Jump to content

Senilicus

Candidate members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Senilicus

  • Rank
    Aspirant lid

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Utrecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Precies wat ik zeg, als je op het radio knopje klikt wordt het beeld zwart en geen radio
  2. Beste mensen, Met zo een welles/niettes discussie kan ik helemaal niets, en wil ik ook helemaal niets. Ik ga er van uit dat een ieder hier naar eer en geweten probeert te helpen. Dit gezegd hebbende, Na het installeren van de meeste recente oscam versie schakelde de heleboel over naar de fta zenders. Na een tijde emmeren met opnieuw een cable scan, en nog een keer en de boel opnieuw opstarten en weet ik allemaal waren daar opeens de goede zenders weer. Echter alleen de 4 "gratis" zenders (NPO1,2,3,ZIGGO SPORT) Ik heb vervolgens een ko
  3. Om bij het begin te beginnen; dit zijn de gegevens van de box; Vu+ Duo 4K se image : VTi 15.0.0, kernel 4.1.45-1.17 Oscam is geinstalleerd via het VTi menu, VTi Paneel->VTi software beheer-> Softcams En hier ben ik er in gestonken, blindelings aangenomen dat de bovenste in de lijst de meest recente versie zou zijn, terwijl het dus de oudste versie is, OOPS, 😱 Heb de oude softcam verwijderd en de meeste recente versie van de lijst geinstalleerd. oscam_1.20.11682 < In de aangeleverde gegevens zie ik ook niks st
  4. Ik heb de services regel verwijderd en vervolgens oscam opnieuw opgestart. Ik heb via de web interface de emulator uitgeschakeld en het lijkt zowaar te werken, met een maar....... Na drie keer zappen loopt de heleboel vast en reageert de box nergens meer op. De enige manier om wat te kunnen doen is dan de power switch op de achterkant van de box gebruiken. Maar dan staat die emulator weer aan. Deze emulator wordt bij het herstarten van het systeem toegevoegd aan de oscam.server file. Ik hen nu beeld op de gecodeerde kanalen, maar zoals gezegd, de boel loopt vast. ik
  5. Beste mensen, Omdat mijn Humax box wat ouderdoms verschijnselen vertoont heb ik de Vu+duo4kse aangeschaft. Vooral ook omdat het mogelijk is om mijn Ziggo smartcard te gebruiken icm OSCAM. Uiteraard het internet afgespeurd om er achter te komen hoe de boel aan de gang te krijgen. Als ik via de webinterface naar de status kijk dan lijkt alles OK. Zie het plaatje, oscam1.jpg. Maar julie voelen hem al komen, werken doet het niet. Ik gebruik de volgende files; oscam.server # oscam.server generated automatically by Streamboard OSCAM
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.