Jump to content

D-box

Members
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

About D-box

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 10/23/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  17km oostelijk van Amsterdam
 • Interesses
  RTTY (Ik heb zelf een Siemens T100B en gebruik een Grundig Satellit 3400 Professional + convertor en heb nog telexrollen zat.

Recent Profile Visitors

9,402 profile views
 1. Is m.i. een lasdop. Een bejaarde PTTer zal er vast nog een in zijn schuur hebben liggen.
 2. @gerrit B Veel beterschap gewenst!
 3. Ik snap het wel, hier is een strenge moderatie. Voordat je het weet heb je een waarschuwing aan je broek hangen. Desalniettemin vind ik dit een prima board. Alleen moet je wel op je tellen passen wat je hier schrijft, anders heb je zo een waarschuwing of een ban aan je broek hangen.
 4. Ik heb wel 8 ci,s in mijn kast die Ik nooit gebruik, nja, hebben is hebben.
 5. Ik persoonlijk zou dit aanbod met beide handen aannemen, zoals je schrijft is het gratis, en een jaar is zo voorbij. Ik zou gaan voor de common interface module. Je hoeft het niet te gebruiken, je pleurt het gewoon in de kast. Wat CDS je gratis aanbiedt, en je contract is maar voor een jaar.... Ik zou dit meteen doen.
 6. Heb ik ook gelezen, maar je zal maar op de camping staan zonder Discovery en Eurosport. Ik denk dat het einde in zicht is voor CDS. (Uiteraard hoop ik het niet voor CDS, maar ik vrees het ergste).
 7. OK begrepen man. Thx 4 info Groetjes, D-box Goede vraag; Ik ben benieuwd naar dit antwoord. Groetjes, D-box
 8. Hoi Jarco, met veel interesse heb ik je artikel gelezen in TotaalTV. De naam van dit artikel is :"Overstappen van Joyne naar Canal Digitaal: ‘doe het snel". Bron: TotaalTV Ik geloof je meteen, dat staat buiten kijf. Maar hoe staat het dan met de klanten van CDS die het recreatie-pakket hebben? die hebben toch een heractivatie van hun kaart nodig na een jaar tijd? Gewoon uit nieuwsgierigheid stel ik je deze vraag. Groetjes, D-box
 9. Goede tip! Maar wil je m in het Engels: De nieuwe tv-zenders Quest en Quest Red van Discovery Networks zijn exclusief in Nederland voor satellietkijkers beschikbaar. De zenders zenden via de Astra2-satelliet uit. Het gaat om de Britse versies van Quest en Quest Red. Deze worden als onderdeel van het Freesat-zenderaanbod ongecodeerd op de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost uitgezonden. Vanwege de ongecodeerde satellietverspreiding is geen abonnement bij een tv-aanbieder nodig om naar beide zenders te kijken.[...] bron: totaaltv
 10. Ik wil er best wel een kopen voor 5 Euro, is leuk voor de verzameling die ik van CDS heb: (een stuk of 8 CI's, 4 cams (als het er niet meer zijn), en een stuk of 10 smartcards). Mijn verzameling bevat ook een stuk of 8 ontvangers, allemaal aangeschaft om CDS te kunnen blijven ontvangen. @moderator Ik wist niet meer wat ik moest doen; òf dit beantwoorden in dit topic, òf het moeten zetten in een van de topics van CDS, òf in 2de hands.
 11. Dus als je 1 txp opslaat heb je de anderen niet; dat begrijp ik eruit. Sla je een andere txp op, heb je de vorigen niet meer. Ik heb nog nooit van zoiets gehoord. Ik zit meer te denken aan een fout in je tuner. Ik raad je aan om nog even te wachten op oplossingen van dit board en anders terug naar de dealer.
 12. Als ik het goed begrijp werkt straks je softcam niet meer als je CDS wilt ontvangen na februari.
 13. CDS heeft nu voor een sterfhuis constructie gekozen vwb de "pure" satelliet-kijker; immers, als je alles wilt ontvangen van je pakket, moet je een CDS-bak aanschaffen die je ook op internet moet aansluiten. Dom, dom, oerstom.
 14. Ik vind het een vreemd bericht Je kan ook zien dat het woord "'''en" verkeert is geschreven in de een na laatste regel
 15. Ik ben gewoon opzoek naar de bron. Ik kan het niet achterhalen
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.