Ga naar inhoud


Pergola

Lid
  • Items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    ten zuiden van de Pyrenees

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pergola's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (3/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Al iets meer bekend OF en zo ja WANNEER, het nieuwe Viaplay TV wordt omgezet naar HD ?
  2. Ongelooflijk, die kortzichtige reaktie van bewoners. Geef mij aub zo´n trafo huisje in de tuin, als dat de capaciteit van het elektriciteitsnet verbetert. Wat willen die mensen dan, straks weer met een kaarsje naar bed, zoals in de vorige eeuw ? Geen goed idee lijkt me. Bovendien is daar al eens een bekende Nederlander uit Grollo, mee in de problemen gekomen 🙂
  3. Een nieuwere Inverto LNB met lagere signal sterkte (circa 80% i.p.v. 90%), zakt ook in met circa 40% punten. 11856 nu naar 37%, om 22.30 uur. Wel nog steeds normaal beeld, zonder blokvorming. Ongelooflijk. Wellicht heeft dit probleem te maken met de sahara zand wolk die nog steeds boven ons hangt. Overdag zorgt het zonlicht nog voor voldoende reflectie tussen de stofdeeltjes door. Met een lagere zon (eind van de middag) en na zonsondergang, daalt de signaalsterkte hard. Ongeacht het type LNB, met een zelfde aantal % punten. Ik kan niets anders bedenken. Met de instelling van -27 gr blijft de signaalsterkte in ieder geval boven de 50% (met de goede oudere Inverto LNB - BlackLine Premium).
  4. Kwam niet vanzelf goed. Heb uiteindelijk maar een heractivatie gevraagd. Binnen 5 min stond Can Digital op 01/06/2024 (nog steeds met de CI+ module. Management ongewijzigd op 7 juni)
  5. Helaas, na de -27gr instelling, is de ontvangst rond 22.30 uur: respektievelijk 65% 55% 51% Zal een andere LNB monteren, met behoud van -27gr. wordt vervolgd.
  6. Wellicht niet goede topic, maar het gaat wel over verschil tussen gebruik losse kaart in de Seca kaartlezer. Versus de kaart gebruiken in de CI+ module. Bij een check van de datum op de kaart, blijkt hij (via kaartlezer) op 03/05/2024 te staan, VOOR Canal Digital. Volgens mij was dat altijd zo´n 2 maanden vooruit. Dus de CI+ erbij gestoken, en de losse kaart geplaatst. Nu zie ik al iets meer: Management: 07/06/2024 Canal Digital: 03/05/2024 Iemand een verklaring voor ? ik houd voorlopig de CI+ maar operationeel. Gescheiden opnemen doe ik toch nauwelijks meer.
  7. Triax 88cm. Enkele kop, dus op 23,5. Ja provincie Alicante
  8. Ok, dat ga ik proberen, later vandaag. Anders wellicht LNB uitwisselen, vanwege suggestie ceesv. ik laat uitkomst weten.
  9. Ik las bij TV Totaal dat een opwaardering naar HD wordt overwogen. Dat zou wel fijn zijn, want aan SD kan je toch echt niet meer wennen. Na 20 min de F1 kwalificatie , maar afgezet.
  10. Bij mij lopen sinds een week de signal sterktes ´s avonds wel erg ver terug, aan de Costa Blanca. (met een Triax 88 schotel) Zijn er weer nieuwe testen gaande ? Uit eerdere verhalen binnen dit onderwerp had ik begrepen dat alle transponders hetzelfde zouden blijven, en de test met 12051 (3C) alleen tijdelijk. We hebben wel eens eerder signal terugval in de avonduren gehad. Ging ook weer over, na een paar weken. Maar zo´n grote verschillen als deze week: 12187 Van 92% naar 63% 11739 Van 89% naar 59% 11856 Van 90% naar 45% Kan toch niet aan de Inverto LNB liggen, want overdag weer bijna tegen de 90% ???
  11. Wat is de bron van dit artikel ceesv. Heb je een link voor mij ? Zou helpen in de discussie bij diverse VVE. Alleen al om het argument ¨ ik vind ze niet mooi om op uit te kijken ¨ , te minimaliseren.
  12. Ik zie nog voorraad genoeg (CI witte module). Onder andere bij een van de grootste sat websites uit Zuid Holland.
  13. En terecht Davidv. Ik heb precies hetzelfde hier. En werken met een box via HDMI ingangen geeft een meer gebruiks vriendelijkere oplossing. Schakelen tussen diverse HDMI bronnen, in plaats van die rottige apps moeten sluiten, om snel een andere bron (wedstrijd) te kunnen volgen op je Panasonic TV. En daarna de app weer te moeten openen.
  14. We gaan het zien, in sept. Als de standaard kaartlezer niet meer werkt, dan maar via de CI+ wit met de opname beperkingen. Veel mensen beschikken nog steeds over een M7 receiver. Dus het kan nog wel eens meevallen met de aantallen afhakers ?! Klopt, want die heb ik ook uitgeprobeerd. Probleemloos.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...