Jump to content

Youto

Candidate members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Youto

 • Rank
  Aspirant lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ''t Gooi.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En kijk bij menu, instellingen, expert instellingen, gebruikers instellingen of deze wel op expert staat.
 2. Youto

  vu plus zero Firewall

  @Tonskidutch, dank voor je goede uitleg van de firewall plugin. Ik wist van het bestaan hiervan vandaar mijn reactie, maar ik wist niet de precieze functie ervan. Mooie en duidelijke uitleg. Wel raar dat als deze echt gedateerd zou zijn dat die niet verwijderd wordt. Maar daar heeft pli vaker een broertje dood aan, gedateerde plugins die totaal geen functie meer hebben niet even verwijderen uit het plugin aanbod.
 3. Youto

  vu plus zero Firewall

  Als je met open pli werkt kan je via menu, applicaties, groene knop(downloaden plugins), security een firewall plugin downloaden. Ik wil daar wel bij zeggen dat ik niet precies weet over het "hoe en wat" hiervan, omdat ikzelf het niet het uitgeprobeerd. Maar het zal een functie hebben want waarom wordt deze functie anders aangeboden. Misschien is er iemand anders die wat meer kan zeggen over het nut van deze plugin, hij zal er niet zomaar zijn.
 4. Het moet zowiezo een samsung lcd fotolijstje zijn. Alle modellen werken behalve de goedkoopste van de serie. Samsung heeft een stuk of 8 verschillende modellen en gebruikt oa een cijfer in de productcode. Het model met 71 in de code werkt niet. Wel is het vaak noodzakelijk om via internet een software update te doen omdat blijkbaar alleen de laatste software werkt. Omdat deze lcd fotolijstjes zo'n 10 jaar geleden heel populair waren en nu minder staan ze voor spotprijsjes op marktplaats. In het menu van de lcd4linux plugin staat ergens bij de instellingen de modellen die te gebruiken zijn. Ik zelf rommel al een paar jaar met deze apparaatjes, ik heb er nu 8, niet allemaal in gebruik maar voor 10 of 15 euro per stuk op marktplaats is het leuk om er een paar achter de hand te hebben. Er is zoveel mogelijk met de plugin dat zelf ik na een paar jaar nog steeds nieuwe dingetjes ontdek als ik een beetje aan het prutsen ben. Zo, een heel verhaal, ik zou nog veel meer kunnen vertellen hierover maar dan ben ik uren bezig. Succes met proberen. Het gaat zeker niet goed de eerste keer maar daarom is het ook een hobby. Eén tip nog, de plugin icm de schermen gebruiken vrij veel werkgeheugen van de box dus deze wordt iets trager hierdoor. Op een oudere of/en goedkope box zou ik het niet doen want loopt dan steeds vast. Mvg.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy