Ga naar inhoud


zonneschijn

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Locatie:
    Dordrecht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zonneschijn's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Bedankt voor jullie reacties . Dan zal het met een Triax 80 of Triax 100 wel niet lukken . Maar het vreemde is, dat ik in het verleden op 62 oost wel de toenmalige zenders Prima TV en Kiss TV heb kunen ontvangen .
  2. Hallo , Zijn er nog hier in Nederland transponders op Intelsat 39 62 oost , die te ontvangen zijn ?. De meeste transponders zijn van deze satelliet op het Midden Oosten gericht, maar blijkbaar is er ook een footprint van intelsat 39 , die op west europa is gericht ; als dat zo is , moet er toch iets te ontvangen zijn? Ik heb een Triax 80 .
  3. Geen probleem , mijn locatie is 51.8 Noord en 4.7 Oost , hoofdstad van de Drechtsteden , Dordrecht. Voor de goede orde.........dus voor de Triax 100
  4. Ja, die combinatie had ik inderdaad al eens geprobeerd met de Triax 80. Ik heb nog een Triax 100 ; ik ga mijn configuratie aanpassen, zodat ik met de triax 100 39-42-45 Oost kan ontvangen.
  5. Beste Sprietje , Ik had al een donker bruin vermoeden , dat dat niet goed mogelijk is en ja, je leest inderdaad veel onwaarheden op verschillende websites de bekende klok en de klepel Ik heb de combinatie 39-42-45 al snel uit mijn hoofd gezet , want dit zou bij een breedte van 87 cm ook mogelijk moeten zijn . Overigens bedankt voor je toelichting en duidelijke achtergrondinformatie , om het inzichtelijk te maken ! 🙂
  6. Beste Sprietje , Mijn vraag was, of de inverto triple lnb 13-16-19 oost op deze afstanden ook op een Triax 80 past en wil deze triple lnb dus niet gaan gebruiken als triple lnb voor Canal Digitaal 19,2 - 23,5 en 28,2 oost Daar heb ik een andere opstelling voor . Is een Triax 100 dan wellicht een betere optie voor de ontvangst van triple 13-16- 19 oost ?
  7. Ik heb een Triax 80 nieuw model en wil daar een triple lnb op zetten, zoals omschreven. De vraag is , of dat kan op de nieuwe triax 80 en zo ja, is het dan niet een gepruts om de lnb houder met de verloopring tussen de pijpjes te krijgen ? Als dit niet zou lukken , om de houder tussen de pijpjes te bevestigen , is er dan wellicht nog een andere goede triple lnb (13-16-19 ) in de handel , waar dit iets makkelijker gaat ?
  8. Don Quijote en Bobje schijnen het wel te begrijpen , dat zegt genoeg over inzicht !
  9. Ja hoor, die zijn nog steeds te krijgen , heb ik gezien op internet. Voor mijn doen is die prima geschikt . Bedankt D. Quijote voor deze hint. Beter , dan het nietszeggende antwoord en dit topic belachelijk maken door Tonskidutch
  10. Als ik praat over een geschikte tas , dan mag duidelijk zijn , dat dit bedoeld is voor klein spul voor het satellietgebeuren. ( connectors ,satfinder, tangetjes moeren etc etc )
  11. Beste mede satters , Kan één van jullie mij een hint geven , om een lekkere ruime opbergtas met diverse vakken etc. te gaan kopen , om mijn satellietspullen fatsoenlijk en wat overzichtelijker op te bergen. Op dit moment gebruik ik een laptoptas , maar dat is ook niet alles.
  12. Waarvan akte ! Bedankt vrije fries voor deze informatie.
  13. De tijd zal het leren , bedankt Sprietje.
  14. Hoe zit dat dan met het onderscheid tussen de SAB rail met 1 groef en de Triax rail met 1 groef , zoals gevraagd ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...