Jump to content

Matchless

Moderators
 • Content Count

  7,401
 • Joined

 • Last visited

About Matchless

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recent Profile Visitors

6,813 profile views
 1. Zijn die pennetjes van kunstof ? Want op de foto lijkt het net op de onderkant van een schroef.
 2. 👍 Dat was de gouden tip. 2 condensatoren waren kapot. Het rode kruis zal hier erg blij mee zijn. Iedereen bedankt voor het meedenken
 3. Ik zoek voor mijn philips smart tv een wifi module type wn4518r v01 Wie heeft er 1 te koop?
 4. Hoi steve Heb jij een schema van een lifepack CR-T aed trainer van medtronic?
 5. Onderdeel vervangen en het lijkt iets beter te gaan maar in het begin zit er toch nog een kraak geluid (zie bijlage). Luidspreker is nagekeken en ik heb ook getst met een andere . Wat zou het probleem kunnen zijn aed.mp3
 6. Wordt een beetje duur. Ik moet vanaf volgende week werken in een rode zone en daar moeten we alle beschermingsmiddelen na het werk weg gooien. In ons geval wordt het printen dus niks.
 7. Je wordt op thingiverse kapot gegooid met maskers en kapjes. Zolang je buiten de 2mtr blijft heb je geen kapje nodig.
 8. Hmm..nieuwe printen binnen gekregen maar het probleem blijft Het ligt dus duidelijk aan het scherm zelf want de donor tv had alleen een gebroken scherm. Af en toe krijg ik onderstaand beeld. En het scherm flikkert af en toe.
 9. Nehhh...is toch een iets ander beeld 😋 Maar ik gisteren een 2e tv uit kunnen halen van een veilingsite. Daar is het scherm van gebroken. Nu maar hopen dat hij ook verzonden wordt. Maar voor 15 euro tv en afstandsbediening wil ik dat risico wel lopen.
 10. Toen ik vandaag bij het milieupark was kon ik deze tv redden van de schredder. Als ik de tv aanzet heb ik in het begin (ongeveer 10 minuten) goed beeld. Daarna beginnen strepen te komen en/of een waas. Deze worden erger totdat je niks meer ziet. Maak ik nu een flatcable los en vast als de tv aanstaat lijkt het alsof de fout er even uit is (behalve de waas). Wat kan dit zijn? Tcon (bn41-02110A) Is deze te repareren?
 11. Door de corona virus kan het een tijdje duren voordat ik de chip binnen heb.. Wordt vervolgd..
 12. Ja,dat bestaat maar je moet wel erg veel corrigeren en makkelijk is anders. Google maar eens op cyclop of xbox kinect scanner. Rubber printen gaat niet, flex lijkt daar nog wel op maar een hobby 3d scan is nog niet echt perfect. Wel een verslavende hobby 1😁
 13. de aarde is rond... zo rond als een pannenkoek.,
 14. Dank je wel..nu heb ik hem wel gevonden en besteld
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy