Ga naar inhoud


foryoungandold

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    belgie
  • Interesses
    sateliet en aanverwante

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

foryoungandold's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Voor wie het interesseert - gratis humax5400z , start niet meer op. Goed voor reservestukken of voor de electronica hobbyist. af te halen of kan opgestuurd worden (Kvk).... Anders gaat ie over paar weken naar containerpark.
  2. Humax remote control rs101p beschikbaar. Potk. Werkt nog maar doe hem weg omdat m'n 5400z box z'n geest heeft gegeven.
  3. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de hints en tips ... 'k heb me gisteren laten verleiden door een tweede hands (nog in garantie zijnde) VU+ Duo 4K SE aan. NU gaat het echte leerproces beginnen .
  4. Thanks. T is dat het voor mij momenteel allemaal nieuw terrein is.
  5. Als ik het goed begrijp dan biedt een ultimo4k een mooie optie met veel mogelijkheden - quasi gelijk aan een dm920 maar de ultimo4k bevat dus geen blindscan. Mijn doel zou in eerste instantie zijn freechannels te gebruiken maar ook het feedhunting te proberen te begrijpen en doorgronden.
  6. Om de actuator te bedienen heb ik nog een manueel te bedienen toestel met een 50-tal posities ... misschien op termijn ook een goed verjaardagscadeau om een VBOXII te vragen ... maar eerst de receiver aanschaffen 🙂 Je spreekt van de Ultimo 4K ... maar zijn die niet meer nieuw te koop dan? .. ik zie ze nog wel staan op sommige websites alsook op de Vu+ website. Is me niet duidelijk of ie discontinued is of niet) Los van de prijs: Zou je dan eerder opteren voor de Ultimo of voor de Duo4K SE? ('k zie nl. technisch op het eerste zicht niet zo veel verschillen behalve dat de DUO4KSE sinds 2020 op de markt is en de Ultimo4K sinds 2016. )
  7. bedankt alvast voor de diverse feedback. PS. welke van de vermelde ondersteunen dan geen blindscan?
  8. Ik sta voor de aanschaf van een nieuwe receiver. Jaren geleden heb ik met een Humax5400Z me geammusseerd maar deze doet het niet meer. Dan heeft de hobby wat jaren stilgelegen maar recent heb ik m'n Echostar (Prodelin) 1,2 m offset-antenne terug voorzien van een nieuwe LNB (Bauckhage BW 23 T), de actuator terug operationeel gemaakt zodat ik vlot van 50E - 50W kan gaan zoeken naar kanalen. ... nu de receiver nog aanschaffen Destijds had de dreambox een goeie naam en zou ik overwegen daar een toestel van te kopen maar ik merk dat bij het lezen van diverse forums Dreambox blijkbaar van z'n pluimen verloren heeft en dat Vu+ een aanrader zou zijn .... graag jullie raad. Ik zoek een toestel met zoveel mogelijk mogelijkheden (CAM, smartcard, HDD, display op het toestel, Sateliet connectie is OK, C/T hoeft niet, ...) aangezien ik vandaag ook niet goed weet wat die boxen - naast signalen ontvangen 🙂 - ok nog allemaal aan mogelijkheden kunnen bieden Zo zou ik geneigd zijn op basis van m'n zoekparameters in het Vu+ gamma : een Vu+ Ultimo 4K aan te schaffen (maar stel me oa. de vraag of die 'discontinued' is), Uno 4K SE, Solo4K of Duo 4K SE Als ik naar het dreambox gamma kijk dan zou ik me laten verleiden voor een Dreambox DM920 UltraHD of de DM900 Ultra HD Ik zie effe het bos door de bomen niet meer Graag jullie reflecties/advies ....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...