Ga naar inhoud

Checkin

Leden
 • Aantal items

  1164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Checkin

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 01/27/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Arâches La Frasse
 • Interesses
  Wat niet :)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @ton68 er zit inderdaad verschil in diepte maar die is niet ontstaan door in-uit draaien. Ik kan hem dus naar binnen duwen er naar buiten krijgen zinder te draaien. Bij de eerste demontage van de radiator kon ik hem door middel van naar binnen draaien dicht zetten. Echter bij het wederom open willen zetten van het onderblok, leek het of de messing bus los kwam en dus lam aanvoelt.
 2. Thx voor de reacties in de documentatie staat het onderblok mooi schematisch getekend. Item 4 is dus bij mij “dol” en voelt niet echt dat er ook nog een pakking tussen zit, het lekt ook niet. Ik kan hem dus eenvoudig naar binnen duwen en weer naar buiten krijgen.
 3. Omdat de radiator gedemonteerd moest worden, is in het onderblok de inbus ingedraaid en de draaiknop dicht gedraaid zodat het verwarming systeem niet leeg loopt. Nadat de radiator teruggeplaatst was kon de inbus van het onderblok weer uitgedraaid worden, echter lijkt hier een soort messing/koperachtige bus voor te zitten die nu “dol” lijkt te draaien zodat het onderblok niet opengezet kan worden. Heeft iemand tips hoe dit opgelost kan worden?
 4. Thx voor de reactie. Het gaat een Samsung worden, de amsung Galaxy Tab A 10.5 Wifi + 4G,
 5. Checkin

  Tablet met belfunctie

  Ik zit al een tijdje te zoeken naar een tablet waarmee je ook kunt telefoneren Het is voor een ouder iemand die graag een groter scherm heeft. Het zou de bedoeling zijn dat er handsfree gebeld wordt en dus niet dat de tablet tegen het hoofd wordt gehouden. De tablet wordt dan ook hoofdzakelijk in huis gebruikt. Tevens zou het praktisch zijn dat er ook via de Whatsapp gecommuniceerd kan worden. Ik heb al tablet gezien met een 4G functie, maar dat is volgens mij alleen bestemd voor "internet" en niet voor telefoneren. Graag advies en tips , alvast bedankt
 6. Ik zou graag een video, op willen slaan (bewaren), is dit mogelijk (hoe ?) en mag dit zolang dit voor eigen gebruik is. Het betreft een filmpje op deze site (als dit niet in het juiste forum staat, dan graag verplaatsen)
 7. Thx voor de tips. Het moet een ontvanger zijn die alleen de gratis zenders op Tv kan laten zien, NPO 1,2,3 daarnaast hoeft de receivers niks te kunnen. Zat eigenlijk richting de 20,- euro te denken.
 8. Het gaat in dit geval om een Tv, dus HDMI aansluiting. Wat dus belangrijk is dat de receiver de standaard DVB-T2 HEVC H.265 moet gaan ondersteunen ander heb ik geen beeld. Thx voor de input !
 9. Ik ben op zoek naar een zeer eenvoudige DVB-T2 ontvanger, die alleen de NPO zenders ( gratis) op het de monitor kan toveren. Waar moet er opgelet worden, waar moet de ontvanger aan voldoen, en zijn de ontvangers die aanboden worden aan de ander kant van de aardbol ook te gebruiken ?
 10. Ik wil het Sat en Kabel signaal samenvoegen d.m.v. van de Spaun SEW-121F , echter welke WCD met SAT / TV / RADIO aansluiting is dan aan te bevelen ?
 11. Originele adapter kabel overgenomen van een Sat4all lid.
 12. Wie heeft er nog een verloopkabel liggen voor een Samsung TV en gebruikt deze niet meer. Scart adapter voor Samsung TV. Zie voorbeeld. Graag een Pm als je wat hebt liggen. Thx
 13. Ik krijg het niet voor elkaar om de juiste programmering voor elkaar te krijgen op de Somfy Situo 5 kanaasl handzender om 2 rolluiken te bedienen kanaal 1 zou rolluik 1 moeten bedienen kanaal 2 zou rolluik 2 moeten bedienen kanaal 5 zou beide rolluiken gelijk tijdig meten bedienen. Kanaal 1 bediend momenteel 1 rolluik kanaal 2 bediend beide rolluiken. kanaal 5 bediend ook beide rolluiken Rolluik 2 kan ik niet apart bedienen ? Hoe kan ik bij kanaal 2 rolluik 1 wissen ? of op kanaal 2 alles wissen en opnieuw rolluik 2 koppelen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid