Jump to content

Christiaan71

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Christiaan71

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Tonskidutch, ik weet niet of er een fan in zit. Maar ik hoor toch echt een bij geluid wat lijkt op het lopen van een klein ventilatortje met een kapot lagertje of dat hij iets aanloopt. Om de twijfel weg te nemen omdat her kastje vlakbei tv en modum staat heb ik steeds iets uitgeschakelt. Het stopt als ik de mediabox uitzet aan de achterzijde en begint als ik hem weer aanzet. Voor duidelijk dat het de mediabox is die ik hoor. Ik weet niet of er elektronica is/in kan zitten die zulk geluid kan maken maar het klinkt als een kleine ventilator. Ik zal melding maken bij Ziggo en het resultaat hier mededelen.
 2. Mannen, ik weet verder niet welke achterliggende gedachte aan deze discussie voorafgaan, maar ik reageerde puur op de topic/stelling "Mediabox Next ervaringen" omdat ik sinds ik de Mediabox Next heb er korte/kleine ervaring mee heb. En deze vindt ik belangrijk om te delen, vooral zodat mensen een goede keuze kunnen maken of om de kwaliteit van iets te verbeteren. Verder niet.
 3. Mediabox Next werkt prima, alleen ik hoor hem wel. Hij maakt een irretant geluidje iets van een ventilatortje wat je hoort lopen, een ander zal het misschien niet horen of storend vinden maar ik wel. Ik denk dat het zo zacht is dat als ik hem over een tijdje in de tv kast zet het niet meer hoorbaar is. Voor mij blijft wel staan dat het echt niet tegen een de Satellietontvanger als een VU Duo 4K op kan. In bediening, mogelijkheden, beeldkwaliteit, EPG etc. maar het werkt.
 4. Goedemiddag, in mijn VU Duo zitten 2 stuks CI+ sloten. Als ik nu in allebei een Cardreader met kaart doe kan ik dan wel 2 dingen tegelijk icm VTI.
 5. Dan ga ik dat doen. Zijn daar dan nog speciale instellingen voor nodig? of alleen VTI, kabel tuner en CI+ incl. kaart erin en draaien met de juiste freq.van Ziggo.
 6. Het is een VU Duo 4K en een VU Zero 4K. Als ik dus de VTI image installeer en de CI+ Module met een Nagra kaart erin in één van de de Vu's plaats dan werkt het wel maar beperkt tot 1 ding tegelijk alleen kijken of alleen opnemen? Begrijp ik het nu goed?
 7. Ik heb geen satelliet meer omdat dat hier waar ik sinds kort woon eigenlijk niet toegestaan is. Vandaar dat ik dacht dat de overstap naar Ziggo het voordeel zou bieden dat ik mijn recent aangeschafte VU Duo en Zero 4k kon blijven gebruiken maar dan met de Ziggo kaart erin. En daarmee ongeveer gelijksoortig kon handelen als met satelliet. Erg jammer, ik baal er goed van, de Vu is een prachtig apparaat, vooral zaken als EPG etc is zo mooi en alles zelf in te stellen, daar kan die Ziggo box niet tegenop. Ook de beeld kwaliteit is beter van satelliet valt me op nu ik de mediabox van Ziggo gebruik. Ik kijk het nog even aan of ik toch nog meer plezier krijg met het Ziggo pakket, zo niet moet ik toch wat anders gaan verzinnen met de satelliet zodat ik de Vu's weer kan gebruiken.
 8. Hoi Mimisiku, dan heb ik idd allemaal niet goed gelezen/begrepen. Ik heb juist Ziggo genomen omdat ik begrepen had ik dacht dat dit wel mogelijk zou zijn met de Nagra kaart (wel wat lastiger) en Vu Duo 4K. De VU duo had ik al met sat tuners en wilde er hiervoor juist kabel tuners in gaan zetten. Dit heeft dan dus geen/weinig meerwaarde, jammer.
 9. Het zal uiteraard aan mij liggen maar ik begrijp er geen zak meer van, echt waar. Uit eerdere berichten heb ik gelezen dat het wel kan met de nagra kaart en dat jij dat ook hebt. Sorry maar ik snap het niet meer. Mijn bedoeling/wens is tv te kunnen kijken via mijn Vu Duo met Kabel tuner en een Ziggo kaart Nagra omdat ik in oud gebied woon. Ik wil dit omdat ik de mediabox van Ziggo niks vind en graag met mijn Vu Duo 4k wil kunnen kijken omdat ik hier meer mogelijkheden mee heb dan met de mediabox van Ziggo. Nogmaals excuus als ik onduidelijk ben of iets niet begrepen heb.
 10. Goedenavond, is er ergens een beschrijving te vinden hoe je de Ziggo Nagra kaart werkend krijgt/installeerd in de Vu Duo 4k met Oscam of Cccam?
 11. Hallo, ik wil toch nog een (waarschijnlijk domme) vraag stellen. Als het signaal direct van de coax komt (net als vroeger gewoon de coax kanel direct in tv) en ik sluit deze coax op de kabel tuner van de vu aan zonder kaart dan zou ik toch ook al beeld moeten hebben? Ziggo geeft aan dat je bij elk pakket ook een reguliere standaard basis zenders krijgt via de kabel. Klopt dit?
 12. Dank u wel. Dan weet ik even genoeg!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy