Ga naar inhoud


Unetwork

Lid
  • Items

    8329
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Alles dat geplaatst werd door Unetwork

  1. Ja dat doe ik nu dan ook met de hotspot tot dat ik de Moto ga teruggeven.
  2. Ben er achter, zoeven sim in een oude smartphone geplaatst en hier het resultaat. Dus helaas mijn nieuwe Moto G100 is defect. Valt wel onder garantie. Iedereen bedankt voor het meedenken! Sat4all blijft een mooi board!
  3. Ik heb al een lange support ticket openstaan.
  4. Schieten doe ik niet hoor 😂 Telefoon was een nacht uit zonder resultaat
  5. Ja de app had ik al.. Download op andere locaties is boven de 900 Mbps download pakweg 20 maar dat is in de stad met 5G Dit is 1 uur met de auto hier. Pakweg 2 maanden terug begon dit probleem alles gedaan netwerk gereset ook dat help niet. Denk dat dit probleem hardware is.
  6. Met alle respect maar de download snelheid heb ik al vanaf het begin van deze topic wel degelijk gedeeld
  7. Nu 3G gaat geen snelheid aan van boven de 100 Mbps die ik nu wel heb voor download En niet te vergeten ik heb hier 2 providers, alle upload is nu sh*t
  8. Bedankt voor het meedenken naamgenoot, maar ook dit had ik al geprobeerd met helaas geen resultaat. Download goed, upload knudde
  9. Bedankt voor je bericht, maar met excuses en respect heb je, denk ik, dit niet goed begrepen of gelezen. Hier dan wat verduidelijken Het gaat over 2 providers die palen op andere locaties hebben staan. Signaal is uitstekend (vol) Het is in een keer gebeurd van een uploadsnelheid van een ruime 40 Mbps naar om de naarbij 1 Mbps Downloadsnelheid is altijd nog stabiel en is goed tot uitstekend. Ook op andere locaties is de upload zeer slecht wat betekent dat dan 20 of meer palen niet goed zouden zijn, dit is logisch tog?
  10. Ik heb een Moto 100 (5G) Ik heb hier in Bulgarije een vast contract met onbeperkt data Nu is de upload opeens vanaf zo'n 2 maanden heel traag op de zelfde locatie.. 1 Mbps en soms nog trager Nu heb ik ook een Ben NL 06 nummer en daar is het zelfde probleem via een andere Bulgaarse provider. Zijn er dingen die ik kan checken? Al de twee simcards hebben vol signaal en staan hier op 4G+ Download is wel snel maar een webcam gesprek kan ik niet voeren. Ik kan de partij wel goed zien maar hun mij niet goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...