Ga naar inhoud

HG5812

Leden
 • Aantal items

  456
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Over HG5812

Recente bezoekers van dit profiel

4387 profielweergaven
 1. Hallo. Volgens een bericht op Totaal TV gaat KPN met ingang van het eerste kwartaal 2022 een CI+ module met inwendige virtuele smartcard op huurbasis aanbieden bij Digitenne. Er zullen geen restricties zijn wat het opnemen betreft.
 2. Hallo. De zender Trace Hits (Astra 2 11343.50V 27500 5/6) heeft de naam gewijzigd in Trace Xmas.
 3. Hallo. Ik denk, dat bedoeld wordt een Ariva ontvanger. Zit de kaart op de juiste wijze in de kaartlezer? Heb je wel beeld op de gecodeerde Canal Digitaal zenders op Astra 1 (bv. Nick jr. op pos. 41)? Als je daar ook geen beeld hebt misschien een rechtenprobleem (nog eens een activatie van de kaart aanvragen) of de kaart zit niet goed in de kaartlezer.
 4. Ik vraag me af waarom doet het probleem zich alleen voor bij de zenders MTV 80's, MTV 00's en Nick Jr. Alle andere zenders doen het na de melding van HD+ wel.
 5. Heb deze functie niet kunnen ontdekken.
 6. Hallo. Ik heb in mijn Technisat ontvanger een HD+ kaart en een Canal Digitaal CAM803 module. De HD+ kaart zit in de kaartlezer en de CAM803 in het CI+ slot. Als ik naar een Canal Digitaal zender ga geeft de ontvanger in eerste instantie de melding "Deze zender kan niet met een HD+ kaart ontvangen worden". Vervolgens krijg ik beeld op de zender. Als ik naar een zender ga, die niet in mijn Canal Digitaal pakket zit komt ook eerst de melding "Deze zender ....." en vervolgens de melding "SMART CAM803: Je hebt geen toegang tot deze zender". Maar bij de MTV zenders stopt het na ""Deze zender kan niet met een HD+ kaart ontvangen worden". De zenders zitten wel in mijn pakket, maar ze gaan niet open. Lijkt erop, dat de ontvanger dan niet verder kijkt of de zender met de CAM803 open kan. Iemand een idee hoe dit op te lossen?
 7. Hotbird 13 oost. De poolse zenders Power TV, Nuta TV, Gold TV en TVC zenden nu uit op 10892H 27500 8PSK 3/4. Op de oude frequentie (11393V 27500) zijn ze ook nog te zien. De zender Gold TV geeft op de nieuwe frequentie een stilstaand beeld. De zender Fashion TV meldt op frequentie 11179H 27500 3/4 dat ze verhuisd zijn naar 12539H 30000 5/6. Die zelfde mededeling is ook te zien op 16 oost (11262H 30000 2/3).
 8. Hallo. Het is de Sagemcom DS 81 HD.
 9. Hallo. Ja. Ik heb hier de Sagencom TNT sat ontvanger. Naast de fta kanalen op Astra 1 kun je nog een tweede satelliet instellen voor fta ontvangst. Af fabriek staat de hotbird ingesteld, maar je kunt ook voor een andere satelliet kiezen.
 10. Hallo. Omgekeerd gaat ook. Ik gebruik deze handmatige schakelaar op de manier zoals jij hem wil gebruiken. Werkt prima.
 11. Hallo De zenders op deze frequentie zouden overgaan naar aac-lc audio. Kan het zijn dat de ontvanger dit niet ondersteunt?
 12. Hallo. Met mijn Technisat ontvanger en de CAM803 gaat dat.
 13. Hallo. Volgens de beschrijving van de fabrikant wel: Met de Quantis QE 317 digitale DVB-C radiotuner verandert er voor u in principe niets. U luistert op dezelfde manier via uw geluidsinstallatie naar de radio, maar dan in een hoge, digitale kwaliteit. Geniet van het grote aanbod van vrij uitgezonden radiozenders door uw kabelaanbieder. · Breid uw bestaande hifi-systeem uit met een digitale DVB-C radiotuner voor uw kabelaansluiting · 12-cijferig alfanumeriek VFD-display voor zendernamen en -informatie · 8 voorkeurtoetsen (op de afstandsbediening) voor het direct kiezen van uw favoriete radiozenders
 14. Hallo. Lees je af op de display van de ontvanger.
 15. Hallo. Op die transponder zit nog een niet Joyne zender. The Israeli Network.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.