Ga naar inhoud


Vogelaar

Lid
  • Items

    431
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door Vogelaar

  1. Kan op slot, er worden weer nieuwe aangeboden en die is ook gekocht.
  2. Wie heeft er nog een Amiko DM3800 DiSEqC rotor liggen en wil hem verkopen?
  3. Vogelaar

    Bel trafo.

    De Eufy deurbel werkt met alles tussen de 8 en 24 volt. Mijn eigen bel werkt op 8v Van mijn zoon op 12v En bij mijn neef op 18v
  4. Tuner is binnen, usefullaliman bedankt. Dit topic kan gesloten worden.
  5. Wie heeft er nog een over en wil hem verkopen?
  6. Kan op slot, de nieuwe eigenaar heeft alles opgehaald.
  7. Zeg het maar wat je doet, je was de eerste die reageerde, als je het laat gaan gaat het naar de nummer 2. (doe het zo want je kan geen PM ontvangen)
  8. Zo heb ik het ook gedaan in 2007 👍met de gedachte "Als je dit uit elkaar haalt krijg je het nooit meer strak"
  9. Het gaas zijn 12 taartpunten die op de ribben vastzitten met de bovengenoemde plug. Je moet minimaal de helft van het gaas loshalen om de ribben uit mekaar te kunnen halen. Je heb dan 6 stukken van ongeveer 115 x 115
  10. Het zijn 6 delen van inderdaad rond de 115 cm lang. Ik heb net even de bouten en moeren getest, die zijn redelijk los te krijgen. Meer een gedoe zijn de 192 borg pluggen die het gaas op zijn plek houden, die zijn er bijna niet heel uit te krijgen.
  11. Voor de liefhebber/Hobbyist een - Prime Focus Chaparral schotel, diameter 2,30 inclusief LNB stangen - Chaparral Corotor II Plus WideBand inclusief een KU en C-band LNB - KM 1012 H+H Mount 36V Motor - Twee Echostar tuners AD 3000/AD3600 - Moteck V-BoxII voor aansturing actuator (is voor de inclined orbit satellieten). Actuator zit er niet bij, die is overleden. Schotel en Motor hebben wel de nodige Oxidatie/Roest sporen en plekken, maar is nog goed te gebruiken voor C-Band ontvangst. Alleen de hele partij in een keer afhalen in het Westland en alles is GRATIS.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...