Ga naar inhoud

sheeplover

Leden
 • Aantal items

  505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sheeplover

 1. Heerlijk mijn draaibare systeem met 1 lnb. Een Diseqc mount to mount systeem van zo'n 6 tientjes met de lnb altijd gecentreerd gericht op 1 schotel. Misschien komt deze bijdrage heel erg 1998 over maar toch.. Groetjes van John uit Den Bosch
 2. Het meest ergerlijke aan dit soort opmerkingen is voor mij het feit dat de mededeling van het overlijden van een groot artiest aanleiding is tot het vermelden van allerlei niet ter zake doende uitlatingen die getuigen van een extreme triestheid die JPW en ondergetekende duidelijk in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Vervolgens maak ik een opmerking die in de context aangeeft net zo belachelijk te zijn en als dat dan niet begrepen wordt dan zegt dat alles over mebootje. Hij citeert me door 1 zin vet te maken, uit te vergroten en daar commentaar op te geven en dat is zo voorspelbaar jammer. Wat ik dan wel weer humor vind, is dat hij "getuigd van beschaving" met een d schrijft en zonder op alle slakken zout te willen leggen, vind ik de combinatie met de term beschaving leuk gekozen. Maar tenslotte terug naar de inhoud om de cirkel weer rond te maken; stel dat straks iemand van de Rolling Stones overlijdt en er komt een opmerking dat die persoon eigenlijk biseksueel was, dan denk ik ook lekker belangrijk.
 3. Inderdaad een diep trieste opmerking van mebo870. Waarschijnlijk is het voor hem ook moeilijk te verteren dat een dergelijk genie niet tot het blanke ras behoorde. Wat zou het toch goed voor de wereld zijn als een dergelijk bekrompen hokjesgeest tot het verleden zou behoren.
 4. Ik schat nog 2 generaties voordat rokers als stumpertjes worden beschouwd. Halleluja!
 5. Van mij mag het €2,50 worden in Nederland. Tank er al zeker een jaar of 3 niet meer. Bovenstaande opmerking getuigt van een overschot aan egoïsme en een gebrek aan hersencellen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.