Jump to content

D-box

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

About D-box

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 10/23/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  17km oostelijk van Amsterdam
 • Interesses
  RTTY (Ik heb zelf een Siemens T100B en gebruik een Grundig Satellit 3400 Professional + convertor en heb nog telexrollen zat.

Recent Profile Visitors

8,592 profile views
 1. Ik heb CDS opgezegd omdat ik het niet eens ben met hun policy, Ik heb een ontvanger (NanoXX 9800HD), niet aangesloten op internet. Ik had het Basis-pakket, steeds kreeg ik nieuwsberichten van CDS dat er nieuwe zenders zouden worden toegevoegd MAAR dat die uitsluitend te zien zouden zijn met hun eigen ontvangers (die ontvangers zonder smartcards die je op internet moet aansluiten); ik had daar dus geen zin in. Dus ik betaalde voor diverse zenders terwijl ik ze niet kon ontvangen. Dat was voor mij de druppel die de emmer liet overlopen.
 2. D-box

  Tomtom updaten

  Wat dachten jullie HIER van? @moderators, als de link niet mag mijn excuses.
 3. Hoi allemaal, Ik heb CDS opgezegd eind februari, gewoon omdat ik bepaalde zenders niet kon bekijken met mijn ontvanger (NanoXX 9800 HD); ik zou die zenders wel kunnen ontvangen als ik één van hun ontvangers zou nemen die je moet aansluiten op internet (dat zijn die ontvangers zonder smartcard). Ik had er geen zin in, weer kosten maken en het ongemak weer alles te programmeren; omdat ik dit niet van plan was heb ik me ook niet verdiept in die nieuwe ontvangers (ik weet nieteens of ze USALS ondersteunen). Nou gooit CDS ook de Discovery-zenders eraf; ik ben blij dat ik van CDS af ben. Ik zit nu bij KPN interactieve tv en heb het Alles in 1 pakket bij KPN; dit scheelt me veel geld per maand. De schotel doe ik nooit weg, die gebruik ik voor de fta-zenders. CDS heeft zn eigen graf gegraven vwb die zenders die je alleen met hun ontvangers kan bekijken.
 4. Hoi Mojo, je hebt gelijk, ik had er overeen gelezen maar ik ben zeer blij dat de Vrije Fries mij duidelijke info heeft gegeven.
 5. Hoi Vrije Fries, Je bent geweldig! Hartelijk dank voor je antwoord en info! Je bent echt super! Nogmaals dank en veel groeten, D-box
 6. Hoi Vrije Fries, Sinds enkele maanden ontvang ik onderstaande zender niet meer, hij is niet zolang op deze txp, eerst zat ie op een andere txp toen had ik m wel. Ik krijg nu geen enkele Vietnamese zender meer. Onderstaande gegevens zijn van King of sat. Ik kijk naar de KU-band van de Hotbird (dus aan C-band-gegevens heb ik helaas niks). Weet jij misschien @de vrije vries waar ik m nog zou kunnen ontvangen? Mijn dank is alvast groot voor je antwoord. D-box 13.0°E Hot Bird 13E 12520.00 V 90 Europe DVB-S2 8PSK 27500 3/4 STN Network, 61.3 Mb/s 318 9000 NetViet General STN FTA 9007 1071 1072 vie 907 1071
 7. Hoi Tonskidutch Bedankt voor antwoord en info.
 8. Wat ik vreemd vind is dat CDS Discovery en Eurosport2 in SD uitzendt. Ik ben sinds 1 maart overgestapt naar KPN Interactieve TV (heb CDS opgezegd miv 28 februari) en ik ontvang bovengenoemde zenders in HD. Drie jaar geleden was er dezelfde dreiging, (en dat gesodemieter omtrent Sport1 kwam me neus toen ook al uit omdat ik nooit naar Sport1 kijk). Wat ik vreemd vind is dat ik nu nog steeds naar de betaalzenders van CDS kan kijken terwijl ze van mij geen cent meer krijgen (ik doe niet aan card-sharing en heb ik ook nooit gedaan). CDS heeft zn zaakjes niet op orde.
 9. Ik heb vorige week opgezegd bij CDS; ik hang er t/m 28 feb 2020 aanvast, dan heb ik 2 dagen geen Nederlandse tv maar dan kijk ik gewoon naar Engeland (via de schotel (FTA-zenders), daarna wordt ik geactiveerd bij een andere aanbieder. Ik zat al v/a het begin bij Multichoice/C+ en daarna bij CDS, maar omdat ze steeds meer zenders gaan doorgeven via internet en niet via de satelliet snij ik me in mn eigen vingers als ik bij CDS zou blijven. Mijn NanoXX ontvanger is niet op internet aangesloten en die meuk van CDS wil ik niet. Ik heb de knoop doorgehakt; voor mij is het einde CDS. Ik zeg maar zo: "CDS, Schoenmaker hou je bij je eigen leest", dat is signaalverspreiding via de satelliet! Ik vind CDS niet zo slim. Trouwens ben ik nu ook goedkoper uit.
 10. Hoi, waarom maak je je schotel niet draaibaar? kost ongeveer 70 Euro; voor die 5W heb je wel een aparte ontvanger nodig als je alles wil ontvangen.
 11. Hoi members, Ik heb dit gevonden: https://www.onvi.nl/nieuws/canal-digitaal-tv-update Ik weet niets van onvi, ook de datum dat dit bericht geplaatst is weet ik niet, volgens onvi komt deze zender in het Entertainment HD-pakket. Maarja, als je alles moet geloven.... Als je beneden op die site op de gele link klikt ( die link heet Televisie) staat er ook iets onbegrijpelijks: Gratis Fox sports Eredivisie 1,2 en 3, dit is volgens onvi alleen bij hen in het Basis tv-pakket, maar eronder staat het logo van Canal Digitaal. Dus...ik weet niet wat ik moet geloven.
 12. Ik zal wel weer iets doms zeggen in de ogen van @Tonskidutch Je usb-stick moet je eerst in fat32 formateren volgens mij. Ik zal nu wel weer de wind van voren krijgen van @Tonskidutch maar daar ben ik inmiddels wel aan gewend.
 13. D-box

  Naam gado gado

  Leuk man! Leuke anekdote!
 14. @Tonskidutch Ik weet echt niet wat je bedoelt met images. Ik maak altijd een backup van mijn sys en zaplist. Ik heb te weinig verstand van de materie die jij schrijft; ik reflecteer erop, en heb al geschreven dat ik geen techneut ben. Ik schrijf alleen mijn ervaringen. Mijn ontvanger werkt perfect voor mensen die niet niets hoeven te weten over CCCAM, Open PLI, VTI, Oscam en weet ik veel wat voor programma's dan ook. Ik heb deze ontvanger ongeveer 10 jaar (omdat ik moest overstappen van DVBS naar DVBS2 omdat ik dan de HD-zenders kon ontvangen). Da's alles. Dus ik heb alleen geschreven over mijn bevindingen. Nou groetjes man, (alleen zie ik jouw reacties altijd op mij als een soort aanval terwijl ik echt geen rivaal ben, jij weet meer van het sat gebeuren als ik, en dat onderken ik ook). Het gaat mij nooit om het Welles-Nietus verhaal, maar om de member te helpen.
 15. @Tonskidutch Achja, ik heb gewoon mijn bevindingen opgeschreven, en je hoeft echt niet technisch onderlegd te zijn met deze ontvanger (NanoXX 9800HD).
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy