Jump to content

alfred de witt

Members
 • Content Count

  1,274
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About alfred de witt

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 07/28/1964

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Albrandswaard
 • Interesses
  satelliet , warmtepompen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het afspelen van opnames via vpn werkt maar ik zoek nu nog een mogelijkheid om vooruit te kunnen spoelen tijdens het bekijken, iemand een suggestie? Ik kan alleen de opname bekijken en die duurt 5 uur want ik heb ruim opgenomen.
 2. inmiddels diverse testen uitgevoerd met openwebif en het lukt mij om mijn opnames via hotspot verbinding op mijn telefoon en iPad via vpn verbinding in te loggen op mijn ontvanger en dan de opnames af te spelen. Ik ben benieuwd of dit morgen in het buitenland ook gaat werken maar ik verwacht van wel.
 3. ja, vpn is toegestaan. Ik zie wel mijn nas als ik inlog op mijn iPad dus ga ik kijken of ik mijn opnames op mijn nas kan zetten want dan kan ik ze op afstand wel bekijken. Het mounten van de vuduo2 met de NAS is echter nooit gelukt, hij blijft hangen als ik in de browser instellingen aangeef dat mijn NAS de hd wordt en daarna blijft hij hangen bij controleren.
 4. inmiddels een stap verder gekomen, ik kan via mijn iPad en vlc mijn opnames van de vuduo afspelen in mijn eigen netwerk. Als ik via hotspot inlog zie ik de vuduo helaas niet meer in de lijst staan dus krijg ik mijn opnames ook niet afgespeeld. De zenders streamen werkt niet op mijn iPad wat ik ook probeer.
 5. ik krijg overigens de zenderlijst niet gedownload op mijn iPad, ik zie de lijsten wel maar wat ik ook klik er wordt niets gedownload.
 6. Nee, moet dit handmatig ? Ik dacht dat ik eerst het bouget moest downloaden als m3u en dan moest linken met vlc
 7. Ik heb een vpn verbinding opgezet om tijdens de vakantie dit op mijn iPad te gaan gebruiken. Nu wil ik via openwebif ook op mijn iPad kunnen kijken maar het downloaden van mijn folders in m3u lukt nog niet, ik kan 100x op het boeket drukken maar downloaden doet hij niet. Nog een andere vraag want ik wil ook opnames via mijn iPad bekijken van mijn vu box maar er gebeurt hier ook niets las ik op de opname druk. Moet ik hier nog iets speciaals voor doen. Ik heb het idee dat ik nog wat mis.
 8. er zit wel een kaart in de polsat cam dus die zou te staren moeten zijn. vraag is of dit op dezelfde manier werkt als met canal digitaal of zijn er andere instellingen nodig.
 9. Ik heb een module van Polsat met een uitgebreid abonnement die ik graag op meerdere boxen wil sharen maar ik heb geen idee of dit mogelijk is. Ik gebruik nu remote channel converter en dat werkt maar hapert soms licht. iemand een idee of tip ?
 10. Deze combinatie lijkt buiten de 35 graden oost en west niet meer te werken, de schotel moet geholpen worden om terug in zijn bereik te komen. De schotel wordt aangestuurd met een vu box, open pli sw. Kan ik in de instellingen nog iets wijzigen waardoor er meer vermogen beschikbaar komt om de motor aan te sturen. In menu staat nu 2,3 graden / s De schotel weegt 10 kg en volgens amiko moet schotel tot 140cm mogelijk zijn. max vermogen is 350 mA.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy