoud


FrankVU

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FrankVU

  1. Ja ik heb een VU+ ontvanger met daarin de witte module. Ik heb cccam in het verleden gebruikt en heel soms gebruik ik die nog voor HD+ pakket.

    Heb afgelopen week diverse dingen geprobeerd.

    Totaal verwijderen van de softcam zodat alleen de CI module het werk zou moeten doen.

    Zenders expliciet toegewezen aan de CI module.

    In alle gevallen werken alle kanalen van CD maar blijft Action + zwart met de card not authorized melding.

  2. Sinds vorige week met CD in gesprek via facebook chat.

    Eerst zou Canal + pakket voor iedereen beschikbaar zijn, toen niet voor de Riant klanten (wat ik ben). Opeens is het pakket beschikbaar gekomen in de app.

    De zender Canal Action + zou wel voor iedereen zijn, maar blijft dicht via de schotel.

    Ik heb een Witte CI module en Dreamworks die net als Action de nieuwe codering heeft gaat zonder problemen open.

     

    CD heeft mijn kaart gereset zonder resultaat en daarna komt het gebruikelijke antwoord we zetten het door naar de technische afdeling. We houden je op de hoogte. Ik krijg de melding Card not Authorized, lijkt mij zoals al aangegeven een probleem aan de CD kant.

     

    Zijn er mensen met een Riant pakket en witte module die de zender werkend hebben via de schotel?

  3. Had beetje geduld moeten hebben met CD. Heb ik net een witte module aangeschaft om mijn kaartje na feb in te stoppen is het wellicht niet nodig.

    Ze veranderen wel erg vaak van gedachte en mening. 

    Wellicht dat ze het hele spektakel uitstellen om knallend een 4k ontvanger te introduceren......... Maar eerst wat meer zenders opwaarderen naar HD zou fijn zijn. Sommige zenders zijn via de CD app beter te bekijken dan via de schotel.

  4. Nu het er op lijkt dat CD met CI+ gaat beginnen is dit een probleem voor Enigma boxen.

    Nu heb ik een opstelling met 4lnb's (Astra 1, 2 en 3 + Hotbird) met een diseq switch en maak gebruik van een VU+ solo 2.

    Is het mogelijk om een priority switch te gaan gebruiken en dan of een M7 bakje erbij te plaatsen of de tuner in de TV met CI+ module te gebruiken, alleen voor de ontvangst van CD?

     

  5. Op dit moment is Filmbox bij mij op zwart. Ontvanger geeft wel aan dat er een signaal is.

    Alle andere zenders geven beeld. Iemand dit ook dit probleem ervaart?

     

    Zender zou deel uitmaken van alle pakketten en gaf tot gisteravond nog gewoon beeld.

  6. Joyne failliet, dan hebben ze het nog erg lang volgehouden.

    Het is mooi dat ze een concurrent van CD opgestart hebben maar in een niche markt is het lastig overleven. Zeker als je je richt op vakantiegangers en door Corona ging er bijna niemand meer ergens naar toe.

     

    Daarnaast biedt CD de app aan en staat er een groot bedrijf achter ze. Hoop dat ze een doorstart kunnen maken want als CD weer alleen spel krijgt dan zie ik het nog somberder in dan nu met de berichten in deze post over coderingswijzigingen.

     

  7. Heb hetzelfde probleem met XITE volgens CD webcare op

    facebook komt het door een systeem update aan hun kant. Zou bij een volgende update opgelost zijn. Afwachten maar want vaak blijft het onopgelost. Wel hebben ze met de update alle iptv zenders die open waren blijven staan in riant zoals telekids iconcerts e.d. nu ook op zwart gezet. Ze hebben alles weer recht getrokken alleen iets te recht naar hun kant toe met XITE

  8. Volgens CD is Xite voor iedereen. Maar ik krijg hem ook niet open de technische afdeling zou er naar kijken is al een week aan het kijken. Normaal CD gedrag abo’s verkopen in 1 min vragen op een goede manier beantwoorden of problemen oplossen vergeet het maar. Zelfde met hun nieuwe on demand serie aanbod eerst of FB posten dat iedereen kan bingen blijkt nu het goedkoopste pakket ook weer uitgesloten te zijn

  9. Zag de Canal+ series tab al een weekje in de app.

    Rare is dat ik bij de eigen series en NL series de melding krijg dat ik ze moet huren en dat het via de website moet.

    De BBC series spelen wel normaal af.

     

    Is dit alleen maar beschikbaar voor het duurste pakket?

  10. Heb nu een redelijk beeld via de APP op mijn Samsung. Gebruik een Chromecast daar lijkt de stream beter te zijn dan de Samsung CD app. Daarnaast moet je met beeldverbeteraars aan de slag omdat de beeld frequentie van de streams laag is. Valt vooral op bij LIVE uitzendingen. Blijf ook liever SAT kijken dan app is alleen handig als het erg slecht weer is of iets vergeten op te nemen en terug te kijken. 

    Wel benieuwd of Film1 op de sat of op de app open gaat regelmatig dat een zender van de maand bij mij niet opengaat op de app. En vaak zijn het IP zenders ipv sat zenders.

  11. Hier ook eruit. Op Love Nature HD heb ik ook geen beeld meer merkte ik. Ook een probleem? Of is deze opslot gezet door CD? Ze rommelen vaak wat aan met hun paketten. Zenders die op de sat open gaan en op de app de melding geven dat ze geen onderdeel van mijn pakket zijn

  12. Van CD kan je alles verwachten, maar dan gaat iedereen toch massaal zijn sat abo stopzetten. Zeker nu ik 13 eur per maand betaal en voor 10 eur via i-net kan kijken met een "gratis" kaart voor de SAT.

