Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1662
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    17km oostelijk van Amsterdam
  • Interesses
    RTTY en Shortwave radio

Recente bezoekers van dit profiel

12352 profielweergaven
  1. @Codx Ik had vroeger een rechtse vriend, echt een toffe peer! Hij vertelde mij over het verschil tussen links en rechts: Hij zei: "als links wint ga je meer belasting betalen, als rechts wint ga je minder belasting betalen." Hij had helemaal gelijk! Maar hij keek alleen naar zijn eigen portemonnee. Als ik op de TV kijk en zie hoeveel mensen er naar de voedselbank moeten en dat ze niet naar de tandarts kunnen gaan, wil Ik wel een beetje meer belasting betalen om hun problemen op te lossen. Die mensen zijn helemaal naar de ratsmodee.
  2. Ik heb de voorloper van de Triax: Lenson Heath, totaal niet inklapbaar; is van aluminium, roest nooit en de feedstang hangt er gewoon onder. Heb m al langer dan 30 jaar en nooit ellende.
  3. Veronica heeft nooit smaak gehad van muziek; ze zonden Annie Temeier uit terwijl Noordzee Led Zeppelin uitzond. Groetjes man, D-box
  4. Ik heb 4g met mijn mobiel (sim only bij KPN) en een vaste lijn van KPN. in mijn contracten staan "Bel Vrij". voor mijn mobiel betaal ik €15,00 p/maand. Ik betaal nooit gesprekskosten, die zitten al in mijn abonnement.
  5. Hoi Codx Links en rechts kunnen heel goed samenwerken hoor. Ik ben links en heb geen hekel aan rechts. Natuurlijk geef ik je gelijk dat de Nederlandse overheid ook boeventuig hier heen haalt met hun migratie programma; die idioten met hun eerwraak enzovoort. Weg met die gekken! Als Ik ruzie zou krijgen met mijn buurman blijft het bij schelden, maar geen haar op mijn hoofd zou er aan denken om hem de strot door te snijden met een klewang. Het moet gaan om respect. Een doorgedraaide buitenlander die met een kris of klewang allemaal mensen dood steekt mogen ze van mij gewoon doodschieten (terwijl ik tegen de doodstraf ben). Maar @Codx, ik snap je wel en je postings zijn altijd zeer nuttig. Dus hartelijke groeten van je LINKSE vriend D-box
  6. Nou jongens, Veel respect voor deze monteur! Ik wou dat ik dat kon.
  7. Hoi Penthe Ik kan geen handtekeningen van members lezen op mijn mobiel, hoe dat komt weet ik niet; op mijn PC zie ik wel de handtekeningen. Dus: Sorry.
  8. Hoi man, Welke ontvanger heb je?
  9. Om een bom te plaatsen op de Mebo 2 uit jaloezie! Noem ik terrorisme!
  10. Ik wil me niet meer kwaad maken, dus dat doe ik ook niet. Ik zeg maar een ding: FUCK VERONICA!!
  11. Tja, ik kocht die platen ook, ook van Deep Purple en niet te vergeten: Mahavishnu Orchestra onder leiding van Johnny McLaughlin.
  12. IK luisterde indertijd nooit naar Mi Amigo, ik luisterde altijd naar Radio Noordzee en naar Counter Point; naar Radio Veronica luisterde ik nooit vanwege hun bomaanslag op de Mebo 2. Ik neem het Veronica nogsteeds kwalijk!
  13. D-box

    Ontvangst Ned 1

    @Wijn Je hebt dus 4 lnbf 's in één behuizing. Check de kabel die van de 23,5 naar je ontvanger gaat; misschien zit er water in.
  14. D-box

    Ontvangst Ned 1

    @Zunigkykhoe de providers worden ingelezen moet je je niks vanaan trekken. Bij mijn ontvanger zie ik ook vaak Canal digitaal staan bij zenders die niks met CDS temaken hebben. Ik let er niet meer op.
  15. D-box

    Ontvangst Ned 1

    Wat voor bekabeling gebruik je?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...