Jump to content

Matchless

Moderators
 • Content Count

  7,391
 • Joined

 • Last visited

About Matchless

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  limbabwe
 • Interesses
  van alles

Recent Profile Visitors

6,674 profile views
 1. Nehhh...is toch een iets ander beeld 😋 Maar ik gisteren een 2e tv uit kunnen halen van een veilingsite. Daar is het scherm van gebroken. Nu maar hopen dat hij ook verzonden wordt. Maar voor 15 euro tv en afstandsbediening wil ik dat risico wel lopen.
 2. Toen ik vandaag bij het milieupark was kon ik deze tv redden van de schredder. Als ik de tv aanzet heb ik in het begin (ongeveer 10 minuten) goed beeld. Daarna beginnen strepen te komen en/of een waas. Deze worden erger totdat je niks meer ziet. Maak ik nu een flatcable los en vast als de tv aanstaat lijkt het alsof de fout er even uit is (behalve de waas). Wat kan dit zijn? Tcon (bn41-02110A) Is deze te repareren?
 3. Door de corona virus kan het een tijdje duren voordat ik de chip binnen heb.. Wordt vervolgd..
 4. Ja,dat bestaat maar je moet wel erg veel corrigeren en makkelijk is anders. Google maar eens op cyclop of xbox kinect scanner. Rubber printen gaat niet, flex lijkt daar nog wel op maar een hobby 3d scan is nog niet echt perfect. Wel een verslavende hobby 1😁
 5. de aarde is rond... zo rond als een pannenkoek.,
 6. Dank je wel..nu heb ik hem wel gevonden en besteld
 7. Weet iemand waar ik dat onderdeel kan krijgen (via PM uiteraard) want ik kan hem nergens vinden.
 8. Aan een echte AED mag je niet sleutelen om veiligheids redenenen. Maar een trainer is niet zo kritisch. Heb je toevallig ook een schema van zon ding?
 9. Hoi steve.. Merk en type is een Lifepak CR-T van medtronic
 10. Ik heb van mijn afdeling van het rode kruis een AED trainer die een krakend geluid geeft op de speaker. Deze is goed maar ik zie een defecte chip met de opdruk 468 rrd. Maar er zit een brandgat vlak na het getal 8 en ik weet niet of achter die 8 nog iets staat. Dus dan kan ik ook niet zoeken welke chip ik nodig heb en wat voor chip het is. Weet iemand wat voor chip dit is en wat de pinout is?
 11. Staat het scherm dan continu aan ? Of krijg je veel bezoek want het lijkt me sterk dat die li-on accu's zo snel leeg zijn door even kijken wie aan de deur staat.
 12. Leuk bedacht.. Van het bolletje kan je ook een kerstbal maken..
 13. Dat is dan jammer. Ik heb al een reperateur benaderd en alleen al het weghalen van de melding kost 50 euro en de service onderhoud 150 euro. En vervelender is dat ik de machine dan 2 weken kwijt ben en zo lang zonder koffie...pffff
 14. Ik heb een vol automaat koffie machine van het merk solis one touch cappuccino die opeens de melding SERVICE!!! geeft. Dit zou betekenen dat de machine een grote onderhoud nodig heeft. Dit kan ik wel zelf maar ik weet niet hoe ik die melding kan wissen. Kan ik deze wissen met een toets combinatie? Zo ja ,welke? Als dit niet zo makkelijk gaat hoe dan wel?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy