Jump to content

Gilla

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recent Profile Visitors

167 profile views

Gilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Sprietje, hoe kom ik erachter of de ontvanger geen diseqc-signaal afgeeft? Kan ik dit in de instellingen ergens zien?
 2. Hallo, ik ben het weer. De nieuwe DUO-LNB heeft het probleem niet opgelost. Ook de tweede techniker heeft naar jullie instructies probeert de LNB in te stellen. Nog altijd alleen Astra 19,2 of Astra 23,5 maar geen zenders op allebij tergelijk. Kan het probleem toch van de decoder komen? Ontvanger is Philips DSR 7141/22
 3. Hoi Sprietje de schotel is ook van CD een 60cm. Op de schotel zit de Astra 19,2 op de klem (is al jaren zo geweest). De diseqc-instelling is ook goed alleen de hoek van 13,8 graden moet ik vragen. Als je nu de LNB op Astra 23,5 in de klem zet, moet dan de diseqc-instelling ook veranderen?
 4. Zo daar ben ik weer :-(. Had vergeten te zeggen dat de schotel in Italië hangt. Nieuwe DUO-LNB besteld maar pakje was helaas niet aangekomen in Italië . 2de besteld en die is begin deze week eindelijk gekomen. Oude LNB door monteur laten vervangen maar het probleem is helaas niet opgelost. Weer Nederlandse zenders maar geen Duitse. De monteur meende dat de decoder het probleem zou zijn maar ik denk het niet. Volgende week komt een ander monteur :-). Hebben jullie een tip waarop ik moet letten (qua instellingen of zo :-) )als de monteur komt? Hier de locatie via dishpointer:
 5. Hallo ik heb volgend probleem met CD: op Astra 23 zijn geen zenders meer maar het signaal is goed. Astra 19 werkt perfect. Ook naar reset geen verandering. Instellingen Astra 23: DisEqC B Signaal 7 1/2 blokkjes Hoofdfrequentie 11914 Symbol rate 27500 FEC 3/4 Kanaal 76 geen ontvangst Kanaal 80 goede ontvangst Gisteren nog eens van alles probeerd (nieuwe software inladen, reset, zenders inladen HD en SD). Bij het inladen van zenders op Astra 23 gebeurt niets. Weet iemand waar het probleem kan zijn? In de zenderlijst van CD staat bvb voor NPO1 HD een frequentie 12187, Symbol 29900 en FEC 2/3.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.