Ga naar inhoud

Jan Ambers

Leden
 • Aantal items

  4776
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

1 Volger

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jan Ambers's prestaties

 1. Stond in de lijst van apps als Kru ... genoemd, dus gemaskeerd voor nie te vinden als je die wilde deleten enfin, toch gelukt! Is het normaal dat er zo een groot aantal achtergrond applic draaien? Meer dan 87 ???!!!Ook veel van µSoft? Gevonden met taakbeheer.
 2. Na omschakeling van xp=> W10 mis ik Pagemaker... Ik vond in m'n zoektocht sides als softronic e a die PM v7.02 aanboden die opW10 lopen.... Die aangeklikt en nu zit ik met diverse progs die ik irritant vind... maar geen Pagemaker! Hoe kan ik PC accelerate verwijderen, vind het prog nergens terug?
 3. Ben ik m'n zoektocht naar freeware die me bevalt, WavePad tegengekomen van NCHsoftware...mmmm nie mis kan veel en is mooi. Iemand die dit gebruikt?
 4. Eigenlijk is die leessoft meegeleverd met de beschreven disk: InCD Easywrite reader v7.2.87.38 van 2008(!!! ) Hopelijk loopt die op Win-10 Ik heb geprobeerd die te downloaden, maar raak verstrikt in de download popups van publi...
 5. Isobuster toont me de inhoud van de dvd+rw perfekt, maar ik kan er ,iet "aan"
 6. @Moonchild: ik heb isobuster gedownld, maar ik kan niet testen, kan vb geen muziekfile afspelen, moet prog kopen
 7. Die DVD+RW zijn op dezelfde PC onder XP geschreven, dus dezelfde HW, met Incd....
 8. Ik probeer een zelf gebrande cd rewritable te lezen. Ik krijg een popup van EasyWrite te zien die zegt INCD van Nero te installeren... Ik laad INCD en krijg de melding dat het laden in gestopt omwille van schade aan win-10 Dit is weer een van die wansmakelijke windows-10 moppen, een samenraapsel van de grootste winrommel aller tijden! Onder XP gebruikte ik INCD zonder problemen DVDbrander is een SONY Optiarc Hoe geraak ik aan een werkende dvdrw?
 9. Ik probeer van de side audiograbber.org, de versie audiograbber-v.183 te downloaden en word gestopt: onvoldoende rechten en virus PUA/AGENT.FZ door AVIRA
 10. Iemand die Sound Editor van Audio Maestro 2.6 van TOBEST werkend heeft onder Windows-10?
 11. Om het afspelen van en later wave of MP3 files(opnames) op dvd/cd zetten
 12. Voor nu nog linux te beginnen ben ik te oud, ik zit al in m'n kist voor ik het ding hier lopende heb... @ Pionewbie: je had gelijk, er zijn 6 audio aansluitingen, en de "zwarte" die ik in XP tijdperk gebruikte zat op spdif er was geen andere uitgang aangesloten dan spdif dus bij de install werd die aangesproken, effe gezocht en elke keer opnieuw gestart tot bingo: audio! Ik wil m'n audiodrivercd aanspreken: " U hebt niet de nodige bevoegdheid voor deze bewerking" en ben nochtans administrator??? Hoe verder?
 13. D'r is nog nen andere kater opgedoken: geen audio op de stekkerbussen achteraan op moederbord... Pfff bij windows hangt alle miserie aan elkaar, je zou schrik hebben van updates of veranderingen... hoe begin ik hieraan? speakersymbool op taakbalk staat op 100%(S/PDIF) Kan audiokaart ingesteld worden via win-10?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.