Jump to content

Jan Ambers

Members
 • Content Count

  4,718
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jan Ambers

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sinds gisterenavond werkt de link! Nu nog "opkuisen" of het krulleke leggen in 't zwijntje z'n staartje !!!! Bewegingsdetektie uitschakelen en sneller doen werken en afstand vergroten......
 2. Ik heb een wifi deurbel gekocht, maar ervaar problemen met de programmering... Kan iemand tips geven hoe connecten?
 3. Daar ben ik tot m'n schade ook al achter gekomen.... Ik had hier nog een HDD van 320Gb uit een settopbox en dat zou voldoende geweest zijn. Maar die bevatte 3 onnodige partities... dus met AOMEI die wissen... maar nu is de HDD 0 van de lijst verdwenen???? Hoe recupereer ik die?
 4. De partitie waar win10 nu op staat is 13Gb, was ok vr XP, maar voor W10 ontoereikend en geeft problemen Moet zien er een andere schijf in te steken en de orig van 13Gb te deleten en op de nieuwe hdd boten... shit windows!
 5. Ik zou die schijf als W-10 boot disk willen gebruiken (320Gb zal ruimschoots volstaan, en in de vuilbak kan ik die altijd gooien.... Is de schijf niet te gebruiken, kan ik nog altijd een ssd van 100Gb gebruiken, maar zijn de connectoren dezelfde?
 6. As je daar plezier aan hebt, waarom niet? Ik heb hier een Seagate sata HDD van 320Gb die een partitie heeft van 296Gb en ene van 20Gb en een van 1Gb, komt uit sat settopbox (nieuw). Partitie tabel is noch met seagate discwizard (een *.dll ontbreekt), noch met win-10, noch met xp te benaderen. ook formatteren lukt niet??? Is die naar de eeuwige jachtvelden?
 7. 4Gb ram erbij en ie gaat vlot! de HDD geformatteerd en opnieuw w10 erop.... Bestaat er voor Windows-10 iets zoals Defrag.exe? en Partitionmanager? Windows partitie is maar 13Gb ipw 22Gb zoals aangegeven?
 8. Enkele uren met DreamEdit gewerkt, afgesloten en nog enkele bewerkingen gedaan en vlieg eruit en pc wordt zeer traag. opnieuw opgestart en na enkele bewerkingen melding: drive vergrendeld Er zit maar 2Gb ram in, 4Gb komen die aanvullen Hoe geraak ik hier uit? Fantastisch Windows-10 !!!
 9. dit is het WINTEL concern: Windows + Microsoft => Win + WIN
 10. Ik had mijn laatste gekocht aan 2.5 € voor 256Gb
 11. Opgelost was settting die veranderd was in dreamboxedit...... GRrrrrrrr ==> Dubbels toestaan in bouquets.....
 12. OK, ik heb markers toegevoegd maar de kanaalnummering telt deze niet mee, en vb ARD blijft op 80 ipv 101 ???? Welke editor en versie gebruik jij?
 13. Ik heb memstick van 256Gb gekocht aan zotte prijzen, (2 à 3 €) en zoek er weer te kopen... onvindbaar ??? 32/64/128 Gb zo veel alsje wil, maar 256 njet! Kent iemand de reden? Of is er een tijdelijk tekort aan een bepaald type chips?
 14. Ik heb memstick van 256Gb gekocht aan zotte prijzen, en zoek er weer te kopen... onvindbaar ??? 32/64/128 Gb zo veel alsje wil, maar 256 njet! Kent iemand de reden? Of is er een tijdelijk tekort aan een bepaald type chips?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.