Ga naar inhoud

EasySat

Leden
 • Aantal items

  2811
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over EasySat

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 27 november

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Costa Blanca zuid en Vaassen
 • Interesses
  Digitale techniek in het algemeen, specifiek satelliet-iptv
 1. Thanks. Nee, woon niet in jouw buurt, toch bedankt. Ze kosten idd niet veel, maar heb nog een paar receivers.
 2. Uiteraard heb ik dat ook gedaan. Je ziet de imagenaam wel staan, maar blijft dan booten.
 3. Ik kan slot 2 en 4 niet meer wijzigen. Is dit een bekend probleem of weer iets speciaal voor mij?. 😉 Nog belangrijker; is er een oplossing?
 4. Bedankt voor je reactie. Dit is helaas niet de oplossing. Deze werken bij mij wel.
 5. Bij mij werkt geen enkele link meer, behalve de tv-zenders welke hier onlangs gepost zijn.
 6. Afgelopen zondag werkte de app ineens niet meer. Zaterdagavond nog wel, maar zondag niet meer. Ik heb een Mutant HD60 en HDF 6.4 (inmiddels 6.5) als image. Wat ik ook doe, een schone installatie ed, het beeld blijft staan op ‘Offline, connection interupted’. Hebben jullie tips/oplossingen?
 7. Ik rij dit weekend van Costa Blanca Zuid, waar het qua aantallen nieuw besmette personen vele malen beter in dan in Nl, maar moet wel tien dagen in quarantaine. Als voorbeeld: 27-10-2020 Inwoners Spanje: 46.760.396 Nieuwe coronabesmettingen: 5.217 Inwoners Nederland: 17.146.605 Nieuwe coronabesmettingen: 10.298 Inwoners provincie Valencia: 4.963.703 Nieuwe coronabesmettingen: 24 Inwoners Gelderland: 2.071.972 Nieuwe coronabesmettingen: 975
 8. Ik lees dit nu pas, maar ben het met Sprietje eens. Heel opmerkelijk dat er zeker tov Nederland heel anders op rotondes wordt gereden. Gisteren ging ik in Elche bijna de fout in door de ‘binnenbocht’ te nemen, terwijl er een veel snellere gast de ‘juiste’ baan aanhield. Ik blijf me verbazen.
 9. Ik kijk meer naar spaanse streams, dan naar de nederlandse zenders, ondanks dat ik een Canal Digitaal abo heb. Het geeft mij de mogelijkheid om info uit ‘mijn’ regio te kunnen volgen.
 10. Gewoon via de kanalenlijsten van Hans en dan via iptv.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.