Ga naar inhoud


Jimmy1987

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jimmy1987's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Inmiddels nu ruim een week Digitenne icm een Vu+ Zero4k in gebruik. Ik kan zeggen dat het icm een buitenantenne zeer goed werkt. Ook kan ik bevestigen dat ik 2 zenders tegelijk kan decoderen (met de SMIT CI+ Module), wel moeten ze beide op dezelfde frequentie zitten. Dus in mijn geval kan ik RTL4 en SBS6 tegelijk gedecodeerd opnemen.
  2. Was het maar zo dat het een DVB-C/T2 Tuner is 😂 Nee, er zit een DVB-C FBC tuner in
  3. Hij is van 2019 dacht ik
  4. Voor de liefhebber heb ik een nette en goedwerkende Vu+ Uno 4K se met dvb-c tuner. de vu is voorzien van een schone installatie van OpenPLi. zonder hardeschijf. vraagprijs is 195 euro.
  5. @Tonskidutch oei.... hopelijk gaat hij dan wel binnen komen. Hij staat in ieder geval bij een goede en bekende winkel in bestelling. Ik zal je sowieso op de hoogte houden.
  6. Sinds vandaag een abonnement erbij op Digitenne . Digitenne werkt ook met de CI+ Module op een Vu+ Zero 4k. Op de Duo4k SE ook vast wel maar de DVB-T2 tuner is in bestelling en komt pas ergens begin Mei
  7. Goedeavond, Ik heb vandaag al bij verschillende winkels geprobeerd een Vu+ dual dvb-t2 tuner voor mijn duo4kse te kopen maar ze zijn nergens op voorraad en enorm slecht leverbaar. is er hier iemand die er een over heeft en kan missen? Daar zou ik enorm mee geholpen zijn.
  8. vandaag de CAM801 ontvangen en deze werkt! Bedankt voor de reacties!
  9. Ik heb alleen van Ziggo de kaart/module. tv Vlaanderen worden we nieuw abonnee van.
  10. Bedankt Mimisiku voor je bericht! Dan ben ik gerustgesteld en kan ik mijn wederhelft blij maken (komt uit Belgie). We gaan dan de CAM803 bestellen.
  11. Jimmy1987

    TVV CAM803

    Goedemiddag, Ik ben in het bezit van een Vu+ Duo 4K se met openpli 9 (inclusief certificaten voor ci+). de Nagra module van Ziggo werkt hier ook in. Nu wilde ik vandaag bij een bekende webshop de Cam803 van TVV bestellen maar ze wezen me er op dat deze absoluut niet werkt in de Vu+ duo 4k se… ook niet icm de certificaten. Toch lees ik hier op het forum dat mensen de module wel aan de gang hebben op een Vu+. Ben ik verkeerd ingelicht of is deze wel gewoon te gebruiken met de certificaten? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...