Ga naar inhoud


Youto

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Youto

  1. Beetje een laat antwoord maar ik heb nog geen bruikbaar antwoord voorbij zien komen. Eigenlijk is het heel simpel maar dat is altijd zo als je het snapt. Je gaat in het menu naar de expert instellingen. Daar vind je een optie hotkey, klik hierop en ergens kom je hdmi-in tegen. Klik daarop en dan kan je iedere knop van je afstandsbediening uitkiezen om de hdmi-in te openen. Ikzelf heb de rode knop lang indrukken gekozen om de hdmi-in te gebruiken. Vrij simpel maar je moet even zoeken in het instellingen menu naar de hotkey functie. Hiermee kan je trouwens iedere knop een andere functie geven. Veel succes.
  2. Zie ik Huizen in Noord-Holland staan onder de foto. Ik woon ook in Huizen. Ik kan wel langskomen.
  3. Ik heb wel interesse om deze spulletjes te komen ophalen. Woon zelf in Huizen dus almere is makkelijk te doen. Voor mij is het schotelgebeuren een leuk tijdsverdrijf aangezien ik volledig arbeidsongeschikt ben en met dit is het voor mij een leuk tijdsverdrijf. Ik ben niet een echte techneut maar snap wel hoe het allemaal werkt. Ik probeer mijn te ontvangen satellieten uit te breiden en ik vermoed dat met de spullen in deze doos weer iets meer kan gaan proberen. Laat maar weten of het er nog is. Mvg, youto.
  4. Vrij veel conversatie in dit topic maar ik lees (niet) dat er gehandeld is. Dus mijn vraag bij deze; zijn ze/is er nog iets te koop? Woon zelf in Huizen en naar Nieuwegein is half uurtje rijden dus als er nog iets is hoor ik het wel en kan ik eventueel komen ik kijken of het wat is. Mvg, youto.
  5. Hij wil hem NOG steeds niet kwijt.
  6. Hij wil er niet erg graag vanaf
  7. Beetje late reactie maar ik lees niet dat die verkocht is. Ik heb wel interesse. Heb er zelf ook één maar die heeft de geest gegeven. Welke tuner(s) zitten er in. En wat is je locatie want wil komen halen. Mijn locatie is Huizen, het gooi. Gr, Ronald.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...