Ga naar inhoud


Racer009

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Boortmeerbeek

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Racer009's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Update: oef, de kabel is erdoor, viel vrij goed mee eigenlijk om een geribbelde wachtbuis te zijn. Ik schat een 15-tal meter nodig gehad, dus nog heel wat kabel over maar dat wist ik op voorhand 😊 Deze week ga ik nog om de Triax 100cm schotel en de muurbeugel.
  2. En toch ga ik de waterdichte Cabelcon krimp connectoren gebruiken, voor de zotte prijs van 0,83€ per stuk!
  3. De Hirschmann Koka 9 eca heb ik online 39€ betaald voor 50 meter, de "gewone" coax bij een satellietshop zou ik meer betaald hebben voor hetzelfde aantal meter..
  4. Ik zit hier wel op te wachten, en ik apprecieer de hulp enorm zelfs in die mate dat ik er mijn aankopen op afstem want hij lijkt me één van de weinigen die wat preciezer omgaan met de materie en zeer hulpvaardig is.
  5. Ja vond ik ook een vreemde uitleg.. of was het andersom 🙈 dan nog lijkt het me vreemd. Maar is het zo dat ze niet noodzakelijk op hetzelfde percentage hoeven te zitten?
  6. In afwachting van aankoop schotel + muurbevestiging (is voor volgende week), deze aangekocht zodat het zoeken wat beter zou moeten lukken. Volgens de verkoper is 70% voldoende zowel bij ontvangst als bij kwaliteit, want zegt hij: "hoe hoger de ontvangst hoe minder de kwaliteit"...
  7. Ja was ofwel 20 meter aan 28€ ofwel 50 meter aan 39€. Is eigenlijk ook wel voor binnen want hij gaat in de muur net onder de schotel, en dat kleine stukje buiten voorzie ik ook nog wel van een flexibele buis.
  8. De eerste onderdelen zijn binnen! Bedankt aan jullie voor de info!
  9. Neen ik doe het stap voor stap 😊 Ben zelf aan het kijken, deze voor binnen: Hirschmann Cc F-6-td-qm F-conn, en deze voor buiten: Hirschmann 695020307. De kabel die ik heb besteld is deze: Hirschmann Multimedia KOKA 9 Eca
  10. Mag ik hier ook ineens vragen (ik durf bijna niet meer) wat de beste connectoren zijn, en of je die gewoon inplugt of moeten deze met een krimptang geplaatst worden?
  11. Ik koop ook ineens deze aan voor mijn installatie 👍
  12. Ja enkel voor de Engelse dus 28.2. De ontvanger zou in mijn smart tv aanwezig zijn. Wat is het probleem eigenlijk man?
  13. Koka 9 Eca is besteld, bedankt voor de info! 🤝
×
×
  • Nieuwe aanmaken...