Ga naar inhoud

sheeplover

Leden
 • Aantal items

  505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sheeplover


 1. Het meest ergerlijke aan dit soort opmerkingen is voor mij het feit dat de mededeling van het overlijden van een groot artiest aanleiding is tot het vermelden van allerlei niet ter zake doende uitlatingen die getuigen van een extreme triestheid die JPW en ondergetekende duidelijk in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

  Vervolgens maak ik een opmerking die in de context aangeeft net zo belachelijk te zijn en als dat dan niet begrepen wordt dan zegt dat alles over mebootje. Hij citeert me door 1 zin vet te maken, uit te vergroten en daar commentaar op te geven en dat is zo voorspelbaar jammer.

  Wat ik dan wel weer humor vind, is dat hij "getuigd van beschaving" met een d schrijft en zonder op alle slakken zout te willen leggen, vind ik de combinatie met de term beschaving leuk gekozen.

  Maar tenslotte terug naar de inhoud om de cirkel weer rond te maken; stel dat straks iemand van de Rolling Stones overlijdt en er komt een opmerking dat die persoon eigenlijk biseksueel was, dan denk ik ook lekker belangrijk. 


 2. Inderdaad een diep trieste opmerking van mebo870. Waarschijnlijk is het voor hem ook moeilijk te verteren dat een dergelijk genie niet tot het blanke ras behoorde. Wat zou het toch goed voor de wereld zijn als een dergelijk bekrompen hokjesgeest tot het verleden zou behoren.


 3. AM 1584 khz. Radio Paradijs in Utrecht en wijde omgeving te horen. De laatste der Mohikanen. Via de website zijn donaties mogelijk. Nee, ik heb daar geen enkele binding mee maar op het eind van het jaar krijg ik een aanval van nostalgie (Ook een mooie zender trouwens). Astro Iris begon over RNI en toen kwam mijn jeugd weer bovendrijven. Nee, vroeger was niet alles beter maar ik vond het leven wel avontuurlijker....

   

  Groetjes en een gezond 2016 allen!

  • Like 1

 4. Ik schrik wel als ik sommige reacties lees. Dit is een forum waarbij we elkaar bijvoorbeeld informatie uitwisselen over hoe we buitenlandse zenders kunnen ontvangen. De zenders zijn welkom maar als het echte mensen worden, is het huis te klein. En ja ook ik vind dat we niet eeuwig kunnen doorgaan met het opvangen van vluchtelingen; daarvoor is ons land echt te klein maar uit sommige reacties blijkt hoe begrensd mensen kunnen zijn. Ik heb liever een Syrische arts als buurman dan een WAO'er die stiekem bijklust....


 5. Wat mij met name zo irriteert is dat je als klant actie moet ondernemen/initiatief moet tonen als je het er niet mee eens bent. Het zou van een professionele instelling getuigen als er voorgesteld zou worden dat als je als klant niets doet er niets voor je verandert. Nu betekent niets doen betalen. Het wordt tijd voor concurrentie op de schotel...

   

   

  Groetjes van John uit Den Bosch


 6. Beste Gratje65,

   

  Bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ook ik ben zeer blij met de linuxmogelijkheden van deze ontvanger. Ik heb inmiddels weer beeld via de powercampro. Mijn probleem echter is dat ik altijd beeld had via de kaartlezer dus los van een ci-module en sinds gisteren niet meer ook niet nu ik weer de open pli versie van september (inclusief updates) heb gebruikt.

   

  Ik blijf stoeien maar gezien het feit dat ik ook wel erg vaak draaiende tandwieltjes (bij welke image dan ook) heb in de linkerbovenhoek vrees ik toch te maken te hebben met een maandagochtendproduct en om die reden overweeg ik de 9500 (of de V+ultimo).

   

  Groetjes van John uit Den Bosch


 7. Geachte schotelaars,

   

  Gisteren de stoute schoenen aangetrokken en de open-pli 3.0 geladen. Ziet er interessant uit maar geen beeld meer op de gecodeerde canaldigitaalzenders. Hierna weer de oude softwareversie er opgezet en helaas nog steeds geen beeld. De kaart zit direct in de kaartlezer dus niet via een module of zo. Via de dragonmodule wel beeld maar bij zenderverandering is dat weer weg. Een oud probleem overigens (cc cam) daar module en canaldigitaalkaart elkaar niet verdragen. Voor de zekerheid de kaart geheractiveerd maar geen resultaat. Vergeet ik iets aan te vinken bij de nieuwe software of weet iemand of er iets anders aan de hand kan zijn?

   

  Bij voorbaat dank voor het mee denken.

   

  Groetjes van John uit Den Bosch


 8. AM is een andere vorm van moduleren die geschikter is in landen met bergachtige gebieden. De wijze waarop deze geluidsgolven zich gedragen is anders dan bij FM. Laatstgenoemde plant zich in principe maar voort tot aan de horizon en AM gaat veel meer gepaard met weerkaatsing.

   

  Groetjes van John uit Den Bosch

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.