Jump to content

Mimisiku

V.I.P.
 • Content Count

  4,368
 • Joined

 • Last visited

About Mimisiku

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Haarlem
 • Interesses
  Satelliet en Kabel-TV

Recent Profile Visitors

2,961 profile views
 1. Dat beginnen ze ook langzaam in te zien.. Ze zien allemaal hun inkomsten instorten. Corona doet daar iets aan mee, maar de klant is de idiote reclamehoeveelheid beu en stapt over naar IPTV. En mede door hun oude programmering én ook daar idiote reclame zit daar ook geen progressie in. Ze zijn allemaal wanhopig en als de dood dat ze Intelsat achterna gaan.. Dplay komt niet echt van de grond en Disney+ en Amazon bieden zich aan voor hele lage prijzen...
 2. En wat zegt de 'Live-Log als je de niet werkende kaart in de lezer steekt?
 3. Ja, dat kan. Maar de achterliggende gedachte is/was de winstmarge die de rupsjes nooitgenoeg. Met name op de commerciëlen wordt alleen maar herhaald en reclame gepompt. Iets nieuws zie je daar niet. Dat is allemaal 100 x rond betaald, daar hoeft geen prijsverhoging bij.
 4. Nee, denk het niet.. Een deel grijs boeit ze niet. Heeft Canal Digitaal zelfs ooit toegegeven. Het is de WAN CardSharing die een doorn in het oog was/is..
 5. Entitlements van je kaart uitlezen
 6. Ziggo heeft maar 2 regio’s oud-Ziggo/@Home/MultiKabel/Caiway met Irdeto kaarten en dito ontvangers oud UPC met Nagra kaarten en dito ontvangers. In heel Ziggo gebied worden beide systemen (nog) ondersteund. Een werkende Irdeto kaart werkt ook in het UPC gebied en vice versa! Zelf uitgetest! Heb hier in UPC gebied gewoon 2 Irdeto kaarten werkend. Mijn Nagra CI+ werkt bij dochterlief in Ziggo Irdeto gebied. Ziggo Irdeto kaarten zijn er in 2 ‘smaken’. Een 0604 en 0606.. Als je in OScam 0604 definieert en je hebt een 0606 kaart dan werkt dat inderdaad niet.
 7. Nee, ik heb geschreven, eerst de softcammanager installeren! Daarna pas een correcte OScam installeren. Die is waarschijnlijk 'leeg' en bevat géén default configuratiebestanden. Die moet je zelf plaatsen..
 8. Helaas varieert dit per image... Het beste kun je kijken welk opstartscript zorgt voor de softcam.. Daar staat dan ook de configdir in die die specifieke versie nodig heeft. Bij OpenPli is dit /etc/tuxbox/config/oscam Bij VTi is dit /etc/tuxbox/config Bij de RasPi is het /usr/local/erc Kortom: geen pijl op te trekken... Gewoon echt even opzoeken (leer je ook weer van)
 9. Dat hangt van de ontvanger af die je hebt. Canal Digitaal werkt met FastScan en zij bepalen welke zenders er opgeslagen worden. Als je losse transponders mag inlezen ben je beter af.
 10. Mimisiku

  iptv Smartiptv

  En van welke provider heb je deze 7 daagse test afgenomen..
 11. Niet goed gelezen! Zij interesseren zich daar niet voor tenzij ze ZELF iets mankeren... Dan zijn ze plots zielig...
 12. Nee hoor... Ik heb CDS gewoon opgezegd... Als dit bij Ziggo bewaarheid wordt gaat het er bij net zo goed uit...
 13. Mwah, zit lang genoeg bij providers om met zekerheid te zeggen dat die verhoging komt. Gebeurt tenslotte ieder jaar, dus waarom zou 2021 daar anders in zijn. Providers zijn dol op de term 'inflatiecorrectie'. Daar kun je alles achter verschuilen en feitelijk geeft Ziggo het zelf al aan. T/m 31-12 'gratis' wat daarna dús niet meer gratis is en dús 'betaald'... En daarmee EXACT dezelfde truc als bij Canal Digitaal.. Iedereen dus Fox Sports1 betalen omdat die 'plots' in het VERHOOGDE basispakket zit. Oók als je dat dus niet wenst te zien! Ergo: eredivisiebelasting...
 14. Nee, dat is dus de uitgestelde truc!!! Tot 31-12 dus 'gratis' en aan het begin van 2020 waarschijnlijk dus iedereen betalen voor Fox Sports 1 net als bij Canal Digitaal. En dus tóch gewoon eredivisiebeladting.
 15. Het is een gedachtengang.... Meer betalen voor minder zenders.. Waar is dat 'meer' dan voor nodig?? Juist.. de voetbalbelasting!! die zo (nog) niet mag heten omdat het niet publiekelijk is toegegeven...
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy