Ga naar inhoud

Mojo

Leden
 • Aantal items

  6042
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  58

5 Volgers

Over Mojo

 • Verjaardag 04/28/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Nijmegen/Sint-Kruis

Recente bezoekers van dit profiel

36022 profielweergaven
 1. Ik heb nog ergens een 36 inch liggen. Nieuw in een kapotte doos😀
 2. Ik mag hopen dat ze niet elk halfjaar iets aan dat dak moeten doen.
 3. Instellingen, Systeem, Taal en invoer, Samsung toetsenbord, Voorspellende tekst en/of Automatisch vervangen. Zo staat het bij mij op een S5
 4. Verrassing voor jou; Dat kun je dus wel ook al ben je gevaccineerd. Wat ik hier het meest mis in de discussie is dat men er rekening mee moet houden dat er mensen zijn die zich niet zullen laten vaccineren. We kunnen nu nog 20 jaar door blijven miepen over ja of nee vaccineren. Ik heb mij wel laten vaccineren omdat ik niet aan de gevolgen van Covid-19 wil overlijden of in ieder geval de kans daarop te verkleinen. Ik ken ook mensen die zich niet laten vaccineren omdat ze niet weten wat het met ze zal doen over een langere periode. De kans dat ze daardoor overlijden als gevolg van Covid-19 nemen ze daarbij voor lief. Voor die laatste keuze heb ik wel respect omdat die genomen is met volle verstand en wetenschap wat het risico kan zijn. Laat die mensen in hun waarde en probeer hen niet te dwingen. Dan nog een groep die om heel andere reden niet vaccineert. We hebben zelfs al een naam voor ze bedacht: de Wappies. Laat ook die mensen gewoon met rust want daar helpt een discussie niet mee. Kortom we zullen er mee moeten leven dat sommige zich niet zullen laten vaccineren: Deal with it! Gewoon loslaten want je trekt aan een dood paard.
 5. Dat is een mooie voor op een Delfts Blauw tegeltje 👍🤣
 6. Helemaal mee eens. Deze klant is weg en blijft weg.
 7. Dat zijn toch geen bitterballen! Deze vallen onder de categorie bitterbommen🤣
 8. Dat is jouw overtuiging en met jou zijn er nog meer. Ik respecteer jouw keuze. Ik hoop en wens dat je er geen spijt van krijgt. Mocht je het dan toch oplopen dan hoop dat je er goed doorheen komt en ben je al op natuurlijke wijze gevaccineerd👍. Ik heb mezelf wel laten vaccineren omdat ik de kans aan grijp om niet het risico te lopen om te sterven aan covid-19.
 9. Dan vergeet je waarschijnlijk dat de energiecentrales op gas werken🙄
 10. Ik heb het punt niet gemist en dacht even oei, oei. In de jaren 80 was de tweedeling niet zo groot als het nu is. Toen werd de link niet met het verleden gelegd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.