Jump to content

Vriendje Stokvis

Members
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Vriendje Stokvis

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel lullig wat het uiteindelijke probleem was Na diverse hdmi kabels vervangen te hebben, kwam ik er gister achter na de vu wat verzet te hebben dat de hdmi kabel in de vu enigsinds wat scheef zat dus niet goed contact maakte. Stond echt al op het punt een andere AV receiver te kopen, omdat ik dacht dat hier het probleem in zat. Nou heb ik toch spijt van die aankoop destijds de Yamaha geen prettig ding in het gebruiksgemak, maar daar komt nog wel een keer wat anders voor Iedereen bedankt voor het meedenken.
 2. Goedenavond Iemand die dit toevallig weet Ik heb sinds een aantal dagen dat ik mijn duo 4k geen beeld meer laat zien op de samsung tv. Ik zie dat de vu doorstart maar krijg uiteindelijk geen beeld op mijn tv te zien Hij zit aangesloten op een yamaha rxv 681 hdmi out kabel naar ARC op de samsung en een hdmi kabel van duo 4k naar hdmi 2 van de receiver zo heeft het altijd gewerkt. Maar nu sinds een paar dagen niet meer. Kan ik via webinterface aangezien de vu op 2160 p staat dit aanpassen naar 1080 p wat mijn andere tv is zodat ik hem even kan testen op tv 2 ? Alvast bedankt
 3. Goedemorgen Tonski Bedankt voor jou bericht maar begrijp ik nou goed dat je die lcd4linux plugin vanuit de feed moet instaleren en deze niet meer zoals het was standaard in het image gebakken zit ? bedankt voor je hulp
 4. Met die lelijke blauwe klok bedoel ik als je de ontvanger afsluit krijg ik een digitale klok met een azuurblauwe klok die ik bijvoorbeeld wit zou willen maken. Dat je de wisselende schermen optie niet kent vind ik vreemd die zit er namelijk al heel lang in je kon toen lcd4linux nog in pli ingebakken is bijvoorbeeld een aantal foto's achter elkaar af laten spelen en een tijd instellen hoe lang dat per foto moest duren. Ik weet dat een hoop mensen dat hier niks vinden maar ik vond dat altijd wel tof. Had ook een scherm waar het weer dan instond . Nogmaals ik hoef van niemand maar dan ook helemaal niemand panklare brokken te hebben, maar ik geef alleen maar aan dat de lcd4linux ingebakken was en ik nu niet weet hoe ik dit aan moet pakken. Maar laat even heel duidelijk zijn komt er geen oplossing is het mij om het even hoor. De hoofdmoot is voor mij het tv kunnen kijken de tirelantijntjes zijn leuk maar bijzaak.
 5. Hoe het ook zij het is niet mijn manier hoe bepaalde mensen hier naar iemand anders reageren ik denk dat dat anders kan maar goed het zei zo dat zal de hedendaagse mentaliteit wel zijn. Feit is dat ik nog steeds niet goed begrijp wat er nu wel kan met dat lcd4linux en wat niet. Dat zal aan mij liggen duurt bij mij vaak even voor ik het snap. Maar is het nu zo dat je dat wisselen van de schermen ook voor elkaar krijgt ????
 6. Zijn we nou hier om elkaar te helpen, of zijn we hier om elkaar de vliegen af te vangen? Wordt nou wel een beetje vervelend ceesv dat jij een vti aanhanger bent is mij wel duidelijk, dat je niet veel op hebt met de bijdrage van luisteraar idem. Ik ben blij met zijn dingen die hij hier plaatst ik kan er een hoop van leren.
 7. Oh maar beste jurgen ik geloof jou op je mooie blauwe ogen hoor dat het op VTI wel werkt (ook al weet ik niet of ze echt blauw zijn Als ik van de week een keer tijd heb zal ik het ook eens even flashen
 8. Ja ik vind het bizar dat het diverse open pli versies wel aanwezig was en nu ineens niet meer. Maar goed er zal een reden voor zijn, ik snap het niet maar dat is aan mij.
 9. Blijft toch extreem raar dat ze dat er ineens uitgesloopt hebben dat schermen wisselen geeft die box toch net ff wat extra's vind ik ook al let je er niet de hele tijd op natuurlijk.
 10. Bedankt luisteraar voor jou test wilde dat zelf ook proberen maar was er nog niet aan toegekomen, nu weet ik dat ik dat dus niet meer hoef te proberen. Maar even voor alle helderheid, je kunt dus niks meer aanpassen in open pli in het lcd scherm ?? verder iedereen zover bedankt voor het meedenken.
 11. Maar allemaal zeer bedankt voor de informatie waarde vrienden, maar hoe krijg ik nou weer miijn wisselende schermpjes met foto's en hoe verander ik dingen zoals die ontzettend lelijke blauwe klok of wat dan ook Of werkt dit helemaal niet meer ???
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy