Ga naar inhoud

Mimisiku

Leden
 • Aantal items

  3023
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mimisiku

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Haarlem
 • Interesses
  Satelliet en Kabel-TV

Recente bezoekers van dit profiel

2055 profielweergaven
 1. Als een enkele tuner geen probleem is is de HD60 een vreselijk snelle ontvanger. Let wel: de box heeft géén CI slot en slechts 1 kaartslot. Er is géén mogelijkheid voor een interne HDD. Wél een TF slot waar je een behoorlijke TF kaart in zou kunnen stoppen (en dus indirect tóch een opname mogelijkheid hebt). Ik bezit zelf o.a. deze HD60, maar ook een aantal VU+ boxen..
 2. Moet je even kijken welke partities er 'wonen' in je box. Via Telnet is het handigst...
 3. De SD kaart moet net als een HDD eerst geformateerd en geïnitialiseerd worden. Daarna kun je hem (automatisch) laten mounten. Rest de vraag: Waarom? De DM920 heeft 8Gb aan boord. Mega voldoende om een piconsetje in weg te bergen! Er wordt overigens ook een 'data' of 'storage' partitie gemaakt. Die overleeft ook eventuele image herinstallaties... Een SD voor dat doel is eigenlijk compleet zinloos..
 4. Deze zender ging alleen open met een witte CI vanwege de nano 01 CWOE. Laatstelijk ook met de Viaccess ORCA CI (CAM701). Met een losse kaart, zonder module gaat deze al een tijdje niet meer open....
 5. Onze ketel was in 2012 aan zijn einde (Valiant). Nieuwe Intergas HRE gekocht. Na 4 jaar plots lekkage. Overdruk ventiel hemelen. Ventiel vervangen, lekkage opgelost.. Maar nu iedere 3 maanden bijvullen.. Expansievat stuk. Nieuwe erin (nu grijs).. Nog steeds bijvullen... Weer een nieuw expansievat (nu wit).. Sindsdien geen last meer..
 6. Gaat prima werken.. Zo geregeld. Het is een single tuner dus je kunt ook overwegen om de oudere CCcam 2.2.1 erop te zetten. Dan heb je de CCcam.prio niet eens nodig (al blijft OScam natuurlijk de betere keuze).. Weet niet of er nog een Gemini 2 feed bestaat (is alweer een tijdje geleden)
 7. Ontzettend bedankt... Lijst is weer compleet....
 8. Niet toevallig vergeten om 'Meerdere boeketten....' op 'Ja' te zetten? Anders vertikt ie het.....
 9. Je woont in Headvillage... Je mag ook even langswaaien hier. Kan ik het vast voor je in orde maken... Zo gepiept...
 10. Kijkt er überhaubt iemand naar Mezzo? Allemaal klassieke/jazz muziek...
 11. Beste Stefan, Heb het ook via OpenPli verzocht, weet niet wat je meer bekijkt.. Zou je voor mij a.u.b. de picon voor Kabel Eins doku HD kunnen maken. Gewoon in 220 x 132 reflection black? Deze is vandaag bij HD+ erbij gekomen.
 12. Mimisiku

  ET8500 OpenPli 7.2

  Die opmerking heb ik ooit geventileerd. Waren ze niet blij mee..Aan de ene kant schermen ze met het verhaal dat het allemaal vrijwillig en hobby is, aan de andere kant willen ze echt iedere ontvanger met OpenPli laten draaien alsof het de Windows der STB's hebben uitgevonden. Hebben ze 50+ ontvangers, beginnen ze te zeuren dat ze 'handjes' te kort komen! Ja duh! Wat hadden ze dan gedacht? Hun tactiek is lekker simpel: de leverancier moet de BSP aanleveren (naar hún eisen!!) én deze ook bijhouden! Lekker makkelijk! Hoeven ze daar niks aan te programmeren én ze kunnen de fouten daar heerlijk op afschuiven. Ze programmeren alleen de schil en integratie.. Getest wordt er niks, gewoon uit de GIT erin plempen en de boywserver laten builden. Gaat de build goed, dan kan hij gewoon gedownload worden.. Bugs/vastlopers mogen de gebruikers melden en daar wordt dan naar gekeken.. Ter hunner verdediging: iedereen kan bijdragen via de GIT middels de OpenSource gedachte. Niet iedereen kán programmeren (al denken ze van wel) en dat komt de stabiliteit echt niet ten goede. OpenPli is codetechnisch gewoon een puinhoop en waarschijnlijk voor de devs ook niet meer 100% volgbaar.. Resultaat: instabiele images...Oude fouten die plots hun herintrede doen, nieuwe fouten. Het blijft plakwerk...
 13. Gewoon even zelf een kabelscan doen.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid