Ga naar inhoud

Jan Ambers

Leden
 • Aantal items

  4561
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Jan Ambers

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Da "is't"!!! Bedankt Nu nog een vraagje: mijn mannelijke kiwiplant bloeit te vroeg: HIJ is uitgebloeid als zij "haar bloemetjes" toont. dit jaar heb ik het manueel gedaan, en ben bij de gebuur mann bloem gaan halen... nu heb ik ca 30 mooie kiwi's Heb jij voor dit probleem een oplossing?
 2. Ik heb in m'n serre een kiwiplant met mooie vruchten.( is de eerste keer dat ie vruchten geeft) Wanneer zijn de vruchten plukrijp? Op duwen, dan veroorzaak ik rotte plekken op de vrucht... kan dus niet...
 3. Enkele tijd geleden lag de waterpomp stil.... Stork SP120 Spanning gemeten op aansluitklemmen motor 220V dus motor defekt??? Ik had nog een reservemotor liggen, en die erop geplaatst... Was me dat een gek resultaat: motor sloeg aan blokkeerde en sloeg af en die cyclus herhaalde zich. Pompklok losgemaakt... Er bleek een blokje ketelsteen op de uitlaat te liggen die alles blokkeerde. Daardoor is de motor kapot gegaan. Vloeistof is niet samendrukbaar! Motor kreeg spanning omdat druk te laag was, en die kon opgepompt water niet kwijt, dus conflict... Hoe is die bruine klompvorming te verwijderen( liefst chemisch)
 4. Ter informatie is dit de software die is ingeladen Hardware versie 018.207 Software versie 3.6.13 Nagraguide versie 5.6.8.6 NP versie 5.6.7.5 CAK versie R-BOFAB-ACXDA-CDBAD CAO versie R-BODAC-ABPAW
 5. Een vriend heeft een probleem met een DSR8121/41. Als ie zijn toestel aanschakelt krijgt hij geen zender in display... en geen beeld! Trekt hij de HDMI kabel uit DSR en start dan op, dan heeft hij de zender in DSRdisplay, en kan ie zappen, nu de HDMI inschakelen werkt alles perfekt. Ruikt dit naar een gemiste update? Kan iemand een laatste update leveren op USB stick?
 6. En de Mediapad van Huawei met ingebouwde GPS ontvanger? krasvrijscherm! Kijk in elk geval naar een Android v8.xx erop zit.
 7. Een schouwbanden systeem lost je probleem op!
 8. Wat is er speciaal aan groene zeep? Ik ken alleen witte zeepvlokken en mousse van bruine zeep? In da met bruine zeep ook OK? Wat zijn de verhoudingen /L water? Die oplossing regent er toch af? Elke keer na plensbui opnieuw doen? Zit dit ongedierte aan boven of onderkant v blad?
 9. Ik heb een vijgenboom(staat buiten) die plekken in de bladeren krijgt en daarboven op het blad hangt een spinnewebje en groen van blad wordt weggevreten. Ik denk dat dit spint is en zoek een bestrrijdingsmiddel dat voor mens niet giftig is! Liefst een middel dat via een vernevelaar aanbrengbaar is???
 10. Kan ik je hond eve lenen? Bij ons staat epg witte tekst op grijze achtergrond, dit lest moeilijk, en wil de achtergrondtint veranderen: HOE?
 11. Ik bedoel de voorzijde met de concentrische ringen, dus de "kop" niet de hals
 12. Ik vraag me af of de flensgrootte van een LNB in verhouding staat tot signaalsterkte van afgegeven signaal? Is een "Rocket" LNB met zijn kleine flensdiameter even goed als een gewone LNB met veel grotere flens kwa signaalsterkte?
 13. Ik ben mijn afstandsinstelling tussen twee tekstregels kwijtgeraakt en die staat nu te ver uit elkaar... Hoe kan ik die herinstellen? programma: OpenOfficeWriter
 14. Bedankt, werkt terug. C14 &C15 waren uitgeput, behuizing 3mm nr boven geschoven en niet te zien als ze op de print zaten. 2x1000µF ipv 2x1500µF Schuif was leeg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid