Ga naar inhoud


johnb

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

johnb's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Bedankt voor de tip. Het werkt best goed. Heel veel dank voor al jullie aanwijzingen en vooral voor de kabeldecoder van tonskidutch!
  2. De kabel-tuner van Tonskidutch doet zijn werk. Ik heb beeld van de "Delta-zenders". De samenwerking tussen de Delta-kanalen en de satelliet-kanalen loopt echter niet lekker. Nu snap ik waarom jullie vertelden dat het veel beter is als oscam de delta-kaart kan lezen. Volgende week ga ik proberen de reader van mimisiku in oscam te zetten (voorlopig heb ik even genoeg van Vu+, sat-TV en van oscam).
  3. Dank je wel voor de tips m.b.t. de kabelscans
  4. Het spreekwoord luidt: "Het geluk is met de domme" De kabel-tuner is al onderweg naar mij. Als die is geïnstalleerd, kom ik jullie ongetwijfeld weer om hulp vragen (zie de eerste zin).
  5. bedankt voor de informatie. ik was van plan om het vti-image weer te vervangen door pli, maar ik wacht nu eest de post af.
  6. Ik heb ook nog een VU+SOLO4K-decoder. Daar is naast de aansluitingen voor satelliet-TV nog een "lege plek". Kan daarin een kabeldecoder worden gezet die dan meteen aangesloten is op de ontvanger?
  7. Mijn probleem is niet, dat ik geen TV kan kijken. Dat lukt gewoon door de kabel rechtstreeks op de TV aan te sluiten. Maar Ik wil TV kijken via de Vu+- decoder vanwege de ondertitel-mogelijkheden in het PLI-image en de geweldige EPG. Als ik TV kijk m.b.v. een app, mis ik de mogelijkheden van het PLI-image. Bovendien heb ik een Windows-laptop. Daarop kan ik de app van Delta-TV niet installeren. Jouw oplossing is dus voor mij niet weggelegd.
  8. Bedankt voor je aanbod Mimisiku. Ik heb geen kabeltuner aangeschaft, want ik wil niet de satellietkanalen missen om de Delta-kanalen te kunnen zien. Als de kabeldecoder essentieel is, dan bekijk ik de Delta-kanalen rechtstreeks op de TV en gebruik ik de decoder voor de ongecodeerde satelliet-kanalen.
  9. Bedankt voor je aanmoediging. Ik ben niet van plan om een totaal nieuwe ontvanger te kopen (met satelliet- en kabel-tuners). Ik vermoed dat internet-tv de nieuwe norm gaat worden en dat kabel-tv in Nederland zal verdwijnen. Ik zal eerst eens kijken of ik op mijn laptop teamviewer kan installeren, zodat jullie mij dan verder kunnen helpen bij de installatie van een geschikte oscam-versie.
  10. Bedankt voor de informatie. Blij dat ik de kabel-tuner niet heb gekocht. Jouw "P.S.-oplossing" lijkt mij heel interessant!
  11. Op mijn decoder zitten twee satelliet-tuners. Mijn gedachte was om één tuner te vervangen door een kabeltuner. Dan zou ik naar de "Delta-kanalen" en ook naar de "satelliet-kanalen" kunnen kijken m.b.v. de vu+-decoder. Ik zou dan kunnen blijven profiteren van mooie dingen van het Pli-image: - de skin; - ondertitels met lettergrootte, kleur en achtergrond die ik zelf kan instellen; - de epg van Rytec. Ik weet wat FTP-en is, maar daar houdt mijn kennis wel bij op. Als iemand van de sat4all-goden mij wil helpen door de benodigde bestanden als hapklare brokken te leveren, heel graag.
  12. Dat was inderdaad mijn oorspronkelijke vraag: Als ik een kabel-tuner koop, gaat de CI-module met Delta-kaart dan werken in combinatie met Pli? Een kabeltuner kost 79 euro. Als het niet werkt, heb ik 79 euro voor niets uitgegeven. Uit de reacties heb ik begrepen dat het zonder kabel-tuner kan, maar ik heb ook begrepen dat je dan echt verstand moet hebben van de materie. Vandaar dat ik besloten heb om de zaak te laten zitten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...