Ga naar inhoud

Vriendje Stokvis

Leden
 • Aantal items

  554
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Vriendje Stokvis

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Met die lelijke blauwe klok bedoel ik als je de ontvanger afsluit krijg ik een digitale klok met een azuurblauwe klok die ik bijvoorbeeld wit zou willen maken. Dat je de wisselende schermen optie niet kent vind ik vreemd die zit er namelijk al heel lang in je kon toen lcd4linux nog in pli ingebakken is bijvoorbeeld een aantal foto's achter elkaar af laten spelen en een tijd instellen hoe lang dat per foto moest duren. Ik weet dat een hoop mensen dat hier niks vinden maar ik vond dat altijd wel tof. Had ook een scherm waar het weer dan instond . Nogmaals ik hoef van niemand maar dan ook helemaal niemand panklare brokken te hebben, maar ik geef alleen maar aan dat de lcd4linux ingebakken was en ik nu niet weet hoe ik dit aan moet pakken. Maar laat even heel duidelijk zijn komt er geen oplossing is het mij om het even hoor. De hoofdmoot is voor mij het tv kunnen kijken de tirelantijntjes zijn leuk maar bijzaak.
 2. Hoe het ook zij het is niet mijn manier hoe bepaalde mensen hier naar iemand anders reageren ik denk dat dat anders kan maar goed het zei zo dat zal de hedendaagse mentaliteit wel zijn. Feit is dat ik nog steeds niet goed begrijp wat er nu wel kan met dat lcd4linux en wat niet. Dat zal aan mij liggen duurt bij mij vaak even voor ik het snap. Maar is het nu zo dat je dat wisselen van de schermen ook voor elkaar krijgt ????
 3. Zijn we nou hier om elkaar te helpen, of zijn we hier om elkaar de vliegen af te vangen? Wordt nou wel een beetje vervelend ceesv dat jij een vti aanhanger bent is mij wel duidelijk, dat je niet veel op hebt met de bijdrage van luisteraar idem. Ik ben blij met zijn dingen die hij hier plaatst ik kan er een hoop van leren.
 4. Oh maar beste jurgen ik geloof jou op je mooie blauwe ogen hoor dat het op VTI wel werkt (ook al weet ik niet of ze echt blauw zijn Als ik van de week een keer tijd heb zal ik het ook eens even flashen
 5. Ja ik vind het bizar dat het diverse open pli versies wel aanwezig was en nu ineens niet meer. Maar goed er zal een reden voor zijn, ik snap het niet maar dat is aan mij.
 6. Blijft toch extreem raar dat ze dat er ineens uitgesloopt hebben dat schermen wisselen geeft die box toch net ff wat extra's vind ik ook al let je er niet de hele tijd op natuurlijk.
 7. Bedankt luisteraar voor jou test wilde dat zelf ook proberen maar was er nog niet aan toegekomen, nu weet ik dat ik dat dus niet meer hoef te proberen. Maar even voor alle helderheid, je kunt dus niks meer aanpassen in open pli in het lcd scherm ?? verder iedereen zover bedankt voor het meedenken.
 8. Maar allemaal zeer bedankt voor de informatie waarde vrienden, maar hoe krijg ik nou weer miijn wisselende schermpjes met foto's en hoe verander ik dingen zoals die ontzettend lelijke blauwe klok of wat dan ook Of werkt dit helemaal niet meer ???
 9. Goedemorgen vrienden Heb ik iets gemist, zojuist open pli 7.1 op een duo 4k geflasht maar als ik dan de webinterface van de box benader zie ik geen optie lcd4linux wat er voorheen wel bij stond 🤨 Wie weet raad ??? alvast bedankt en keep up the good work friends Greetz
 10. Weet iemand of dit kan op gaat de box dan over de zeik Alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid