Spring naar bijdragen

HG5812

Leden
 • Aantal bijdragen

  195
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over HG5812

 • Rang
  Sat4all Regular

Recente profielbezoeken

2795 profielweergaven
 1. HG5812

  DVB-T DVB-T2, wanneer de overstap naar DVB-T2 met HEVC?

  Hallo.. Er is een verbetering te zien.
 2. HG5812

  Wijzigingen bij Joyne

  Hallo. Joyne meldt het volgende aan zijn klanten: Ziggo Sport Select wordt via JOYNE al enige tijd via twee kanalen aangeboden. Per 1 november zal het kanaal op de frequentie 11747 komen te vervallen. Samen met de andere zenders uit het Ziggo Sport Totaal pakket (Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Voetbal en Ziggo Sport Golf) is deze zender alleen nog te ontvangen via 11.727V. Wanneer u gebruik maakt van de JOYNE-scan, wordt de zenderlijst aangepast als u deze opnieuw uitvoert. Voor andere ontvangers zijn de gegevens: 11.727 GHz; Polarisatie Verticaal; Symbolrate 30.000; FEC 3/4; modulatie 8PSK. Raadpleeg uw handleiding of verkoper voor details. Nieuwe TV zender Ment: al-1-maar hits! LMENT is een feelgood hitzender. De presentatoren loodsen de kijker door Vlaamse, Nederlandse, Duitse en internationale hits. 24 uur per dag op TV! U vindt deze zender op de derde JOYNE transponder (11727V) en is te ontvangen vanaf het JOYNE Basispakket. Nieuwe TV zender Op TV 538 ziet u het beste van 538! Vanaf 1 november wordt TV 538 toegevoegd aan het JOYNE Basis pakket. Deze zender komt op de oude plaats van Ziggo Sport Select. U hoeft hiervoor geen wijzigingen uit te voeren.
 3. HG5812

  DVB-T DVB-T2, wanneer de overstap naar DVB-T2 met HEVC?

  Hallo. Hierbij een screenshot van de ontvangst NPO1 via de zender Smilde. Ontvanger is een Technisat Digit UHD+ (satelliet/kabel/DVB-t2)
 4. HG5812

  DVB-T DVB-T2, wanneer de overstap naar DVB-T2 met HEVC?

  Hallo. Nou, nee. Zoals op pagina 15 van deze topic te lezen valt wordt er eerst nog uitgezonden op het "oude" kanaal. Zodra alle zenders over zijn naar DVB-t2 volgt er een tweede switch moment waarbij de NPO zenders verhuizen naar het nieuwe kanaal. Overigens: digitenne is nu ook al KPN
 5. HG5812

  DVB-T DVB-T2, wanneer de overstap naar DVB-T2 met HEVC?

  Hallo. Als morgen de zenders Groningen en Smilde over gezet worden naar DVB-t2 is in Groningen en Drenthe geen DVB-t ontvangst meer mogelijk.
 6. HG5812

  prijs verhogen per 1 oktober 2018

  Hallo. Er wordt steeds gesproken over 1 verschil tussen Start HD en Basis HD (de zender Fox sport), maar er is nog een belangrijk verschil: bij Start HD is een tweede kaart voor 9,50 niet mogelijk. Dus betaal je voor een tweede kaart 17,45 of je neemt Basis HD voor 22,95 en een tweede kaart voor 9,50.
 7. Hallo. http://www.radio-tv-nederland.nl/
 8. HG5812

  DVB-T DVB-T2 versus DVB-T

  Hallo. Dat kan.
 9. HG5812

  DVB-T DVB-T2, wanneer de overstap naar DVB-T2 met HEVC?

  Een ontvanger die de nieuwe norm kan ontvangen kan de oude ook aan. Mits je een nieuwe ontvanger hebt kun je overal in Nederland kijken.
 10. HG5812

  Satelliet TV BVN stopt met uitzenden via de Astra 1.

  Hallo. Dat is wat mijn Rebox ontvanger ook doet. Als een zender uit de fastscanlijst verwijderd wordt plaatst de Rebox de zender op een positie vanaf 4000. Handig om te zien welke zenders verdwenen zijn.
 11. HG5812

  Service Fout

  Hallo. Deze zenders zitten allemaal op dezelfde transponder. De meeste zenden momenteel geen programma uit. Heb je wel beeld op de zender Marcopolo? Die zendt namelijk wel een programma uit. Zelfde geldt voor bijvoorbeeld Made in Italy. Heb je op Marcopolo ook geen beeld dan wil het met een Rebox wel eens helpen om alleen deze transponder handmatig met de juiste parameters in te laten lezen.
 12. HG5812

  DVB-T KPN blokkeerd opnemen

  Hallo. Bij mij werkte het volgende trucje. Weliswaar met een andere ontvanger, maar misschien werkt het met jouw ontvanger ook. In mijn geval kon ik niet gelijktijdig TV Noord en TV Drenthe ontvangen. Kijk eerst welk kanaal het sterkste signaal heeft. Zorg, dat je op het kanaal met het sterkste signaal geen ontvangst hebt. (Door de antenne te verplaatsen bijvoorbeeld). Laat de ontvanger scannen op het kanaal met het zwakste signaal. De 3 NPO zenders en de regionaal op dat kanaal worden nu ingelezen. Verwijder uit de kanalenlijst de 3 NPO zenders. Zorg nu, dat je weer ontvangst hebt op het kanaal met het sterkste signaal en laat de ontvanger opnieuw naar zenders zoeken. Nu worden de 3 NPO zenders en de andere regionaal ingelezen. Je hebt nu beide regionalen in je kanalenlijst staan.
 13. HG5812

  Service Fout

  Hallo. Gebruik je een Rebox ontvanger? Rebox meldt er het volgende over: Deze melding betekent dat de gewenste satelliet niet wordt gezien. De meest voorkomende reden hiervan is dat één of meerdere Diseqc Switch instellingen in het Rebox menu (schotel antenne instellingen), niet overeenkomen met de fysieke aansluit volgorde aan de schotel zelf. Rebox volgt de Canal Digitaal standaard in deze, te weten: Astra 1 1/UIT Astra 2 3/UIT Astra 3 2/UIT Hotbird 4/UIT Is bij jou de fysieke aansluiting anders dan deze Canal Digitaal/Rebox standaard, dan is het een kwestie van de juiste instelling zoeken, die bij jou dan wél resulteert in juiste ontvangst van bepaalde zenders, die via een bepaalde satelliet worden uitgezonden. Meest voorkomend is dat voor de Astra 2 en Astra 3. 3/UIT en 2/UIT omdraaien is voor de meesten de oplossing. Opmerking: Ook het gebruik van een ‘Multytenne systeem’ vraagt meestal om aangepaste Diseqc Switch instellingen in ons menu. Is het aanpassen van de standaard instellingen voor jou noodzakelijk, maak hiervan dan graag een notitie, zodat je een volgende keer hier niet weer tegen aanloopt.. Na een ‘reset naar fabrieksinstellingen’ namelijk (bijvoorbeeld noodzakelijk na het installeren van een nieuwe software versie), gelden weer de standaard waarden.
 14. Hallo. Met de toets met de dubbele driehoekjes onder de OK toets op de afstandsbediening kun je de audio instellen.
 15. HG5812

  bbc 4 niet te ontvangen

  Hallo. De uitzendingen van BBC 4 beginnen pas om 20.00 uur.
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid