Ga naar inhoud


Shark

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Shark

  1. Dag Akex, dank voor jou info. Dit is wat ik zocht. Op basis van jou info kan ik de antenne bouwen. Op Youtube zijn daar de nodige voorbeelden van te vinden. Nogmaals dank voor je info!!
  2. Op Youtube vind je voorbeelden van zelfbouw DAB(+) coax antennes met behulp van een pvc-buis van 25mm. Deze zijn berekend op basis van de kanalen en frequenties die in Duitsland worden gebruikt. Voor de Nederlandse kanalenen frequenties zullen de specs net iets anders zijn. Wie heeft kennis van zaken en wil mij helpen. De bouw doe ik zelf....:-)
  3. Mijn Gigablue draait op Openpli 9.0 en ik heb de plug-in XStreamity geinstalleerd. Het lukt niet om de instellingen als Server url; Gebruikersnaam en Wachtwoord op te slaan. Ik krijg dan een foutmelding dat de ingevoerde gegevens niet geldig zijn...... Wie heeft ervaring met XStreamity en is bereid mij te helpen dit probleem op te lossen?
  4. Ik heb 2 in zeer goede staat verkerende VU+ DUO 2 satelliet ontvangers. Een met een dubbele tuner en een met 2 tuners. Beiden voorzien van OpenPli en een 1TB harddisk. Prijs: €100,= per stuk of in een koop €150,=. Ophalen in Spijkenisse.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...