Ga naar inhoud

Shark

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Shark

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Spijkenisse
 • Interesses
  Onderwater

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb hem inmiddels aangeschaft en het is een prima aanschaf. Lekker snel en met OpenPli erop kan ook de Oscam worden geinstalleerd en dan werkt de Canaldigitaal card zoals het hoort. Jammer dat de eigen image van GiaBlue geen mogelijkheid heeft om Oscam te installeren omdat het een prettige image is.
 2. Hoi henkvd1, dank voor je reactie. Ik gebruik OpenPli en zal dat ook op de Gigablue installeren. Ik neem aan dat de opnames dan ook direct gedecodeerd zijn.
 3. Ik overweeg de Gigablue Ultra HD Quad aan te schaffen. Mijn vragen zijn: Kan IPTV op deze ontvanger draaien en decodeert de ontvanger de opname tijdens het opnemen of moet dat na de opname nog gebeuren??
 4. Boyke heeft de LNB's gefinetuned en de switches gemeten en alles bleek te werken! Vervolgens op de aansluitdoos binnen gemeten en daar was geen signaal. Vervolgens beide kabels van een nieuwe f-connector voorzien en......er is weer beeld. Wel merkwaardig dat beide aansluitingen gelijktijdig hetzelfde probleem gaven.... Probleem opgelost met dank aan Boyke.
 5. Dag Sprietje, vandaag geen beeld op 23.5 Met mijn Satlink het dak op EN jouw frequentie ingesteld en dat leverde een prima resultaat op. 2 groene balken (signaal en kwaliteit) en binnen 5 minuten beeld met 12.4db. Dank voor de uitleg en hulp!! Wanneer ik tijd heb stel ik de andere LNB's af met de frequenties die jij hebt opgegeven. Nogmaals mijb dank voor het meedenken. (ik ben nu rookie af hoop ik...)
 6. Duidelijk. En wat zijn voor de andere Astra's en HB de beste frequenties. Ik kan dan zelf in de lijst van LyngSat kijken of ik het heb begrepen.
 7. Hoi Sprietje, nog even over de frequentie. Je noemt 11720H en wanneer ik deze opzoek in de lijst van LyngSat dan zie ik TP1 in de linker kolom maar SKY UK als provider. Is het uitgangspunt om altijd TP1 te kiezen of is dit niet de juiste gedachtegang? Hoi Sprietje, nog even over de frequentie. Je noemt 11720H en wanneer ik deze opzoek in de lijst van LyngSat dan zie ik TP1 in de linker kolom maar SKY UK als provider. Is het uitgangspunt om altijd TP1 te kiezen of is dit niet de juiste gedachtegang?
 8. Klopt, ik meet rechtstreeks aan de LNB.
 9. Hoi Sprietje, de schotel heeft vrij zicht en er staan geen bomen o.i.d. in de buurt. Ik heb 4 LNB's. A1,2,3 en HB. Waar vind ik de gegevens die ik in mijn satfinder voor de 4 sat's moet invoeren?
 10. Ik ben een rookie op dit terrein maar heb de volgende gegevens in mijn satfibder gevonden: LNB type universal LOW freq 09750 MHz HIGH freq 10600 MHz TP num 001 Frequency 12522 Symbrate 27000 Pol Ver Netwerk Search OFF LNB power 13/18 DISEQC 1.0 OFF DISEQC 1.1 OFF MOTOR OFF
 11. Beste Sprietje, ik kijk nu naar het Journaal op NPO 1
 12. Hallo Trust, ik heb een satfinder met daarin een lijst van sats die ik kan selecteren. Ik kies bij de betreffende LNB de satelliet en zie direct of er signaal is. Bij mijb test vanmiddag krihg ik ongeveer 75% signaal maar o% kwaliteit. Ik kijk nu naar de TV op 23.5 maar dat is dus kennelijk de LNB op positie 28,2. De ontvanger boven heeft op beide ingangen geen signaal....!! Zou het een diseqc probleem kunnen zijn?
 13. Ik heb de Cahors Bisat met 4 quad lnb's en 4 diseqc's. 2 diseqc's zijn aangesloten op de VU+ DUO2 en de andere 2 diseqc's gaan naar de VU+ DUO2 op de bovenverdieping. Sinds een paar weken heb ik geen ontvangst op de Astra 2. Tuner instellingen bekeken maar dat staat zover ik kan zien goed dus het dak op en alles geherstructureerd en wel zo dat alle 4 de diseqc's op dezelfde manier zijn aangesloten nl. Poort A HB 13 graden Poort B Astra 1 19,2 graden Poort C Astra 3 23,5 graden Poort D Astra 2 28,2 graden Nu het probleem! Wanneer ik mijn satfinder rech
 14. Ik heb de satfinder van Satlink WS 6926 en deze heb ik al heeeel lang niet meer gebruikt. Nu heb ikeen probleem met 2 disecq's die op mijn 2e ontvanger zijn aangesloten. Van beide krijg ik geen signaal meer binnen. Nu heb ik de WS 6926 rechtstreeks op de LNB aangesloten en krijg weer geen signaal. Moet ik de transponders in de WS 6926 updaten en zo ja hoe doe ikdat of waar vind ik de benodigde info. Ik heb quatro LNB's voor Astra 1,2,3 en Hotbird. Wie heeft de juiste info??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.