Ga naar inhoud


Racer009

Lid
  • Items

    79
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Racer009

  1. Ik scan gewoon de zenders wanneer ik ontvangst heb. Ik probeer de laatste zin te snappen maar dat is nog iets te moeilijk want ik zou niet weten hoe de parameters aan te passen 🙈
  2. Moet ik dan manueel iets aanpassen? Ik tracht deze week nog wat bij te regelen.. Afc? Is dat de aansluiting van de connector in de tv??
  3. Het is iets raar, wanneer ik lukraak op wat zenders afstem krijg ik zeer uiteenlopende resultaten, en deze keer vast percentage en niet wisselend. Iemand een verklaring voor?
  4. Neen in die richting staan geen bomen.
  5. Installatie klaar, dit is het resultaat volgens mijn tv. Op mijn satfinder zie ik enkel een ontvangst van 87%. Quality signaal 0%. Edit: kan geen filmpje posten?
  6. Ik ben momenteel de installatie aan het afwerken, had daarnet volgens mijn tv toestel 100% signaal en terug kwaliteitverschil, springt nu telkens van 82% naar 91%.
  7. Dat is te moeilijk voor mij vrees ik, is allemaal nieuw voor mij en ik had de satfinder enkel gekocht om mij de juiste satelliet aan te wijzen.
  8. Ik ga de komende week nog wat fijner proberen afstellen, coax moet binnen en buiten nog wat ingekort worden maar ben al super tevreden met dit resultaat. Weet niet of iedereen die hier gereageerd heeft dit zal lezen maar ik wil jullie alvast uitdrukkelijk bedanken voor de hulp en tips, zou zonder jullie en dit forum niet gelukt zijn! De tip om de frequentie aan te passen en ook de dishpointer tip deden wonderen maar alle tips en info waren super welkom. En veel bijgeleerd 😊 Ik geef nog wel wat updates. Bedankt!!
  9. Ja klopt dat is de zender waar ik het voor deed 😊
  10. Denk dat die 100% niet klopt toch, da's het maximum? Ga straks de satfinder nog eens koppelen en zien wat die geeft.. Waarom begon de satfinder plots hevig te piepen op de 7.0 en nu ik goed zit op de 28.2 geeft hij geen kik?
  11. Deze info krijg ik van de tv, quality springt constant van 62% naar 68%.
  12. Wel dat is net het rare, satfinder gaf 85% onvangst en 0% quality, en toch heb ik de zenderlijst kunnen inladen.. Ik ga straks het niveau proberen te zoeken.
  13. Ik heb hem te pakken! Update volgt. Kantelen bedoel je? Moet dat nog indien ik een goed beeld heb?
  14. Ik probeer 👍 Ik ga nog een proberen 👍 Dank je!
  15. Ik heb hier vandaag al meer aan die schotel liggen draaien dan iets anders, maar zal het straks nog eens aanpassen. Bedankt voor je info! Ik stuur zo dadelijk een screenshot door.
  16. Ik krijg een reeks zenders binnen maar geen ITV of zo. Maar dan nog, ik ga nooit die kwaliteit hoger krijgen toch.
  17. Bedankt maar dit is voor mij latijn. Ik geef het op. Ik denk dat ik ook op een verkeerde sat zit maar hoe weet ik dan ooit wanneer ik juist zit..
  18. Ontvanger zit ingebouwd in tv, ik post nog een foto Ik ga eens kijken.
  19. Satfinder begon plots te piepen en dacht dat ik de 28.2 eindelijk had gevonden, maar verder dan dit raak ik niet. Ik geef het op, zal het onderschat hebben om zomaar even een schotel op te hangen 😔
  20. Verder dan dit geraak ik niet, wat doe ik fout?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...