Jump to content

Matchless

Moderators
 • Posts

  7,486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

6 Followers

About Matchless

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recent Profile Visitors

8,006 profile views

Matchless's Achievements

 1. Die goeie man moeten ze een echte reis naar bijv. ISS geven want 3/4 van nasa is door startrek geinspireerd. Dit is maar een rijkelui speeltje wat je niet echt ruimtevaart kan noemen.
 2. Nee hoor, je kan ook een stl vinden waarmee je je orginele onderdelen kan hergebruiken om de boel om te bouwen. Het wordt wel een ander verhaal als je bijvoorbeeld ABS wilt printen. Dan heb je idd een andere hotend en bed nodig. Maar dan moet je de printer ook in een enclosure zetten en goede ventilatie hebben. abs dampen zijn giftig.
 3. Je kan je printer nog meer upgraden als je ook andere soorten filamant wilt printen. Zo kan je de extruder rechtstreeks op de hotend bouwen zodat je een direct drive hebt. Hierdoor reageert de extruder sneller op terugtrekken. Ook heb je geen lange PTFE lijn waardoor je minder speling hebt. belangrijk voor het printen van bijv FLEX filament. Ikzelf had orgineel een cr20 wat een iets luxere uitvoering is van de ender3. Maar die is nu zo erg veranderd dat er geen naam meer aan te plakken is
 4. Ik heb van wat spul de typenrs: Alinco portofoon dj-193 Daiwa swr+powermeter cn-101l 1,8-150mhz Daiwa swr+powermeter cn 630 140-450mhz Mjf-945 e mobile tuner Icom ic-at100 hf full automatic antenna tuner Icom ic-745 Icom ic-ex2 marker/extension terminal Icom ic-sp3 external speaker Yeasu ft-100 Voeding 13.8v/10a Voeding 13.8v/22a als ik daar al wat richtprijzen van heb..
 5. Dank jullie wel voor de sterkte.. helaas zal hij niet meer beter worden en heeft hij nog maar weinig tijd. Ik zal de exacte typenr opschrijven en melden.. Wat ik wel weet is dat de icom een ic745 is en de yeasu een ft100
 6. Omdat me vader ernstig ziek is moet ik zijn zendamateur apparatuur verkopen. Alleen heb ik geen idee wat de realistische verkoopwaardes zijn van dit spul. Kunnen jullie me een idee geven wat een redelijke prijs is? het gaat om dit spul:
 7. Als je geen kennis van elektronika hebt raad ik je aan om er van af te blijven want de spanningen zijn echt dodelijk. Als je wel weet wat je doet zou ik eerst eens de trafo afkoppelen en daar een 220v lamp voor in de plaats zetten. Als je hem.dan aanzet dan kan je magnetron aanzetten en dan gaat de lamp branden. Dan weet je iig dat de trafo spanning krijgt. Ook kan je met multimeter de trafo en thermische beveiliging meten. !!Let wel, er zit een condensator die lang nodig heeft om te ontladen. Ook levensgevaarlijk
 8. Als je zoekt met als zoekterm "wifi switch module" dan kom je een hoop tegen
 9. Als je hem in 3d geprint wil hebben let dan wel op dat je het juiste filament laat gebruiken want simpel PLA gaat niet werken.
 10. Dit zal de reden van de pomp zijn . " Hoe loop je legionella op? Je kunt de legionellabacterie oplopen als je in aanraking komt met besmette, vernevelde lucht en deze inademt, zoals bij het nemen van een douche. Ook de sauna, bubbelbaden, stoombaden, tuinslangen, kranen en airconditioning kunnen een bron van infectie zijn. De bacterie kan in warm water groeien bij een temperatuur tussen de 20 en 50 graden, de ideale groeitemperatuur is 37 graden. Legionella komt vaker voor in lang stilstaand water." Bron : NPO zembla Aangezien het water van de jacuzzi langer stilstaat is het risico op legionella aanwezig.
 11. Kan het niet zijn dat dat ding er later bij gezet is? Want ik weet nl bijna 100% zeker dat het een membraanpomp is. Deze werden/worden in de aquarium techniek gebruikt. Als hij lager dan de waterspiegel staat loopt hij vol water.
 12. Heren..dit is het 2e hands forum. Als het spannend genoeg is even een ander draadje aanmaken in het juiste forum 😉
 13. "Ben wel benieuwd of iemand jou nog kan toevoegen aan een groep. Ik heb 1500 collega's en die staan niet allemaal in mijn contacten (en omgekeerd). " Alsjeblief niet 🤪 Ik heb er al genoeg mensen die ik moet aansturen. Heb ik echt niet nog een groep nodig 😋
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.