Jump to content

Mimisiku

V.I.P.
 • Content Count

  6,058
 • Joined

 • Last visited

About Mimisiku

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Haarlem
 • Interesses
  Satelliet en Kabel-TV

Recent Profile Visitors

5,592 profile views
 1. En hij kijkt klaarblijkelijk nog graag naar CDS…..
 2. Ze willen in februari 2022 van Seca3 af. De oranje kaart werkt dan alleen in native Nagra CAK7 en dat ondersteunen alle M7 gecertificeerde ontvangers totdat ze daadwerkelijk de kaart zélf uitschakelen. In het persbericht noemen ze Nagra CAK8 voor de nieuwe module. Dus wellicht dat CAK7 binnen afzienbare tijd wordt afgeschakeld. En wees eerlijk: hoe lang denk je dat zo’n Sat801 nog meegaat?
 3. Die draaien op de oranje Nagra kaarten zolang ze ondersteund worden…
 4. De content provider wint op alle fronten. Volledige controle.. Opnemen geblokkeerd,
 5. Als er een Neotion chipset inzit wellicht nog wel… Ik heb er geen, dus kan dit niet testen..
 6. En dezelfde truc…. Nieuwe kanalen alleen met nieuwste codering… Dan een aantal kanalen in jouw pakket alleen in de nieuwste codering… Hopen dat je overstapt en de deur naar delen dichtgooit….
 7. Een ontvanger kopen die Multi Input Stream (MIS) ondersteunt… Of (mocht je huidige ontvanger plugable tuners ondersteunen) een nieuw tunerblik kopen….
 8. Het alom bekende 11de gebod: gij zult onze hardware gebruiken..
 9. Telenet gebruikt Nagra kaarten. Deze zijn getrouwd met de module.. De diverse noodzakelijke keys zijn publiek niet beschikbaar.. Werkt dus uitsluitend met de geleverde CI+ module..
 10. Heb niets met sport. Van mij worden ze niet rijker... Heb alleen basis TV van Ziggo...
 11. De 3.3 zou ik niet installeren. Veel te traag. Neem de moderne Gemini 4.1 die ondersteunt ook Barry-Allen. Uiteraard te vinden bij de makers IHAD.
 12. Nou ja… kat… Dat was een sabeltandtijger.
 13. Gewoon op het internet, zie de post van FeRenGi in de Dreambox sectie….
 14. Het was ook maar een test… Persoonlijk vind ik de Dream-Elite het mooist eruit zien (ook de LCD). Dat is het mooie van Multiboot…
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.