Jump to content

Vriendje Stokvis

Members
 • Posts

  565
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vriendje Stokvis's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Vreemde is wel dat er bij stond dat het voor pli 8.0 was Trouwens kan ik elke skin uit de feed instaleren zonder problemen ?
 2. Mischien heb ik ergens wat gemist maar weekje geleden heb ik open pli 8.0 op mijn duo 4k gezet. Alleen nu probeer ik een ipk te instaleren via de /tmp map. Hij ziet de desbetreffende skin ook wel staan in het image, alleen als ik met de groenen knop de install bevestig krijg ik een melding 0 geinstaleerd met 0 fouten. Iemand enig idee ????
 3. Weet iemand toevallig wat dat kan zijn in de lijst Hans settings staan tweedekamer streams waarvan beeld en geluid niet altijd synchroon lopen. Kan ik hier iets aan doen, of ligt dit aan de streams ? Alvast bedankt weer.
 4. OK hartelijk dank ga dat dan nog maar eens even doorspitten bedankt voor het meedenken alvast
 5. Hartelijk dank allemaal voor het meedenken , ik denk dat jullie gelijk hebben dat het in de hdmi cec zit maar hoe kan ik dit uitzetten ?? Ooit toen ik nog werkte met de yamaha rxv 681 zette ik hdmi cec op mijn tv uit en ik had gelijk geen beeld meer is een samsung 55 inch curved Dus ben nu een beetje huiverig geworden om dingen uit te schakelen De denon is ook nog ergnieuw voor mij moet alles nog ontdekken Maar mocht iemand de gouden tip voor mij hebben hou ik mij zeker aanbevolen..
 6. Morgen Tonski Kan dit per receiver verschillend zijn dan hiervoor had ik een yamaha rxv 681 en toen gebeurde dit nooit. En wat Cees zegt zou idd ook nog kunnen, maar dit had ik ook nooit met de yamaha.
 7. Goedemorgen vrienden Sinds een aantal dagen ben ik in het bezit in van denon avr x2700H mooi ding alleen een vreem probleem doet zich voor. Als ik s'avonds alles uitschakel met mijn harmony is de denon standbye (rode ledje brand) Maar kom ik s'morgens dan beneden staat de denon ineens aan. IK heb al contact gehad met denon zelf en die raden mij aan om de netwetrkverbinding s'nachts uit te zetten, dit ook geprobeerd maar blijkt het probleem niet op te lossen. Iemand toevallig een idee hoe ik dit tackel want dit is toch wel iritant Alvast bedankt mannen en vrouwen en keep up te good work.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.