Jump to content

Jan Ambers

Members
 • Content Count

  4,593
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jan Ambers

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Tonskidutch Is gelukt, maar niet doenbaar voor vele zenders... Dreamedit blijft onmisbaar. Bedankt
 2. Ik bedoel één zender op 'n transponder. Na scannen van de nieuwe transponder zie ik één-radio en BVN opgeslagen worden. In de zenderlijst(alfabetisch geschikt) zie ik de vroegere bvn(zwart) en daaronder de nieuw gescande BVN( beeld). Nu wil ik de oude bvn of overschrijven of deleten Want na enige jaren zijn er heel wat "uitgeleefde zenders" in de lijst. Dit zorgt voor nutteloze "ballast" en foutmeldingen.... dus de zender- en transponderlijsten opschonen is gewenst en noodzakelijk
 3. @ Tonskidutch: Onder welk menu zit verplaatsen/invoegen zender?( VTI-8.0)
 4. @stevenvc19: de lege zenderplaats was/is op A19° 11.185 en DIE zou ik willen vervangen zien door 11778V-29500
 5. Ik heb op de voorgaande positie van BVN opnieuw zoeken gedaan met nieuwe parameters en nieuwe BVN gevonden. Vraag: hoe krijg ik de nieuwe gescande zender op de plaats van de voorgaande uitgevallen zender zonder hulp van pc? (Vu+Duo met VTI-8.0) kan wel optie nemen: voor scannen ALLE zenders wissen, zender vervangen staat er niet bij.
 6. Wat dacht je van "Megasat Satfinder SF-300" @ 12.5 € ? Voor zoeken gebruik ik liefst een app met naaldaanduiding wegens traagheid Eens een sat gevonden, gebruik ik mijn ontvanger als "meetapp" voor nauwkeurige afstelling
 7. https://www.setedit.de/SetEdit.php?spr=3&Editor=42&device=Dream Deze editor werkt ook netjes! (demoversie per 20 stations)
 8. Alex1970: Ga ik nakijken... Als ik een transponder gescand heb en daarna een andere scan, ben ik de data van de voorgaande kwijt??? Voorheen had ik dit niet en kon meerdere TP's scannen en daarna alles gezamenlijk saven en editeren en alles bleef behouden? Wat doe ik fout?
 9. Ik gebruik dreamedit om de settinglijsten te editeren.... Soms(veel) veranderen zenders van frekwentie, en een nieuwe handmatige scan en uitlezen nr PC, oude zender wissen en nieuwe locatie moven en saven en proggen... lukt goed, maar de oude transponderfrekwentie en gewiste zender blijven er in staan.... Hoe wis ik die? Is een apen/monnikenwerk....
 10. Onbekwaam voor den job? https://www.gmx.net/magazine/panorama/belgien-regierung-zerstoerte-2019-millionen-schutzmasken-34545170 en dan alle drogredenen zoeken om gebrek aan, te vergoelijken!!!
 11. Zoon heeft de "defekte print" uit de "box" gehaald en in huis meegenomen. Om 'prioritietsredenen' bleef de print enkele dagen liggen en nadat hij die onderzocht had op onderbrekingen heeft hij die teruggemonteerd, en alles werkte opnieuw. Na enkele regendagen was de pret over.... Resultaat, als het regent uit de wagen om hek te openen, als het goed weder is werkt het OK ????? We denken aan een slecht geverniste of afgelakte print, de anderen print doet het onberispelijk!!! We denken aan het inspuiten van de print met een 'ontstekingskabel isolator of ontstekingsverdelerkapisolator ???? Iemand ervaring hiermee, en welk merk???
 12. Wij wandelen dikwijls in bossen/velden, en daarom zoek ik een soortgelijke app
 13. en door er een latere versie erin proggen vb v14, lukt het dan?
 14. Ik wens op mijn Vu+Duo IPTV(lokale) zenders ontvangen, maar heb alleen draadloos internet ( WiFi) in de woning. Zou dat lukken met een plugin module WiFi => USB of een module WiFi => WLan in de Vu te pluggen? 2.4 of 5.2 GHz? De draadloze router die ik nu heb is een Beltron-2.4GHz-1/4 Wat moet er aan de VuDuo aangepast worden, loopt nu op VTI-8.0.0 Worden er speciale eisen gesteld aan de data snelheid module, vb 150Mb/s?
 15. @ Con: Is maar één helft die SOMS hapert, de andere helft werkt altijd correct!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy