Jump to content

Tiidmasine

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Tiidmasine

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Friesland
 • Interesses
  Techniek, Wetenschap in de breedste zin van het woord.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijne Heren, heb vanmiddag opnieuw geflashd en alleen verder opnieuw ccam en oscom geinstalleerd. Afgelopen avond drie programma' s laten opnemen via de timer functie. Het lijkt er op dat de boel weer normaal functioneert. Zal verder maar met mijn tengels van instellingen afblijven 😉
 2. Zal eerst eens een nieuwe flash proberen omdat het eerst wel goed was. Gisteren heb ik van Veronica 2 films achter elkaar opgenomen via de timer. Lengte film 1 volgens timer 2.5 uur en de tweede 1.5 uur. De eerste film: opname stopte pas na 4 uur eer de tweede werd gestart. Die nam wel 1.5 uur op. (op de eerste opname stonden bijna beide films op ongeveer 8 minuten na). Na de eerste keer flashen met de onofficiele pli had ik als softcam cccam welke later is vervangen door doscam. Daarna is volgens mij het gelazer begonnen...... Zal eerst een nieuwe flash proberen. Laat ik nog even weten of er na die flash nog steeds problemen zijn of dat het verholpen is. Even een paar dagen geduld. Bedankt zover !!
 3. Mijn 7080HD met openPLI heeft een raar probleem: Als ik b.v. een timer voor opname zet te beginnen om 20.00 en stoppen om 22.00 gebeurt er iets wat ik niet begrijp (althans de oorzaak niet). De opname start om 19.55 uur, maar stopt niet eerder dan wanneer ik dat handmatig doe. Zo krijg ik dus soms opnames van b.v. meer dan 5 uren. Wordt er een programma direct achter de eerste gestart van b.v. 22.00 tot 0000 uur blijft de recording ook gewoon door lopen. Ik zie dan in het timer menu dat ie nog gewoon wacht met starten voor dat programma terwijl bij het eerste nog steeds running. staat. Doe ik iets verkeerd, heb ik ergens een foute instelling gemaakt of......... Alvast dank voor het meedenken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy