Ga naar inhoud

whatyouneed

Leden
 • Aantal items

  286
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door whatyouneed


 1. Belangrijke illegale IPTV-server opgerold

  De Spaanse politie heeft in Malaga een IPTV-bolwerk opgerold. Via illegale abonnementen kon men via deze server naar honderden kanalen kijken, waaronder de sportkanalen van Sky en BT.

   

   

  IPTV en de daarvoor aangeboden abonnementen zijn een groter wordend probleem voor Europese betaaltelevisie- en contentaanbieders. Nu in meer Europese regio’s sneller breedbandinternet in het huishouden beschikbaar is, wordt toegang tot deze nieuwe vorm van illegaal kijken toegankelijker. De nu door de Spaanse politie opgerolde professionele IPTV-server zorgde hoogstwaarschijnlijk niet alleen dat in Spanje illegaal naar tv-zenders gekeken kon worden. Na het uit de lucht halen van deze server kwamen ook uit andere Europese landen meldingen dat bij andere aanbieders van illegale IPTV-abonnementen zenders van onder meer Sky Sports en BT niet meer bekeken konden worden. Het is onduidelijk of dit daadwerkelijk een gevolg is van de Spaanse politieactie.

   

  Bron tv totaal

   

  Bron torrentfreak

   

  https://torrentfreak.com/spanish-police-shut-down-isps-iptv-piracy-business-170210/

   

   

  Er staat ook een video op die site.

   

  Zag er mooi uit grote ruimte.

  • Like 2

 2. Viacom-owned TV giant CANAL+ has been hacked, TorrentFreak can reveal. In a now deleted DMCA notice sent to the Github code repository, a legal manager at CANAL+ reveals that a Github user hacked one of the company's servers and "stole all the data and codes" to a new customer relationship management software project.

  canal-logo.jpgWhile the majority of DMCA copyright complaints are sent to hinder the online distribution of music, movies and TV shows, the legislation can also be used to deal with code and software issues.

  Just last week, Indian blogger Thejesh GN discoveredthat an ISP was injecting javascript into customers’ browsing sessions. This led to lawyers representing the script writers to send a DMCA notice to Github, where Thejesh GN had published the code.

  Now Github finds itself in the spotlight again, this time over a serious matter involving one of its users and Viacom-owned TV giant Canal+.

  The trail of the story began mid-week when Github published a DMCA notice received from the “Legal Manager” of the Industrial Protection Department of CANAL+ Group. The person, whose name was redacted, explained that he/she is in charge of anti-piracy at the company and was seeking the urgent assistance of the code repository.

  “All the data and codes published and contained in this [now deleted] directory are confidential and could be used to steal personal data in our CRM [Customer Relationship Management system],” the complaint reads.

  The Legal Manager added that the ‘codes’ are connected to a confidential CANAL+ project titled “Kiss deploy” and asked for their urgent removal.

  “We request you to remove immediately all the data and files contained in this repository,” the notice adds.

  bron:  https://torrentfreak.com/tv-giant-canal-hacked-hits-github-with-dmca-complaint-150613/


 3. KPN werkt aan het leveren van iptv zonder dat daar een settopbox voor nodig is. De dienst gaat gebruikmaken van de CI+ 1.4-standaard en werkt alleen in combinatie met een beperkt aantal smart-tv's. Volgend jaar moet een test plaatsvinden.


  KPN werkt voor de dienst samen met de fabrikant van cam-modules SMiT, zo maakte een productmanager van dat laatste bedrijf volgens Broadbandtvnews tijdens het TNO IPTV Seminar in Den Haag bekend. In 2015 moet er een werkende prototype van een smartcard zijn die een iptv-signaal rechtstreeks kan verwerken. KPN en SMiT gaan gebruikmaken van de CI+ 1.4-standaard, die de Digital Video Broadcasting-organisatie in 2011 goedkeurde. De standaard maakt ook het tegelijk decoderen van twee videostreams mogelijk, voor opnemen en afspelen van twee afzonderlijke kanalen tegelijk.


  SMiT kondigde in september al aan een settopbox te kunnen omzeilen dankzij ip-ondersteuning voor de transport stream-interface van de CI+ 1.4-specificatie. Eerdere CI+-standaarden hadden deze ondersteuning nog niet. De nieuwe standaard regelt de decryptie en routering over het internet protocol naar een netwerkinterface. De verdere ontwikkeling van iptv en de toegenomen capaciteiten van op internet aangesloten televisies zouden settopboxen in de toekomst overbodig kunnen maken.


  Wanneer KPN de dienst definitief gaat uitrollen is niet bekend. De uitrol van CI+ 1.4-smartcards wordt pas in de tweede helft van 2015 verwacht. Televisies moeten bovendien deze standaard ondersteunen.


   


   


  bron:tweakers.net 4. De 40-jarige Amerikaanse acteur Paul Walker is overleden. De acteur, bekend van de filmreeks Fast and Furious, kwam om het leven bij een verkeersongeluk ten noorden van Los Angeles.

  Walker was onderweg naar een bijeenkomst van zijn goede doel Reach Out Worldwide. Hij zat in de auto bij een vriend, die ook overleed bij het ongeluk. De rode Porsche knalde tegen een lantaarnpaal en boom, en ging daarna in vlammen op. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

  Walker begon met acteren in zijn tienerjaren. In 2001 werd hij bekend bij het grote publiek toen hij in de eerste Fast and Furious-film speelde. Hij werkte aan deel zeven van de film. Fast and Furious 7 komt volgend jaar uit.

   

   

  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/paul-walker-verongelukt#node_558751

   

  http://www.tmz.com/2013/11/30/paul-walker-dead-dies-car-accident-fatal-fire-crash/

   

  http://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/3554496/2013/12/01/Celebrities-rouwen-om-dood-Paul-Walker.dhtml


 5. Stichting Brein heeft diverse sites aangeschreven die ondertitelbestanden voor films en series aanbieden. De piraterijwaakhond eist dat de websites hun activiteiten staken. Bierdopje.com en Simplyreleases.com hebben inmiddels aangegeven de handdoek in de ring te gooien.


  In de brief, die ook aan Bierdopje.com is verzonden, stelt Stichting Brein dat de sites inbreuk maken op auteursrechten en onrechtmatig handelen. Beheerders van de sites worden civielrechtelijke procedures in het vooruitzicht gesteld als er geen verklaring wordt getekend waarin wordt verklaard dat de activiteiten gestaakt en niet opnieuw begonnen worden. Volgens Bierdopje.com dient er bovendien eenmalig een vergoeding te worden betaald aan Brein om de gemaakte kosten te vergoeden om zo de zaak 'in de minne' te kunnen schikken.


  Bierdopje.com laat het niet op een rechtszaak aankomen. "Tegen dat juridische geraaskal van deze partij met grootheidswaan en overbetaalde juristen kunnen we gewoonweg niet op", aldus beheerder Sypher op het forum van de site. "Zeker niet met de korte deadlines die ze stellen. We hebben hier gewoonweg niet de financiële middelen voor of er überhaupt trek in om ons in dergelijke processen te verwikkelen."


  Sypher geeft dat alle verwijzingen naar ondertitels en aanverwante zaken zullen worden verwijderd. De site wil verder gaan als tv-community. "We betreuren het ten zeerste dat het zover heeft weten te komen en dat een particuliere partij als Stichting Brein op deze manier hardhandig hobbyprojecten als de onze de nek omdraait", stelt Sypher.


  De aankondiging van Bierdopje.com komt voor de gebruikers als een donderslag bij heldere hemel, zo blijkt uit de tientallen reacties onder de aankondiging. "We snappen dat dit voor onze gebruikers en vertalers als een klap zal komen en frustratie zal opwekken maar het is helaas niets anders", besluit Bierdopje.com.


  Behalve Bierdopje.com heeft in ieder geval ook Simplyreleases.com een schrijven Brein gehad. Op de site is te lezen dat deze site op zwart is gezet na aandringen van de piraterijwaakhond. Het is niet bekend welke srt-sites Brein nog meer heeft aangeschreven. Bierdopje.com werd gezien als een van de grootste Nederlandstalige ondertitelsites. Diverse gebruikers van de site vertaalden internationale ondertitelbestanden die door downloaders van films en series konden worden gebruikt.


  Bierdopje.com bediende niet alleen via de eigen site mensen met zijn bestanden, maar had ook een veelgebruikte api waarmee andere apps en sites de srt-bestanden konden gebruiken. Volgens destatistieken van Subtitleseeker.com bevatte de database van Bierdopje.com op het moment van schrijven 52.475 ondertitelbestanden.


   


  BRON: TWEAKERS.NET 6. Het volgende heb een abonement van ict concepts glasvezel.

  er zit een modem bij zonder wifi nu wil ik er een router achter zetten.

  fritzbox 7270 reset hem steeds omdat dat wifi niet meer werkt.

   

  weet iemand welke router ik het beste er tussen kan zetten zonder gezeik.

  en die echt goed werkt.

   

  alvast bedankt


 7. UPC is van plan om de Horizon-settopbox vanaf het derde kwartaal van dit jaar te gaan aanbieden; een halfjaar later dan verwacht. Dat is grofweg een jaar nadat het platform werd gepresenteerd. Het is nog onbekend wat de settopbox gaat kosten.

  Aanvankelijk mikte UPC nog op een launch in het eerste kwartaal van dit jaar, maar bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers maakte UPC-eigenaar Liberty Global bekend dat de introductie is uitgesteld tot het derde kwartaal. Dan is het al ongeveer een jaar geleden dat de Horizon-settopbox werd aangekondigd.

  De settopbox maakt het mogelijk om via apparaten die met de settopbox zijn verbonden, zoals tablets, laptops en mobiele telefoons, televisie te kijken en films te huren. Het is nog onbekend wat UPC-abonnees moeten gaan betalen voor de settopbox: UPC-woordvoerder Maaike Scholten stelt daar nog niets over te kunnen zeggen. Eerder sprak UPC-directeur Robert Dunn over 'enkele euro's' per maand.

  Uit de kwartaalcijfers blijkt dat UPC in het eerste kwartaal van 2012 maar liefst 100.000 individuele abonnees minder had dan een jaar eerder. In het afgelopen kwartaal had de isp 1,8 miljoen abonnees; een jaar eerder waren dat er nog 1,9 miljoen. Daar staat tegenover dat het aantal abonnementen wel groeide, al is de groei lastig te specificeren: de manier waarop UPC de cijfers meet, was een jaar geleden nog anders

   

   

  default.jpg

   

  1315502051.jpeg1315502052.jpeg

   

   

   

  bron: internet(tweakers.net)


 8. Dit kwam ik tegen op internet lees ff me

   

  De Belgische hacker die eerder root-toegang verkreeg tot de Digicorder-settopbox van Telenet, heeft cardsharing-software aan de praat gekregen, terwijl ook OpenWRT zou draaien. Telenet heeft al firmware-updates aangekondigd.

  Afgelopen donderdag werd bekend dat de Belg [voornaam/achternaam verwijderd] root-toegang had verkregen op de Digicorder van Telenet. Zo kon hij via de Linux-commandline onder andere de lcd aansturen. Telenet heeft in een blogposting bevestigd dat de hacker toegang tot het OS van de settopbox heeft, maar het kabelbedrijf stelt dat het gaat om 'een losstaand geval zonder impact op het netwerk'. Ook zouden klantgegevens niet in gevaar zijn.

  Telenet laat verder aan Zdnet weten dat het geen stappen zal ondernemen tegen [achternaam verwijderd] , maar dat het kabelbedrijf de hacker zal uitnodigen voor een gesprek. Ook wil het kabelbedrijf 'zo snel mogelijk' firmware-updates uitbrengen om het gat in de beveiliging te dichten en Telenet belooft te kijken naar mogelijkheden om de GPL-licentievoorwaarden die op de Linux-firmware rusten, alsnog te publiceren.

  [achternaam verwijderd] laat op zijn website weten dat hij inmiddels binaries van OpenWRT, opensource-firmware voor een groot aantal verschillende wifi-routers en embedded devices, op de Digicorder aan de praat heeft gekregen. Ook OSCam, een opensource softcam-module, kan opgestart worden waardoor in theorie cardsharing mogelijk wordt.

  [achternaam verwijderd] stelt echter dat hij geen ondersteuning zal bieden voor piraterij op de settopboxen van Telenet. Ook zou hij nog geen toegang hebben tot opgenomen tv-programma's op de harde schijf van de settopbox. Bovendien zijn deze bestanden vermoedelijk versleuteld.

   

  1335696157.png

   

  http://www.youtube.com/watch?v=bPwW85H29vo&feature=youtu.be

   

   

  bron internet

  • Like 2

 9. van mij mag sky het ook over nemen canal digitaal en over gaan in sky digitaal of sky nl

  als ik sky denk denk ik aan dj kat show met linda de mol en fun-factory .

  mooie tijd.

  filmnet plus was beter met cable crypt decoder.

   

  een mooie sky box met ned software wie weet.

   

  dromen zijn bedrog of niet voor nu heb ik nog en mooie dreambox

   

  plukje ik stem voor sky box en geen cd meer

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.