     

    De combinatie die ze bieden is niet echt vreemd aangezien M7 groep in Duitsland met Diveo begonnen is. IPTV met ook alle zenders beschikbaar via de sat.

    De Diveo app is sindskort beschikbaar op Tizen platform van Samsung, wellicht dat ze die app verder gaan uitrollen. Is wel zo prettig als je via je tv wil kijken.

     

  13. Een reactie gekregen van CD over de prijsstijging er zijn laatste jaren zenders bijgekomen en de CD app. tja alsof ik daarop zat te wachten. 

     

    daarnaast wanneer we weer een prijsstijging of kortingsvermindering kunnen we verwachten het geraaskaal van CD

     

    Nu kunnen we geen zekere uitspraken doen over wat er in de toekomst wordt besloten. Ik weet in ieder geval zeker dat je deze prijs behoudt tot 2019. Mocht er in de toekomst toch iets veranderen dan wordt je tijdig geïnformeerd.

     

     

  14. Contact met CD gehad het vroegere HD light 10 eur pakket zeggen ze niets meer over. Nu alleen dat we zogenaamd het start HD pakket met korting kregen dat dat niet duidelijk was is wederom het CD excuus bij uitstek MISCOMMUNICATIE. Nu voor 13 eur per het zogenaamde start pakket met korting voor onbepaalde tijd hoelang dit maar weer zal duren. Alleen heel epistel

    dar Joyne niet zo’n uitgebreid pakket biedt en geen klantenservixe heeft Dit laatste heeft natuurlijk wel als pluspunt dat er gren miscommunicatie kan zijn

  15. vandaag dezelfde email ontvangen  met de boodschap we zijn blij maar je krijgt minder korting. Raar want er was afgesproken dat het hd light toen weer hd start pakket 10eur zou blijven. Nooit sprake geweest van korting dus komt het op mij over als 30% verhoging. Ik heb om opheldering gevraagd op facebook en maar weer afwachten wat voor smoes Ze verzinnen. vorige keer zou er ook niets veranderen na de FOX proed periode en opeens verdwenen er zenders. Toen was de reactie van CD we hebben geen goede communicatie gegeven. Voor een Telecommunicatie bedrijf komt dat nogal eens vaak voor. wellicht tijd om de schotel te draaie. richting Joyne of gewoon zoals bijna heel Nederland Ziggo klant te worden

  16. Net even de app geprobeerd. Die doet het en Film Europe werkt op de app en op tv staat hij op zwart. Het VOD aanbod lijkt het ook gewoon te doen.

    Of de app is vergeten of die hoort gewoon bij alle abo's alleen raar dat er een mismatch zit tussen de app en de zenders op je tv.

  17. Blijft altijd lastig de communicatie van CD.

     

    In de laatste email stond duidelijk " Je behoudt hierna gewoon je huidige tv-pakket. Alleen de naam van je Basis-pakket wijzigt, dit pakket heet voortaan Start HD-pakket. " Nu heb ik gisteren gekeken en ik heb Start HD maar mn "huidige tv pakket" is wel anders dan het huidige waarover de mail ging. 192 en Film Europe HD zijn verdwenen en history gaat nog steeds open. Mijn laatste nota is nog wel gelijk aan wat ik altijd betaalde alleen pakket naam en korting is aangepast. Het is altijd een beetje roulette na een email van CD over gelijkblijvende veranderingen welke zender gaat open en welke gaat dicht......

  18. Nee, er wordt niet over prijzen gesproken.

    Staat alleen dat ik mijn huidige tv pakket behoud en alleen de naam wordt Start HD.

     

    Mag ik aannemen dat aanbod en prijs gelijk blijven.

    En heb alleen een oude zakelijk zenderlijst kunnen zoeken waarin over start HD gesproken wordt en dat is een duidelijk ander pakket dan wat ik op dit moment allemaal kan zien.

    We zullen gewoon maar afwachten volgens mij is CD de aanbieder waarin de inhoud van een pakket voor iedere abonnee een verrassing is.

  19. Net de volgende email van CD ontvangen:

     

    We hopen dat je hebt genoten van alle sportieve hoogtepunten op FOX Sports Eredivisie 1. De tijdelijke actie met gratis FOX Sports Eredivisie 1 wordt helaas per 28 februari 2018 stopgezet. Je behoudt hierna gewoon je huidige tv-pakket. Alleen de naam van je Basis-pakket wijzigt, dit pakket heet voortaan Start HD-pakket.

    Wil je toch verder kijken?
    Als je de sportieve hoogtepunten van FOX Sports Eredivisie 1 niet wilt missen, maak dan gebruik van ons tijdelijke aanbod. Kies een Basis HD-pakket voor 24 maanden en betaal de eerste 12 maanden € 9,95 per maand en daarna € 22,95 per maand.

     

    Heb helemaal niet gekeken naar FOX Sports en zal dat ook zeker niet gaan doen. Ben benieuwd of alleen de naam van het pakket wijzigt en of er misschien toch nog zenders op zwart gaan.

     

    Op de CD website kan ik "nog" geen info vinden met betrekking tot Start HD.

     

  20. Zelf ben ik ook eens in de nota's van CD gedoken en zie dat ik nu opeens een basis HD pakket heb sinds dec en ook in jan. Voorheen was het basis + HD light.

    Mijn totale pakket kosten zijn 3 euro duurder geworden maar het kortingsbedrag is ook met 3 euro omhoog dus aan het eind van de streep is mijn maandbedrag gelijk gebleven. Alleen is mijn pakket blijkbaar omgezet nu benieuwd of F$cks sport erbij zit of niet voor mij hoeft het niet en snap ook niet dat in een land waar de regering zich overal mee bemoeid FOX zijn gang laat gaan door iedereen te laten betalen voor iets waar een grote groep mensen niet op zit te wachten.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...