Jump to content

Checkin

Members
 • Content Count

  1,174
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Checkin

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 01/27/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Arâches La Frasse
 • Interesses
  Wat niet :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb al jaren een abo bij deze club, nu lees ik dat er ook een tweede kaart geactiveerd kan worden, echter de kosten zijn mijn niet duidelijk. Een tweede kaart heb ik al. Wat zijn de extra kosten als ik de standaard zenders op de 2e kaart wil, dus geen extra pakketten geactiveerd op de 2e kaart.
 2. Blijkbaar toch server problemen bij Somfy ....
 3. Ik ondervind al geruime tijd problemen met www.tahomalink.com ook werkt de app niet. Meerder hier last van, ik heb geen info gehad van Somfy dat er een update zou zijn of iets dergelijks.
 4. Tja mooie discussie ... winterbanden Maar hoeveel mm profiel moet er op zitten om de voordelen van de winterband nog te hebben ..... laat staan wat er ergens weer verplicht gesteld wordt betreffende de minimale profieldiepte.
 5. Checkin

  remschijven

  Verkeerd gegokt. ! Dealerbedrijf.
 6. Checkin

  remschijven

  Foto heb ik zelf genomen. Er zijn echt mensen die hiermee rond rijden.
 7. Checkin

  remschijven

  Onderstaande afbeelding zegt genoeg, alleen remblokken is prima ......
 8. Checkin

  remschijven

  Fabrikant geeft nieuw waarde (Max waarde) op en de minimale waarde op (in mm). afhankelijk van de voorgeschreven gemonteerde remschijf is dit verschillend wanneer de remschijf aan vervanging toe is. Meten is weten, en niet beoordelen op het oog.
 9. @ton68 er zit inderdaad verschil in diepte maar die is niet ontstaan door in-uit draaien. Ik kan hem dus naar binnen duwen er naar buiten krijgen zinder te draaien. Bij de eerste demontage van de radiator kon ik hem door middel van naar binnen draaien dicht zetten. Echter bij het wederom open willen zetten van het onderblok, leek het of de messing bus los kwam en dus lam aanvoelt.
 10. Thx voor de reacties in de documentatie staat het onderblok mooi schematisch getekend. Item 4 is dus bij mij “dol” en voelt niet echt dat er ook nog een pakking tussen zit, het lekt ook niet. Ik kan hem dus eenvoudig naar binnen duwen en weer naar buiten krijgen.
 11. Omdat de radiator gedemonteerd moest worden, is in het onderblok de inbus ingedraaid en de draaiknop dicht gedraaid zodat het verwarming systeem niet leeg loopt. Nadat de radiator teruggeplaatst was kon de inbus van het onderblok weer uitgedraaid worden, echter lijkt hier een soort messing/koperachtige bus voor te zitten die nu “dol” lijkt te draaien zodat het onderblok niet opengezet kan worden. Heeft iemand tips hoe dit opgelost kan worden?
 12. Thx voor de reactie. Het gaat een Samsung worden, de amsung Galaxy Tab A 10.5 Wifi + 4G,
 13. Ik zit al een tijdje te zoeken naar een tablet waarmee je ook kunt telefoneren Het is voor een ouder iemand die graag een groter scherm heeft. Het zou de bedoeling zijn dat er handsfree gebeld wordt en dus niet dat de tablet tegen het hoofd wordt gehouden. De tablet wordt dan ook hoofdzakelijk in huis gebruikt. Tevens zou het praktisch zijn dat er ook via de Whatsapp gecommuniceerd kan worden. Ik heb al tablet gezien met een 4G functie, maar dat is volgens mij alleen bestemd voor "internet" en niet voor telefoneren. Graag advies en tips , alvast bedankt
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy