Ga naar inhoud


Pieklak

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pieklak

  1. Ik heb me vergist van satelliet, voor TNT SAT heb je ASTRA 1 nodig.
  2. Een enkelvoudige LNB, vlakschotelantenne. Selfsat.
  3. Goedemiddag , kunnen jullie me de instelgegevens ASTRA 3(23,5 E) voor Parsac Les Goulets (Frankrijk) geven aub? Mvg, Michiels Peter.
  4. Ik krijg de antenne niet beter uitgericht op Astra 3, ik kan de antenne ook niet verplaatsen om een betere ontvangst te bekomen, daar het een militaire school is, mag er eigenlijk niet staan 🙂. Thuis in Merelbeke heb ik idd een betere ontvangst met een antenne van diameter 64 cm.
  5. De triax lnb houder past er net in,maar ik kan de triple lnb niet voldoende draaien in de lnb houder.
  6. Het is een KATHREIN CityCom 2000 CCA 850G schotelantenne, wordt niet meer gemaakt. Diameter bedraagt is ongeveer 80 à 90 cm.
  7. Goedemiddag, bestaat er een TRIAX LNB houder voor een triple LNB , feedhorn diameter 23 mm, zonder de ring ( = 2 halve maantjes die in de LNB houder passen). Dus een LNB houder die rechtstreeks aansluit op de dunne hals van de triple LNB. Mvg, Peter Michiels.
  8. Goedenavond, ik heb een schotelantenne, ik kan de kantelhoek niet aflezen, er is een graduatie op de U-mount , maar ik vind geen merkpunt waar de schotelantenne op bevestigd is. Heb ik een montage fout gemaakt misschien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...