Ga naar inhoud

Jan Ambers

Leden
 • Aantal items

  4677
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Jan Ambers

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik wil op m'n tablet een soort Notepad zoals in Windows installeren, om 'in the fly' een tekstfile te maken en op te slaan... Hoe doe ik zoiets? Ik heb de aap Notes geinstalleerd naar lukt me niet om filess te maken... Hoe doe ik dit?
 2. Op m'n tablet(Android) zit een meeluisterdetector programma(app) Bestaat zo een programma voor windows?
 3. Zo een vervriessysteem van een buis, wordt dat verhuuird in DHZ zaken? Ik heb hier ook een radiator die lekt en vervangen moet worden, dan zou ik het water op de installatie kunnen laten... Je weet nooit dat overdrukventiel/aftapkraan vastgeroest zit, met alle gevolgen van dien!
 4. Hoe regel je best de schotel/lnb af, - op max signaal kwaliteit of - op max signaal?
 5. Zit NPO2 nog in de ether? Sinds zaterdagavond ontvang ik die nie meer! Of zijn er parameters gewijzigd? Of zit er te weinig signaal?
 6. Hoe stel je handmatig de netwerkkaart in? (HP Paviljon G7) Stel dat ik een router tussenschakel, zijn dan 1/1 of crossed kabel nodig?
 7. De Vu+Duo is rechtstreeks op HP aangesloten zonder router Kabel is een 1/1 voor zover ik die kan volgen Hoe doe je dat pingen, (pingelen ken ik)? Op de desktop werkt de VuDuo met dezelfde kabel, zowel via router als rechtstreeks, op HP laptop niet
 8. Op HP Laptop, IPv4= lanverbinding Blijkbaar is IPv4= 169.254.97.161 (LAN netw geen internettoegang); internetverbinding met laptop gebeurt via wifi verbinding Vu+ is via lokaal(kabel) verbonden met laptop. IP adres van Vu is instelbaar van 192.168.0.1-254 In progr Dreamboxedit is ook een IP adres instelbaar Nu is vraag: wie is wie! Vu ethernet lanpoort is via netwerkkabel met lanpoort laptop verbonden Ik heb de Vupoort ingesteld op 192.168.0.05 en ook dreamedit op 192.168.0.05... Op de desktop PC werkt dit vlot. Op de laptop geven ze 'nie thuis' Hoe stel
 9. Ik kon prima mijn Vu+Duo verbinden(lan) met mijn desktop... Ni kan ik niet meer in labo en desktop gebruiken, dus neem in de laptop. Vu+Duo en laptop hebben een hekel aan elkaar en ik kan die maar niet verbinden! Hoe spoor ik IPadres van laptop op? Laptop HP Paviljon G7/Win7, Vu+Duo VTI-8.0 editorsoft: Dreamboxedit 5.3.1.4
 10. Vanaf enkele tijd geleden gebruik ik de Male-ZIF(zero insertion force)schuif pluggen, zo beschadig ik de female chassisdelen niet meer! Steeds dezelfde pindiameter en steeds rechtop d'r in! Het vrouwelijke deel krijgt speling door verbindingen maken/verbreken met een kabel (veel te weinig veerkrachtig)
 11. Het venijn zit in de staart!!! Note: This connector is custom one ,the MOQ is 1000 pcs. Zijn er nog belangstellenden?
 12. Yep, dit zou 'm moeten zijn! Voor de zekerheid een Vu+Duo openschroeven en connector uitsolderen en meten! Bedankt voot de hulp! Ik had al op die side van die firma gekeken en niet gezien.
 13. Hierop gelijkt de connector, enig probleem is de hoogte van de connector; in de Vu is die ca. 5mm hoger langs soldeerzijde.
 14. Bij verschuiven van tuner Vu+Duo viel antennesignaal weg: slechtcontact in gesoldeerd vrouwelijk chassisdeel ... Omdat de connector door de geponste gaten in rugzijde moet, is ook de hoogte connector belangrijk. Waar zijn die te verkrijgen en met detail afmetingen op zijn side?
 15. Toestel: Vu+Duo, soft:VTI-8.0 Ik heb enkele zenders wiens data gewijzigd is vb 11.187=>12.012 h=>v enz ik kan data aanpassen op scherm en zenders zoeken, maar niet in zenderlijst opslaan??? Heb geen zin er de pc aan te hangen, hoe wijzig ik de zenderlijst en sla ik die op?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.