Ga naar inhoud

Matchless

Moderators
 • Aantal items

  7459
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over Matchless

 • Titel
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recente bezoekers van dit profiel

7512 profielweergaven
 1. Ik heb een heleboel van die zooi..ik zal eens kijken waar alles ligt
 2. @tommiedepommie Nadeel van openpli vond ik was de afstandsbediening. De toewijzing van de knoppen is voor mijn gevoel niet logisch. Zo zit bijv de volume op de zilveren knoppen omhoog en laag . Ik heb daar liever het zappen. En nog een paar onlogische knop toewijzingen. @SimonLeBon Weet ik niet..
 3. Matchless

  Bekabeling TV?

  Ik heb 2 smart tv's een philips en een samsung. Beide uitsluitend via wifi en ik heb geen uitvallers of lange buffertijden.
 4. Aub via pm afhandelen..
 5. Als ik de coronamelder aan zou zetten word ik gek..ik zit regelmatig bij de vaccinatie straten voor me werk 😁
 6. Ik ben blij met mijn gigablue hd ultra quad 4k Heb hem een paar maanden maar ik heb nog geen rare dingen kunnen ontdekken. Ik heb er een sat en kabeltuner in. Als firmware heb ik een multiboot , openpli en openatv. Dit had ik gedaan omdat ik op de dreambox altijd openpli gebruikte en ik wilde openatv testen. Nu gebruik ik openpli niet meer. Op de toekomst voorbereid bestaat tegenwoordig eigenlijk niet meer. Het gaat allemaal te snel (bijv 8k). Een 2e sat tuner heb ik nog over..nooit gebruikt.
 7. Hehehe...😋 Kan ik wel een grapje over maken 😁
 8. Ik heb er al 2 versleten.. Ik heb nu een dremel 8200 maar mijn ervaring is dat de apparaten voor hele kleine dingen goed zijn maar bij veelvuldig en zwaardwr gebruik ze snel kapot gaan
 9. Meteen aan politie doorgeven..zij hebben zo veel mogelijk info nodig over zowel de aanzet tot rellen tot personen die zich met rellen bezighouden.
 10. Maar ipv te kijken hoe we onze tijd goed inrichten zijn veel mensen bezig om de boel zo te plannen hoe ze toch alles kunnen doen zonder de regels te schenden. Niemand wilt inleveren. Avondklok? Dan vieren we dat feestje of nodigen we onze vrienden uit in de middag. Of blijven ze slapen. Ik heb in een zorg groep gewerkt met 10 bewoners.. daar zijn er 5 aan covid overleden. En in de andere plekken waar ik werk is het niet veel beter. Morgen ga ik in het ziekenhuis eten geven aan covid patienten. Dan zie je de ellende pas echt. Avondklok is binnen blijven me
 11. Je verdient wel een paar euro als je aandelen van pfizer of consorten hebt..
 12. Matchless

  Avondklokhond

  Als iedereen zich nu aan de gestelde regels hield (of je er nu in geloofd of niet) dan zou de avondklok niet nodig zijn geweest en was de lockdown nu wel soepeler. Ik werk regelmatig met slachtoffers van viruswappies want de meeste mensen die nu besmet worden hebben dit van mensen met een beperkte geheugen capaciteit. Als je ziet hoe een halve verzorgingshuis sterft dan weet je wel beter. En elk van deze slachtoffer sterft omdat ze uitgeput raken van eenvoudig ademen. Iets dat wij vanzelfsprekend vinden. Dus als je probeert de regels om te buigen dan pak eerst een
 13. Matchless

  Avondklokhond

  Meen je dit echt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.