Ga naar inhoud


rvqx

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rvqx

  1. Dank Codx. Ik kan nu weer BVN kijken.
  2. Ja, het lijkt er inderdaad op de LNB defect is. Graag zou ik willen weten of de LNB kapot kan gaan als ik hem b.v. op de verkeerde manier in de ontvanger stop.
  3. Kan een defecte LNB toch signaal aan de ontvanger geven. De ontvanger zei n.l. dat er een goed signaal was op 23,5.
  4. Ook dat is nog niet de top, want een aantal jaren geleden is de naam GGD veranderd in ¨GG en GD¨. Toen dat niet meer beviel is de naam opnieuw veranderd en nu in GGD.
  5. Mijn schotel van 80 cm heeft een dubbele kop (19 en 23). Beide hebben een goed signaal volgens mijn oude ontvanger (Philips dsr 8121, zonder CD-kaart). Toch krijg ik geen beeld op kanaal 44, waar ik CD-info zou moeten zien. Wel zijn alle A19 zenders te zien, zoals Eurosport, BVN en de duitsers. Ontvang ik nu A 23 of niet? [ plaats: Groningen ] Ik heb op een andere schotel met enkelvoudige LNB mijn schotel uitgericht op A 23. Mijn ontvanger hierop aangesloten en alle zenders laten zoeken. Nu krijg ik wel beeld op kanaal 44. Vervolgens de coax kabel losgemaakt van deze schotel en weer bevestigd op de schotel met dubbele kop. Maar geen beeld op kanaal 44, wel alle 19,2 zenders. Weet iemand hoe dat kan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...