Ga naar inhoud


Christiaan71

Lid
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Christiaan71

  1. Hoi ik ben op zoek naar een mini server om 4 externe Hdd's of SSD's te kunnen benaderen via wifi/ethernet. Ik weet dat je zoiets kan doen met een Raspberry, maar ik heb hier geen ervaring mee. En betwijfel of ik het gedult ervoor heb. Wat ook mogelijk is dat iemand dat voor mij wil doen wanneer ik er een koop?
  2. Geen. En het is me al duidelijk dat dit niet toegestaan is, ook op dit forum alsmede PLI forum.
  3. Hoi Mimisiku, dank je wel. Ik gebruik helemaal kaarten. Heb ik dan een ander type oscam nodig dan de "standaard"? Dan ga ik de juiste opzoeken.
  4. Goedemorgen, ik ben een tijdje opzoek naar een juiste beschrijving om je huidige Oscam te vervangen door een ander exemplaar. Enige wat ik tegen kom is het installeren van Oscam, dat is een andere situatie. Ik heb dit wel vaker gedaan maar dat is een tijdje geleden en zit ik te klooien om het voor elkaar te krijgen. Ook zoek ik een site waar je diverse Oscam versies kan downloaden in IPK formaat. Beide kan ik niet vinden. Kan iemand mij hieraan helpen? Mijn ontvanger is een VUDUO 4K met Open PLI.
  5. Goedemorgen, Ik heb een vraagje, de VU DUO 4K die ik heb start vaak niet op als deze is uitgeschakeld met de schakelaar aan de achterzijde, of als de stroom eraf is geweest. Het enige wat ik zie gebeuren is even het VU Logo en dan lijkt de ontvanger niet meer verder te gaan met opstarten. Wat ik gewend ben nog van de DUO 2 is gewoon de schakelaar aan de achterzijde aan zetten en de DUO 2 starten dan gewoon op. Maar de Duo 4K heeft dat eigenlijk nog nooit gedaan, ik moet wat "rare fratsen" uithalen om hem opgestart te krijgen, zoals heel snel achterelkaar de schakelaar aan en uit zetten, on/off button in drukken en ineens start hij wel door. Is er een speciale manier voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...