Ga naar inhoud


Saucer

Lid
  • Items

    114
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Beerta, (Gron)
  • Interesses
    techniek, computer, sat tv. stoomtreinen, zeilen, muziek jaren '60, '70, '80.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Saucer's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (3/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Voor de tweede keer dat het nieuwe Outlook automatisch opstart terwijl ik er niet om gevraagd heb. Het lijkt erop dat Microsoft je wil dwingen om dit te gebruiken. Echter, dat maak ik zelf wel uit. Ik zit erover te denken om over te stappen op Linux.
  2. Mag een slotje op. Is verkocht.
  3. Hierbij bied ik te koop aan: Een nieuwe Amiko CCC (vervangende) afstandsbediening. AMIKO CCC AFSTANDSBEDIENING Afstandsbediening (volgens Amiko) voor de volgende ontvangers: Amiko HD8155 Amiko HD8255+ Amiko HD8265+ Amiko HD8275+ Amiko Impuls T2/C Amiko Impulse T2/C WiFi Amiko Impuls 265 T2/C Amiko Mini Combo Extra Amiko Mini HD265 Amiko Mira2 Wifi Amiko T60 Amiko T70 Amiko T765 Amiko Mini 4K UHD S2X Amiko Mini 4K UHD-combo Amiko Mini 4K UHD T2/C AmikoLX-800 Prijs € 10,-
  4. "Try the new Outlook" Ja, dat heb ik geweten...... Ik heb meerdere mailadressen. Na installering van het nieuwe Outlook bleek dat de andere mailadressen niet meer toegankelijk waren. (niet meer zichtbaar en dus ook niet toegangkelijk). Grote paniek. Maar gelukkig bleek, nadat ik dit ongedaan had gemaakt (ja, die mogelijkheid is er, na wat zoekwerk) dat de beide andere mailadressen weer toegankelijk waren. Eens geprobeerd, maar dus nooit weer......... (waarschijnlijk een poging van Microsoft om het nieuwe Outlook als standaard te gebruiken)
  5. Hallo Mimisiku. Heb de oude gegevens gewist, ontvanger opnieuw opgestart en een nieuwe scan gedaan. Daarna stond hij er wel in maar op plek 2400 nog wat. Daarna nog een scan gedaan, ik meende Canal Digital en daar was hij weer op plaats 57, waar hij altijd stond. Bedankt voor de tip. Het is op één of andere manier toch weer gelukt. Groetjes Saucer.
  6. Hallo Sprietje. Kan Netwerk zoeken nergens vinden. Wat ik ook probeer: Opnieuw scannen, Satelliet installeren, of Transponder wijzigen, Voer ik de juist gegevens in, en druk ik op Ok os Exit: hij gaat steeds weer naar 12515 / V2200 in plaats van 12515 /2000 H. Wat doe ik fout??? Ik heb hier ook wat beelden van:
  7. Hallo Sprietje. Ik weet het niet. kan daar momenteel niet naar kijken. Bedankt voor de suggestie. Zal morgen kijken. Groetjes Saucer
  8. Goedendag. Ik heb een SAB Titan 4 . De nieuwe technische ontvangstgegevens van zender BVN zijn: Satelliet: Astra 1L Positie: 19,2° oost Transponder: 1.105 Frequentie: 12515 MHz Polarisatie: H Modulatie: DVB-S/QPSK Symbolrate: 22000 Mbaud FEC: 5/6 Service ID : 4101 Vido-Pid : 501 Tot zover is alles wel duidelijk. Maar hoe krijg ik dit in de SAB titan 4 ontvanger? Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt mij niet de nieuwe ontvangstgegevens in de ontvanger te krijgen. Ook heb ik geprobeerd een nieuwe scan te doen, maar het resultaat is 0,0. Ik heb ook een SAB Titan 1, Na een scan staat de zender wel in dit apparaat. Heeft iemand suggesties? Met vriendelijke groet Saucer.
  9. Ik ken deze signaalzoeker niet. De kwaliteit moet minstens op 60 / 70 uitkomen. (De schotel moet iets achterover (uit het lood) staan...)
  10. Signaalsterkte zegt niet zoveel. Je kunt wel een signaalsterkte hebben van 90 en toch niets ontvangen. Beter is het om naar de kwaliteit te kijken. (als je de juiste satelliet gevonden hebt...)
  11. Op astra 1 zit ook de Nederlandse zender BVN. Deze is ook gratis................
  12. Goedendag. Het probleem met de timer van de SAB Titan 4 Combo (timer voor opname lijkt een eigen leven te lijden, en werkt alleen goed als na de instelling ervan de ontvanger aan blijft staan) is, denk ik, algemeen bekend. Nu heb ik ergens gelezen dat deze ontvanger ook onder andere merknamen verkrijgbaar is, hetzij met enkele uitwendige verschillen, o.a. Amiko HD8265+ Het menu en de afstandsbediening schijnen ook hetzelfde te zijn. Mijn gedachte is: Als het hetzelfde toestel is, kan de software misschien ook wel hetzelfde zijn. Mijn vraag is of iemand daar meer van weet, en ooit geprobeerd heeft of de software van deze Amiko ook werkt op de SAB Titan 4 Combo.
  13. Saucer

    TRIPLE Quad lnb

    Tetron... Tip: Op de grote verkoopsite staat één te koop onder schotelantennes (op dit moment do 22-9 om 18:13) op pagina 5). Echter alleen ophalen in A' dam. Misschien kun je de persoon benaderen en haar vragen of hij opgestuurd kan worden............. Saucer
  14. Goedenavond. Laat ik eens een poging wagen. Vraag: Heb je wat kennis van satellietontvangst?
  15. Goedenavond allen. Ik heb zojuist een noodopstelling gemaakt met een 78 cm schotel, een duo twin LNB, twee andere kabels maar wel de zelfde DSR 8121. Tot mijn grote verrassing blijkt de DSR het nog te doen. Zowel de zenders op de 19,2 als de 23,2 zijn te zien. Daardoor denk ik dat de DISEqC switches defect geraakt zijn door een te grote belasting van de Inverto LNB's, hetgeen ook al gesuggereerd werd. . Ik ga binnenkort nog een paar leds met voorschakelweerstanden in elkaar knutselen om te kunnen zien of een switch nog werkt. Bedankt iedereen voor het meedenken en de tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...