Ga naar inhoud

alfred de witt

Leden
 • Aantal items

  1291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over alfred de witt

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 07/28/1964

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Albrandswaard
 • Interesses
  satelliet , warmtepompen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ken de problematiek van de 100 en 1000mb van switches helaas, mijn bewaking cameras namen 1000mb voor hun rekning en de gamepc gaat niet hoger dan 100 via dezelfde switch. Hier zit trouwens ook de duo op dus ik zal morgen eens checken of er met de duo niets mis gaat en anders opnieuw de box instellen, heb inmiddels weer ervaring opgedaan.
 2. Ik download de laatste lijst van Hans en voeg daar een een persoonlijk bouquet aan toe en upload die naar beide boxen. Daarnaast gebruik ik remote channel converter omdat ik verschillende abonnementen heb die ik op die manier deel. Het laden van de lijst via remote duurde vandaag 1,5h en werd niet afgerond dus heb ik dat niet werkend gekregen.
 3. ik heb inmiddels via DCC en telnet verschillende commando's verstuurd en dan krijg ik direct antwoordt van de box dus ik begrijp het niet waarom de kanalenlijsten zo moeizaam gaan. Ik ga wellicht alle instellingen weer resetten van de box en alles opnieuw instellen want dit werkt erg irritant.
 4. Ik gebruik Hans en heb een aangepast bouquet voor mijn vrouw :). Verder een switch met 1000mb. Ik ga vandaag via dcc telnetten.
 5. Is dit telnet vanuit de ontvanger of telnet via dcc programma. In de ontvanger zie ik trouwens onder instellingen een mogelijkheid om extra zenderlijsten te downloaden via vti, deze optie heb ik nooit gezien. Heb ik wat verkeerd ingesteld en hoe krijg ik die optie eruit want die gebruik ik niet.
 6. ik heb nagenoeg dezelfde settings alleen een ander vast ip adres en ander path voor mijn files. Ik heb al een 25m aan kabel gebruikt om de VUDUO2 op een andere switch aan te sluiten van mijn bewaking camera's en het probleem blijft. Als ik in de VUSOLO2 via remote converter mijn bouquetten van de duo2 wil binnenhalen gaat het ook enorm traag en na 1 uur ben ik gestopt bij Bouquet 261 van de 378 want ik heb de lijst inmiddels gereduceerd. Ik ga eerst een backup van mijn duo2 maken en daarna de instellingen van de duo nog eens doornemen en desnoods de sw opnieuw installeren.
 7. Ik heb inmiddels een eigen aangepaste lijst gemaakt en die gaat binnen 2 minuten van en naar de vusolo. Naar de duo uploaden duurt zeker 10 minuten en terug ophalen duurde gisteren 1,5uur. Er gaat dus duidelijke wat mis met de duo2. Voorlopig heb ik geen idee hoe ik dit kan oplossen.
 8. ik heb inmiddels getest met de vusolo2 en daar werkt dbe en de kanalenlijst update zonder problemen. Het probleem zit dus in de vuduo2 met de laatste software versie 15.x. Vandaag effe verder puzzelen of ik er een nieuwe lijst in kan zetten en of daarmee het probleem is opgelost of wellicht het lamb bestand verwijderen en daarna een nieuwe kanalenlijst erin zetten en anders de sw er opnieuw inschieten.
 9. inmiddels nog wat aanvullende info want het ligt denk ik aan mijn VUDUO2 box. Ik heb ook een VUSOLO2 en daar wil ik via remote Channel converter de bouquetten inlezen van de DUO2 en in 5 minuten had ik 11 ingelezen van de 591. Er zit dus iets verkeerd in mijn vulduo denk ik maar wat.
 10. ok, duidelijk tot zover. Ik heb de instellingen gecontroleerd en het ip adres en dat is allemaal correct. Ik heb apenweb gestart en de eerste keer ging dat langzaam mar daarna kan ik dit erg snel openen en toegang krijgen. Dreambox edit blijft echter bij het ophalen van de zenderlijst na ieder Bouquet aangeven FTP transfer wird gestarted en na de naam en pad van het Bouquet geeft hij aan Transfer abgeschlossen en hij gaat tergend langzaam. Ik heb na 1,5 uur afgesloten, pc deed niets meer. Hij heeft wel iets weggeschreven naar de directory maar niet afgesloten en blijft in het ftp menu staan. G
 11. Klopt ik heb een Apple maar gelukkig ook een Dell laptop met Windows 10 en ik zie 2 versies dreamedit, een standaard en 1 met 64 in de naam. Dreamedit op de Apple werkt niet. Het enigste wat er met de laptop is verandert is van Windows 7 naar Windows 10
 12. Ik heb dreamboxedit voor het laatst in augustus 2020 gebruikt en wi nu mijn kanalenlijsten updaten maar het programma is enorm traag en staat inmiddels al meer dan een uur mijn kanalenlijst op te halen van mijn vuduo2. Wat mij opvalt is dat hij steeds start, 1 bouqet lijkt binnen te halen en dan weer af te sluiten. Ik heb de settings bekeken maar zie geen bijzonderheden. Ik heb verbinding met de ontvanger alleen gaat er iets niet goed. Ligt dit aan de instellingen in de VU of zit het in de instellingen van dreamboxedit ?
 13. sorry voor de late reactie maar ik had geen ftp connectie meer met de ontvanger dus moest helemaal opnieuw beginnen maar ik heb een schriftje waar de belangrijkste zaken instaan. Inmiddels is bijna alles weer het oude, dit weekend mijn multiswitch instellen en nog de kanalen lijsten updaten maar dat verloopt erg moeizaam met dreambox edit. En ik zal een back up van de settings gaan maken op een usb stick.
 14. Ik heb inmiddels de duo2 geflashed met vti 15.. en heb de ontvanger weer werkend. Niet alle settings staan zoals ik wil maar ik zal asap een back-up maken maar of dat lukt naar mijn Mac moet ik uitzoeken. Wat ik niet voor elkaar krijg is de instelling van de ab voor de zender lijst want dat is nu anders en ik krijg geen epg lijst per zender alleen multi epg. Mijn instellingen voor de multiswitch voor 14 satellieten moet ik ook weer uitzoeken. De ontvanger was afgelopen al erg traag geworden en bij mijn auto start om 7h is hij blijven hangen.
 15. Sinds vandaag blijft mijn VUDUO 2 hangen en heb ik alleen nog tekst in mijn display double experts .... of zoiets. Hare schijf draait en de foto van de dame staat in beeld. Wat ik ook doe ik kom niet uit deze modes. Moet ik de sw opnieuw installeren, had versie 14 en wordt dan versie 15 ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.