Ga naar inhoud

Youto

Leden
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Youto

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ''t Gooi.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Misschien is het een optie om lcd4linux plugin te installeren, één of misschien wel twee extra samsung photoframes aansluiten en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Alles wat je maar wil, (zeker 99%) van extra info is op de schermen aan te zetten. Ikzelf gebruik deze lcd4linux plugin an zeker 4 jaar en zelfs ik weet nog steeds niet alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld zendernaam, provider, picons, vele soorten klok, vele mogelijkheden om het weerbericht te tonen, vrije ruimte van alle harde schijven in de mount, timers die in de wacht staan, pfffffff, enz, enz, enz. Ook is het mogelijk om de schermen
 2. Topic is al oud en geen reacties meer dus waarschijnlijk al opgelost maar toen ik nog niet met unicable jess lnb werkte had ik ook een tripple lnb maar mijn volgorde was 19, 23 en 28. Op foto hier zie ik 19, 28 en 23. Lnb twee en drie zijn omgedraaid. Ikweet niet of dit effect heeft maar ik had nooit opname problemen.
 3. #ceesv, met vhs c bedoel je denk ik de camera zelf. Dat is een hitachi, modelnr VM-E54E. Met digital signal processor, staat heel prominent op de zijkant. Toch nog iets digitaals. De aansluitkabel heeft tulp stekkers. Geel en wit. En je andere opmerking, ik heb zo'n usb grabber, usb in de pc, diverse aansluitstekkertjes aan de andere kant. Zelfs de installatie cd heb ik maarja, ik heb al een paar keer verteld, zodra de computer erbij nodig is, is hwt al snel te moeilijk voor mij. Deze usb grabber dus ook. Tijdje aan het prutsen geweest, lukt me niet. #vansloneker, dat dacht ik ook
 4. Ik ben al tijden aan het klungelen om mijn videocamera opnames, met van die cassettebandjes, over te zetten naar mijn pc. Eerst heb ik pogingen gedaan om dit via de hdmi-in aansluiting van mijn hd2400 te doen, in eerste instantie leek dit heel goed te gaan. Videocamera gestart, de hd2400 op de hdmi-in stand gezet, ik kreeg beeld en geluid op mijn tv scherm dus ik dacht, kat in het bakkie. Na wat verschillende opnames gemaakt te hebben kwam ik er achter dat bij het afspelen van de opnames ik wel beeld maar geen geluid had. Wat ik ook deed, stekkertjes nakijken, kabeltjes vervangen, enz, maar ge
 5. #tonskidutch, dank je voor jou link naar mijn "probleempje". Ik ga daar met veel interesse naar kijken.
 6. #ceesv, okee, nieuw topic maken hoeft voor mij niet. Ik wilde mijn ervaring met de hdmi-in functie mededelen. Het heeft mi. wel een beetje met dit onderwerp te maken. Ik had er geen vragen en/of oplossingen bij moeten zetten om het topic schoon te houden. Daar heb je gelijk in. Maar mijn ervaring met opnemen via hdmi-in, in mijn geval dan een videocamera aangesloten op de hdmi-in wel beeld, geen geluid, lijkt mij wel in dit topic thuishoren. Maar zoals je kan zien pas 7 berichten, hier ben ik nieuw, bij open pli ben ik al jaren, dus zo leer ik alleen maar.
 7. #pieter532, zo'n handtekening dus eigenlijk bedoel ik zoveel boxen, tuners, sat schotels incl switches en weet ik veel allemaal. En dan weet je niet hoe je een fbc twin tuner aan moet sluiten? Ik ben benieuwd wie dat alles heeft aangesloten? Maar koop een unicable(jess) lnb alleen voor die fbc tuner. Met 1 kabel 8 zenders tegelijkertijd kijken/opnemen.
 8. #jurgen, enne hoi mimisiku, youto hier. Op open pli zit een menu optie hotkey, dan kan je een willekeurige knop van je afstandsbediening een andere functie geven. Daar kan je de hdmi-in functie activeren. Dit doe ik al jaren. Ik heb ook een mutant hd2400 en die heeft ook hdmi-in. Mijn probleem is bij de mutant maar ook bij mijn vu box dat ik probeer om van mijn oude videocamera, die met de cassettebandjes, wil opnemen naar de hdd. Maar het geluid lukt niet. Beeld wordt opgenomen, geluid niet. Volgens een core member van pli komt dit omdat het een analoog geluid signaal is en niet digitaal. Mi
 9. Ik dacht dat de oranje kaarten niet meer in gebruik waren?
 10. Ik heb nogmaals gereageerd op jou laatste reactie.
 11. Is de wavefield ook apart te koop. De rest heb ik allemaal. Schotel ook natuurlijk maar wavefield heeft nog uitbreidingsvermogen. Laat maar weten of het een optie is.
 12. Ik vind, maarja ik dus, mijn aanbod best representatief wat betreft de woonplaatsen om af te halen. Maar zoals hierboven al duidelijk is heb ik ook niets gehoord. Het is graag of helemaal niet. Als je geduld hebt komt er vanzelf een andere leuke aanbieding voorbij. Wel jammer dat reacties en/of contact uitblijft. Maar voordat er allerlei conclusies komen weten we niet waarom hij niet meer reageert. In noem een; corona opname, zes gebroken benen of nog erger is desbetreffende overleden. Het gaat ver maar ik heb het een keer meegemaakt. Hoop voor hem van niet maar alles kan.
 13. Ik lees nergens dat het verkocht is. Je hebt wel woonplaatsen om af te halen of helemaal boven of helemaal onder in nederland. Woon zelf in het gooi dus bij iedere plaats is het minimaal 125km heen en 125km terug. Ik heb wel interesse maar ben al 30 of 40 euro benzine kwijt. Ik wil daarom 140 euro bieden. Laat maar weten. Als het te laag is, ik wil best 175 betalen als je het komt brengen. Gr, Ronald.
 14. @penthe, ik heb ook zo'n gestoorde buurvrouw. Twee honden, zogenaamd zielig geadopteerd ergens uit oost of zuid europa. Ik weet niet of jij daar wel eens geweest bent, maar dan kan je zien dat een hond daar vooral als waakhond en niet als huisdier gebruikt wordt. En weet je wat waakhonden doen? Blaffen, heel hard blaffen, de hele dag door blaffen, en ook vaak snachts blaffen. Gek wordt ik ervan, die (lieve) hondjes van mijn buurvrouw, geadopteerd ergens in europa. Hier in de asiels zijn ook zielige hondjes, waarom uit een ander land halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.