Jump to content

Matchless

Moderators
 • Content Count

  7,408
 • Joined

 • Last visited

About Matchless

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recent Profile Visitors

6,971 profile views
 1. Matchless

  Tekenbeet

  Ik had ook geschreven dat je niet moet draaien 😉 Die tekentang is rotzooi, 9 van de 10x druk je de teek leeg en als je er een beetje aan trekt laat de tang al los. Hoefijzertje of pincet zijn het makkelijkste. Ikzelf gebruik altijd een SMD pincet ,die is zo spits als een naald.
 2. Matchless

  Tekenbeet

  De Toevallig gisteren les gehad en de juiste manier is de teek met een hoefijzer of pincet de teek zo dicht mogelijk bij de huid (jouw huid..niet van de teek) vast te pakken. Dan rustig omhoog trekken tot hij loslaat.niet gaan draaien!! Dan met de tekenapp een foto maken of een cirkeltje tekenen om de rode plek. Als er na een paar dagen een ring vormt of de plek groter wordt naar de huisarts gaan. Er zijn mensen die proberen het beestje te stikken door er olijfolie of zoiets op te smeren..niet doen!! Het diertje gaat dan "overgeven " en dan krijg je spul in je die je niet wilt hebben. En ook niet gaan snijden met een stanleymes.dan krijg je de lichaamsappen van dat dier in een open wond. Foute boel dus.. Ik heb al vaker als evenementehulpverlener teken moeten verwijderen.. En dat heb ik geleerd van het rode kruis
 3. Of het aan een te droge huid is weet ik niet. Ik heb altijd problemen met met die touch buttons in de infra rood sauna's. Daar lijkt het logisch dat je huid uit droogt en de knop niet meer werkt. Maar als ik onder de regendouche sta die ook weer met dezelfde soort knoppen aangaan werkt dit ook weer eens niet. Dan sta je daar in je blote kont te wachten tot iemand anders op die knop drukt
 4. Ziggo gebruikt nog irdeto kaarten dus zon hele kleine is het niet
 5. Zijn die pennetjes van kunstof ? Want op de foto lijkt het net op de onderkant van een schroef.
 6. 👍 Dat was de gouden tip. 2 condensatoren waren kapot. Het rode kruis zal hier erg blij mee zijn. Iedereen bedankt voor het meedenken
 7. Ik zoek voor mijn philips smart tv een wifi module type wn4518r v01 Wie heeft er 1 te koop?
 8. Hoi steve Heb jij een schema van een lifepack CR-T aed trainer van medtronic?
 9. Onderdeel vervangen en het lijkt iets beter te gaan maar in het begin zit er toch nog een kraak geluid (zie bijlage). Luidspreker is nagekeken en ik heb ook getst met een andere . Wat zou het probleem kunnen zijn aed.mp3
 10. Wordt een beetje duur. Ik moet vanaf volgende week werken in een rode zone en daar moeten we alle beschermingsmiddelen na het werk weg gooien. In ons geval wordt het printen dus niks.
 11. Je wordt op thingiverse kapot gegooid met maskers en kapjes. Zolang je buiten de 2mtr blijft heb je geen kapje nodig.
 12. Hmm..nieuwe printen binnen gekregen maar het probleem blijft Het ligt dus duidelijk aan het scherm zelf want de donor tv had alleen een gebroken scherm. Af en toe krijg ik onderstaand beeld. En het scherm flikkert af en toe.
 13. Nehhh...is toch een iets ander beeld 😋 Maar ik gisteren een 2e tv uit kunnen halen van een veilingsite. Daar is het scherm van gebroken. Nu maar hopen dat hij ook verzonden wordt. Maar voor 15 euro tv en afstandsbediening wil ik dat risico wel lopen.
 14. Toen ik vandaag bij het milieupark was kon ik deze tv redden van de schredder. Als ik de tv aanzet heb ik in het begin (ongeveer 10 minuten) goed beeld. Daarna beginnen strepen te komen en/of een waas. Deze worden erger totdat je niks meer ziet. Maak ik nu een flatcable los en vast als de tv aanstaat lijkt het alsof de fout er even uit is (behalve de waas). Wat kan dit zijn? Tcon (bn41-02110A) Is deze te repareren?
 15. Door de corona virus kan het een tijdje duren voordat ik de chip binnen heb.. Wordt vervolgd..
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy