Ga naar inhoud


sheeplover

Lid
  • Items

    540
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sheeplover's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik haal mijn varkenswangetjes altijd in Nieuw-Zeeland...
  2. Ik ben op een leeftijd dat ik alleen nog maar naar porno luister dus dat Engelstalige geluidsspoor vind ik ook wel belangrijk..
  3. Beste Waterpas, Ik heb zojuist een aantal berichten van je gelezen met name over goedkoop tanken in het buitenland. Laat ik het zo stellen dat nuance voor jou een aandachtspunt is. Maar ja dat is inherent aan het geven van meningen op fora. Als je met een waterpas nuance zou kunnen meten, is er voor jou nog wel het nodige werk aan de winkel…
  4. Dacht wel dat ik het begrepen heb getuige mijn eerste woord, te weten "indoctrinatie". Maar ja als jij blijft zwelgen in het eigen gelijk, zegt dat niks over mij..
  5. Indoctrinatie, links, rechts, klimaatpsychologen zomaar wat termen die de afgelopen dagen in dit topic zijn gebezigd. Als ik dan op basis van sommige reacties wat conclusies moet trekken dan word ik als NPO-kijker een linkse hoek ingetrokken, sterker nog links-geïndoctrineerd, is het normaal als ik tegels in mijn tuin heb in plaats van gras en hoef ik me niet te schamen als ik het vliegtuig pak. En wanneer dat wordt geïnterpreteerd als angst aanpraten, dan ben ik op mijn beurt bang dat die angst voortkomt uit onwetendheid. Laat ik het van de andere kant bekijken, als ik RTL 4 t/m 8 bekijk, SBS 6 en andere "rechtse" meuk, dan ben ik blij dat ik op NPO-niveau word aangesproken en als kijker serieus word genomen. Ik hoop tenslotte Psychosammie dat je het onderwerp bent gestart om het stevig en uitdagend aan te zetten. In dat geval zou ik er om kunnen lachen. Mocht dat niet het geval zijn dan adviseer ik je om het gedeelte "ammi" uit je nickname weg te halen en hulp te gaan zoeken.. Groetjes uit Den Bosch en hopend op een Elfstedentocht...
  6. Naar aanleiding van het topic dat de publieke omroep op de schop moet, bedacht ik dat het misschien leuk is om te inventariseren wat de favoriete tv-programma's zijn van de leden van dit forum. Uiteraard doen programma's van de commerciële omroep ook mee. Een voorzet van mijn kant met daarbij de opmerking dat het volgende week anders kan zijn: -Zomergasten -Twee voor twaalf -Tegenlicht/de keuringsdienst van waarde.
  7. 19 politieke partijen in de kamer, 194 energie-aanbieders, 43 ziektekostenverzekeringen en 78 internetaanbieders en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan...Ons omroepsysteem dateert nog uit de tijd van de verzuiling en die tijd ligt echt ver achter ons. In 1984 verbood de NCRV nog bepaalde liedjes op de radio vanwege schunnige/goddeloze teksten. Moet nou het taalgebruik bij bv de slimste mens eens horen. Kortom; tijden veranderen. Marktwerking is een hoog goed in Nederland maar we slaan door. Iedereen moet uit dezelfde vijver vissen en ieder heeft het recht om elke scheet uit te zenden. Kortom Nederland is niet vol maar wel een beetje druk. Voorstel: NPO 1: informatie in de breedste zin van het woord. NPO 2: amusement in de breedste zin van het woord. NPO 3: cultuur in de breedste zin van het woord. Commerciëlen: meer van hetzelfde. Er zijn er veel teveel. Niveau is ver te zoeken. Er zijn de nodige randdebielen in Nederland maar ik hoef toch niet aangesproken te worden alsof mijn IQ 75 min is??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...