Jump to content

D-box

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

About D-box

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 10/23/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  17km oostelijk van Amsterdam
 • Interesses
  RTTY (Ik heb zelf een Siemens T100B en gebruik een Grundig Satellit 3400 Professional + convertor en heb nog telexrollen zat.

Recent Profile Visitors

8,759 profile views
 1. Geweldige kerel vind ik; had hij geen honderd rondjes in zn tuin gelopen om geld op te halen voor een goed doel? Nogmaals: een geweldige kerel!
 2. Waarom @Svetik Het is toch leuk om een beetje te ouwe ho*ren in de Off Topic section?
 3. D-box

  Tekenbeet

  Hoi minplus, Ik heb nog nooit een tekenbeet gehad; als we in mijn jeugd gingen slootjespringen -en je haalde het net niet naar de overkant zat je onder de bloedzuigers, die trok je gewoon van je lichaam af .
 4. Ben ik weer. Ik had beloofd om mijn parameters door te geven. In mijn lijst staat TV Zimbo op:10E/10756V/symb 2480/DVBS (FEC kan ik niet uitlezen). In King of Sat staat op dit moment: 36.0°E 1Eutelsat 36B 11881.00 V EA9 Africa DVB-S QPSK 27500 3/4 Enterprise DSTV Network, 25.8 Mbps 878 65415 TV Zimbo Angola General Multichoice Africa Irdeto 2 15001 121 123 eng 120 121 2015-02-21 + Dus hij zit nu op een andere sat, en is ook nog gecodeerd in Irdeto2. Sorry dat ik jullie heb blijgemaakt met een dooie mus.
 5. Ik kijk al een hele tijd niet meer naar F1, maar als ik keek deed ik dat via TV Zimbo uit Angola; gewoon FTA, kost niks; je moet wel je schotel afstellen op de goede satelliet of een rotor aanschaffen; Zimbo zendt niet altijd uit dus het afstellen is lastig. Ik ga even naar beneden (daar staat mijn ontvanger) en ben zo terug met de freq e.d.
 6. Hoi ilseonline, De installatie is echt niks aan en eenmalig; het makkelijkste is dat je over USALS beschikt. Groetjes, D-box
 7. Als je een Stab Italia rotor aanschaft heb je geen probleem; let wel op de schotelmaat, heb je een schotel van 80cm of kleiner, koop dan de HH100, heb je een schotel van 120cm koop dan de HH120.
 8. Beste members, vandaag (13 juni 2020 om 12:22 uur) keek ik naar "Way of living" (Seizoen 9, aflevering 5) op RTL4; daar werd Joyne gepromoot. Ik vond dit grappig (en leuk voor Joyne). Ik had nognooit zo'n directe reclame voor Joyne gezien op RTL4. Ik vraag me af wat de tegenzet van CDS zal zijn.
 9. Die V.I.P.-status voor de members -die altijd de andere members helpen- vind ik geweldig positief. Je kan beter het positieve zien dan het negatieve. Wie herinnert zich "De Gouden Schopstoel" nog; dat was allemaal negativiteit . De V.I.P. members helpen de andere members en daar verdienen ze welzeker een pluim voor.
 10. Ik ga even terug naar het onderwerp; ik heb weleens gelezen dat je met die CDS bakken kan rommelen. Je moet dan invoeren dat je handmatig alle zenders wil installeren; halverwege van de installatie moet je dan de coax eruit trekken, en voor de rest weet ik het niet meer, sorry. Dit is info van ongeveer 20 jaar geleden. Of dit ook opgaat voor de m7--801 weet ik niet, ik heb gelukkig nooit zo'n ding in huis gehad.
 11. Hoi ilseonline, Als dat gaat gebeuren bied ik mijn witte CI+ modules plus oranje kaarten te koop aan in het betreffende forum (heet dat niet Tweede Hands?) tegen de normale oude prijzen; ik wil niet verdienen aan onze members. Van die witte CI+ modules heb ik er 3, en van die oranje kaarten heb ik er 2. De reden dat ik ze nu nog niet verkoop is eenvoudig te begrijpen: Mijn contract bij CDS heb ik eind februari 2020 opgezegd maar CDS heeft ze niet uitgezet. Het is lekker om te testen. Ik denk dat ik weet hoe dat komt: CDS had voor de maand maart weer het basis-pakket van mijn rekening afgeschreven, dat bedrag heb ik laten storneren. Als ik ga naar de site: Mijn CanalDigitaal en ik ga naar Nota's, zie ik dat ik nog ongeveer 1 euro van ze tegoed heb. Ik denk dat het systeem van CDS mij daarom niet kan afsluiten. Als ik in mijn menu van mijn ontvanger kijk zie ik bij Abonnement>Smartcard informatie dat zowel CanalDigitaal alsmede Management alle 2 staan op ergens in augustus. Ik lach me rot!
 12. Hoi @Tonskidutch Het klopt wat je zegt, die NanoXX is vriendelijker in gebruik, ook vwb de opnames: alle reclames knip ik eruit van de opgenomen films op mijn externe harde schijf; ik kan die films ook na jaren weer bekijken. Bij KPN is dit niet mogelijk, zelfs doorspoelen gaat niet bij alle opgenomen zenders en bij zenders die je wilt terug kijken; de films die ik opneem bij KPN kan ik niet langer dan een jaar bekijken. MAAR: Ik neem dat voor lief omdat ik geen oor aangenaaid krijg. Laat het me je uitleggen: bij CDS worden er steeds meer internetzenders toegevoegd waar ik wel voor betaalde maar die ik niet kon ontvangen. Om via mijn PC die zenders te gaan streamen heb ik helemaal geen zin in. Om mijn mobieltje aan te sluiten om die zenders te streamen heb ik geen zin in (zou ook niet kunnen want mijn mobieltje heeft Android 4.2.2 Wat CDS heeft gedaan met die internetzenders is gewoon dom. Stel je voor: je koopt een Chevrolet en je wordt gegarandeerd dat ie 170 k/pu kan halen, na een antal jaren gaat ie niet harder dan 80 k/pu en dan zeggen ze tegen je dat je maar een nieuwe moet kopen. Welnu, CDS heeft tegen mij telefonisch gezegd dat ik een van hun nieuwe ontvangers moet kopen als ik toegang wil krijgen tot hun internetzenders. Nog meer kosten en ellende. Waar het op neer komt: Ik ben dat gelazer zat; ik ga niet weer investeren in CDS en ben niet bereid om voor zenders te betalen die ik toch niet kan ontvangen.
 13. Nou jongens, Ik had allang genoeg van CDS ivm de kosten die ik heb gemaakt mbt de vele ontvangers en CI's en CAM's en kaarten en andere apparatuur die ik heb aangeschaft; ik zit nu bij KPN Interactieve TV; dit bevalt mij prima. De schotel hou ik erbij voor de FTA-zenders.
 14. Hoi Tonskidutch, Hopelijk is dit antwoord helder: Ik heb nog nooit mijn ontvanger aangesloten gehad op internet behalve als ik nieuwe firmware moest inladen. Die "Internetzenders" heb ik nooit kunnen bekijken. Hoi Penthe, Ik heb Android 4.2.2 Is onmogelijk om die zenders te bekijken met deze Android-versie.
 15. Hoi @El Renegade Je had destijds 2 van die devices; Clone Plus en Smartwi. Het was alle 2 gewoon te koop en legaal, zelfs CDS had reclame gemaakt voor een van dit soort devices.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy