Jump to content

HG5812

Members
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

About HG5812

 • Rank
  Sat4all Fan

Recent Profile Visitors

3,381 profile views
 1. Hallo. Dan heb je te weinig signaal van deze transponder. Dit is (hier althans) ook de Joyne transponder met het zwakste signaal. Iets beter uitrichten op 9 oost?
 2. Hallo. MTV is altijd gecodeerd geweest. De andere en de regionale carrousel zijn nog steeds FTA Mijn ontvanger geeft ook aan dat uitgezonden wordt 12074.
 3. Hallo. Dat betekent ook een UHD zender minder in het HD+ aanbod. Op een vraag die ik daarover aan de klantenservice gesteld heb kreeg ik als antwoord, dat er hard aan gewerkt wordt nieuwe content in UHD aan te kunnen bieden. Sehr geehrter Herr Kunde, vielen Dank für Ihre Nachricht. Leider wird Travelxp 4K ab April 2020 nicht mehr über ASTRA 19,2 Ost ausgestrahlt und somit können wir den Sender bedauerlicherweise nicht mehr anbieten. Wir werden weiterhin mit Hochdruck daran arbeiten, neue Inhalte in UHD anbieten zu können! Mit freundlichen Grüßen Ihr HD+ Serviceteam
 4. Dit is een programmagids en geen overzicht van HD+ zenders.
 5. Hallo. Ik zou in dit geval ook gaan voor een ontvanger, die "plug&play" is. De Rebox, die Tonskidutch noemt lijkt mij ook een goede keuze. Andere mogelijkheid is bv. de Technisat Digit ISIO S2 - HDTV Twin-satellietontvanger. Momenteel bij een bekende duitse webwinkel te koop voor 189,90. Je hebt dan wel een CI module nodig.
 6. Hallo. Is de meest recente software op de TV geïnstalleerd? Kun je als volgt controleren: 1 Schakel de TV in. Druk op de afstandsbediening op Menu/Home en ga naar > Instellingen. 2 Ga naar beneden en selecteer: Ondersteuning > Software-update > Automatische update.
 7. Hallo. De Samsung QE43Q60R werkt prima met de Canal Digitaal app. Waarschijnlijk zit het hem toch in de landinstelling; moet ingesteld zijn op Nederland. Heb je onderstaande procedure gevolgd? U kunt de beginconfiguratie ook starten met behulp van het menu van de tv ( > Instellingen > Algemeen > Resetten). Volg de instructies die worden weergegeven op het beginconfiguratiescherm en configureer de gewenste basisinstellingen van de tv die bij uw kijkomgeving passen.
 8. Hallo. Staat bij de DVR instellingen aangegeven, dat beide tuners voor opname gebruikt kunnen worden (reserved tuners: beide op recording on)
 9. Hallo. Kan het zijn dat er een serie timer ingesteld is, die op hetzelfde moment start als één van de geprogrammeerde opnames?
 10. Hallo. Ik heb dezelfde ontvanger. Wat is het probleem precies?
 11. Hallo. Dat is niet nodig. Ook zonder smartcard kun je de vrije zenders ontvangen. Wel blijft de ontvanger de Canal digitaal zenderlijst updaten. Je kunt eventueel je eigen favorietenlijst samenstellen.
 12. En die zendt niet in HD uit, zoals op de lijst staat.
 13. Hallo. Op dit moment worden ze nog in SD uitgezonden. Ook is Radio 10 nog niet toegevoegd (staat in het zelfde bericht op Totaal TV).
 14. Hallo. Er is nu wel HD beeld.
 15. Hallo. Als je BVN ontvangt op 10815H 27500 staat je schotel zeker op de hotbird uitgericht
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy