Jump to content

Matchless

Moderators
 • Content Count

  7,472
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Matchless

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recent Profile Visitors

7,741 profile views
 1. Dit zal de reden van de pomp zijn . " Hoe loop je legionella op? Je kunt de legionellabacterie oplopen als je in aanraking komt met besmette, vernevelde lucht en deze inademt, zoals bij het nemen van een douche. Ook de sauna, bubbelbaden, stoombaden, tuinslangen, kranen en airconditioning kunnen een bron van infectie zijn. De bacterie kan in warm water groeien bij een temperatuur tussen de 20 en 50 graden, de ideale groeitemperatuur is 37 graden. Legionella komt vaker voor in lang stilstaand water." Bron : NPO zembla Aangezien het water van de jacuzzi langer s
 2. Kan het niet zijn dat dat ding er later bij gezet is? Want ik weet nl bijna 100% zeker dat het een membraanpomp is. Deze werden/worden in de aquarium techniek gebruikt. Als hij lager dan de waterspiegel staat loopt hij vol water.
 3. Heren..dit is het 2e hands forum. Als het spannend genoeg is even een ander draadje aanmaken in het juiste forum 😉
 4. "Ben wel benieuwd of iemand jou nog kan toevoegen aan een groep. Ik heb 1500 collega's en die staan niet allemaal in mijn contacten (en omgekeerd). " Alsjeblief niet ðŸĪŠ Ik heb er al genoeg mensen die ik moet aansturen. Heb ik echt niet nog een groep nodig 😋
 5. Kan ik me bij aansluiten. Sterker nog. Zonder Whatsapp zou mijn werk bijna niet te doen zijn. Mijn instellingen stonden idd verkeerd. Bedankt voor de tip 👍
 6. Is dat niet de overdraagbaarheid beschermings percentage van iemand die gevaccineerd is? Dat is anders dan de eigen besmettelijkheid. En alle percentages zijn gemiddelde waardes en geen absolute waarden. De een heeft immers een beter immuunsysteem dan de ander en genetica speelt ook een rol.
 7. Als je gevaccineerd bent dan heb je bij pfizer 95% minder kans om zo erg ziek te worden dat je in het ziekenhuis of IC te belandt (als je beide vaccinaties hebt gehad, bij de eerste is dat 60%). Je wordt dus wel degelijk ziek alleen is het verloop een heel stuk milder. Ook ben je nog steeds besmettelijk. Dat is ook de reden dat je toch een mondkapje op moet en je afstand moet houden van anderen. Ook ben je niet meteen beschermd, je lichaam heeft 2 a 3 weken tijd nodig om genoeg antistoffen te produceren. En tot nu toe zijn de bijwerkingen van bijv paracetamol vele malen grot
 8. Ik heb een heleboel van die zooi..ik zal eens kijken waar alles ligt
 9. @tommiedepommie Nadeel van openpli vond ik was de afstandsbediening. De toewijzing van de knoppen is voor mijn gevoel niet logisch. Zo zit bijv de volume op de zilveren knoppen omhoog en laag . Ik heb daar liever het zappen. En nog een paar onlogische knop toewijzingen. @SimonLeBon Weet ik niet..
 10. Matchless

  Bekabeling TV?

  Ik heb 2 smart tv's een philips en een samsung. Beide uitsluitend via wifi en ik heb geen uitvallers of lange buffertijden.
 11. Aub via pm afhandelen..
 12. Als ik de coronamelder aan zou zetten word ik gek..ik zit regelmatig bij de vaccinatie straten voor me werk 😁
 13. Ik ben blij met mijn gigablue hd ultra quad 4k Heb hem een paar maanden maar ik heb nog geen rare dingen kunnen ontdekken. Ik heb er een sat en kabeltuner in. Als firmware heb ik een multiboot , openpli en openatv. Dit had ik gedaan omdat ik op de dreambox altijd openpli gebruikte en ik wilde openatv testen. Nu gebruik ik openpli niet meer. Op de toekomst voorbereid bestaat tegenwoordig eigenlijk niet meer. Het gaat allemaal te snel (bijv 8k). Een 2e sat tuner heb ik nog over..nooit gebruikt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.