Ga naar inhoud

Jan Ambers

Leden
 • Aantal items

  4577
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Jan Ambers

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoe doe ik CTRL+SHIFT+DEL op Android tablet? Ik wens alle cookies op tablet te verwijderen
 2. Ge moet je planten "bevruchten", voel je terug jong! Mijn mann plant bloeide en was uitgebloeid, toen begon de vrouwelijke te bloeien!!! grrrr Ik ben bij de buurman om enkele mann bloemetjes gaan schooien en ben begonnen met manueel bevruchten! Het heeft de vrouwelijke plant goed gedaan, want ik kreeg verschillende grote kiwi's. Bij het snoeien zie ik de plant bloeden, dus die is nie in winterslaap gekomen!
 3. Ja dat zijn restanten, en ik had gehoord dat die moesten blijven hangen om vroeger rijp te zijn... Dus ik pluk die er af! Ben ondertussen in de serre aan het snoeien geweest aan de 2 kiwiplanten en daar loopt al volop sap uit de "wonden" Heb ondertussen da laatste vruchten geplukt, maar die zijn groot en hard. Wegens gezondheidsredenen heb ik verleden jaar er niet aan gesnoeid, maar sjonge wat een wildernis! Die plant krult zich als een liaan overal rond Hoe kan ik die vruchten rijp krijgen?
 4. Ik wil m'n vijgenboom gaan snoeien, maar er staan nog vruchten op! Moeten die blijven staan of moeten die eraf? In op een tak 2 tot 3 ogen laten staan voldoende om vruchten te hebben?
 5. Goeie ervaringsraad: investeer zo weinig mogelijk in een gecodeerde provider!
 6. Is m'n vrouw haren tablet, en ze heeft niks verkeerd gedaan, zoals altijd!!!! Zoek maar hoe ze tot dit resultaat kwam! Ik verzeker je ze haalt alle bugs uit een programma!
 7. Probleem opgelost???? aangezien Gboard was uitgeschakeld, heb ik het in de apps ook uitgeschakeld.... terug opgestart en tablet loopt als tevoren?????
 8. Is Android v 6.01 Lenovo Er is geen update beschikbaar
 9. @Penthe is tot vandaag gebruikt zonder extra installaties/downloads ???? heb geen update key voor Gboard Kan niks meer aanvangen met die tablet, altijd Gboard is gestopt GRRRR
 10. Bedankt vr snelle response Ik heb nu Gboard app (118Mb) en daarin 2 opties: Uitschakelen & NU Stoppen Geen updateknop zichtbaar en om de x seconden melding Gboard is uitgeschakeld Optie standaard openen: geen standaardwaarden ingesteld
 11. Plots krijg ik op mijn Lenovo tablet: "Gboard is gestopt: melden/OK" kan tablet niet meer gebruiken ???? Hoe los ik dit probleem op?
 12. Nog 250Gb reserve(27% ) welke VTI soft loopt foutloos?
 13. Mijn Vu+Duo VTI-8.0 wil niet op harde schijf schrijven??? (nieuwe opnames) Ik doe een opname via TIMER, en alle indicaties wijzen op een normale werking, rec led gaat aan tijdens opname en uit bij einde, instellen via menu verloopt normaal. Als ik na de opname het opgenomene wil bekijken, staat niks op de HDD (hdd/movies) Vroegere opnames spelen perfekt af. Hoe dit oplossen?
 14. OK, en waar vind ik Internet Explorer in Windows directories?
 15. Gisteren tablet normaal afgeschakeld, vandaag problemen?????? Windows start op tot en met bureaublad. Chrome doet het niet meer, en internet explorer vind ik niet meer??? Open office en andere progs doen het nog! Zei het vanuit het bureaublad icoon! Hoe nornmaliseer ik dit???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid