Ga naar inhoud


Jan Ambers

Lid
  • Items

    5052
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Jan Ambers

  1. Welk signaal is het belangrijkste? * signaalsterkte of * sjgnaalkwaliteit = AGC Veelal liggen de maxima van beide signalen op elkaar: Je hebt de antenne en LNB geregeld voor max signaalsterkte en signaalkwaliteit daalt en omgekeerd Wat nu?
  2. Heb waarschuwing genegeerd en vond PCB's maar niks over de antenne polariteits omschakelspanning
  3. Het vervelende is dat één dolby zender veranderen en alle db zenders veranderen! Is gelukkig opgelost en idd je denkt er niet aan!
  4. Dan krijg ik de waarschuwing !!!
  5. Ja, dit is de vondst: ======================================================================================================================= jb8a8f8.com This is a malware website Malware websites infect your device and can include viruses, worms, spyware, and Trojans.
  6. Steve heb jij toevallig schema van Vu+Duo voedin,g LNB en 14/18V omschakeling? Mijn dank ware groot, groeten
  7. Ik denk spoeltjes QRT en ook serieregulator, maar waar een schema
  8. Gebuur heeft zijn Vu+Duo sattuner verplaatst en nu werkt die niet meer Ik heb die gecontroleerd en op de 2 antenne F- connectoren komt geen spanning, noch 14v, noch 18v Inwendig komt op de beide SMD spoeltjes L205 & L212 ook geen spanning aan en die meten Ohms oneindig Bestaat er een schema van die toestellen?
  9. Ben blijgemaakt met dooie mus, deze voormiddag getest en weer geen geluid ??? Ik heb bij toeval één duitse zender in dolby gezeten had geluid maar dan op ALLE dolby gecodeerde zenders, ook Ned1.2.3, dit met éne zender te veranderen
  10. Heb ondertussen mail gekregen: op groene toets drukken... kwestie da ge"t weet!
  11. Is audio anders gedigitaliseerd/gemoduleerd in DAB+ dan in DVBs2
  12. Als afregelmeettoestel gebruik ik Read Quicksignal v 1.3 op 30cm TV; werkt verdomd goed
  13. Een familielid van dochter vertrekt naar Italie/Slovenie en ik maak z'n satTv klaar met 4 LNB's en 4 kijkpunten. Omdat er veel ge/verplugd wordt, voorzie ik enkele F -schuif connectoren. Gek maar van de vrouwelijke F-pluggen is de veerkracht van de pluggen ronduit onbetrouwbaar tot slecht Waren natuurlijk chinese pluggen, bij gebrek aan andere... Zijn er betere in omloop?
  14. Betreft Vu+Duo + VTi-8.3 Gisteren avond zaten we te kijken naar Eclips, en vonden geluid maar niks... Hebben de best klinkende stand gekozen en da was het. Deze avond kiest de vrouw een ARD zender en er was geen geluid: MPEG was gekozen, terug gezet naar stereo en geluid OK een andere duitse zender gekozen: geen geluid, idem stereo en goed. Belgen zijn goed. Hoe kan ik de geselekteerde audiokeuze in memory vastleggen? Moet ik TV heropstarten daarvoor?
  15. Bedankt, maar ik kreeg het niet OK. Sat scannen gaf geen resultaat op die HD zenders Ik had diverse parameters zelf ingegeven lukte ook niet Heb dan scannen van transponder en vastleggen gedaan en daar waren de britten; heb dan met dreamboxedit ze in het lijstje gezet
  16. Ik heb een scan gedaan op 28° en de clear zenders bewaard. Op VuDuo met VTi8.3 Voorlopig via een universele LNB: GEAVANCEERD op 28°= LNB1LOF= Universeel Spanningsmodus = Polarisatie Tonemodus = band Diseqc = 1.0 Toneburst = geen Nu vraag ik me af wat er verkeerd ingesteld is??? BBC One's BBC Two"s BBC Four's enz geen beeld en de andere zijn prima Grrr! In de kanaal layoutbalk naast DVB-S zie ik bovenste venster = rood en 35%, balkje eronder = groen = 97% Heb ik iets verkeerd ingesteld? Met HD/SD moet ik toch geen rek houden, bij een scan, gebeurt toch automatisch of toch? Met een volkje dat nog met handen en voeten rekent weet je maar nooit????
  17. Een kennis stuurde me onlangs een screenshot met openpi uit Vu+stb gemaakt. Via plugin OpenWebIf. Is dit ook met VTi Openweb IF mogelijk en hoe?
  18. Neen, na installatie in de Vu ga je met FTP keyboardfile bekijken en je zoekt Txtkey op en vervangt die door vb HELP key en de help key schakelt nu signaalmeter aan/uit.maar is al te lang geleden dat ik het gedaan heb, maar de STB wordt een "meetapp"en laat mooi afregelen van antenne toe. Ik denk wat U bedoelt komt waarschijnlijk van de Pauli file.
  19. Na de installatie van VTi-11 stel ik vast dat de TxTtoets gebuikt wordt voor signaalmeter aan/uit, ipv helptoets. ik heb van die mod ooit een beshrijving gemaakt maar die is spoorloos, anders zou ik file/file uitlezen... en editeren Misschien kan iemand helpen?
  20. @Tonskidutch Bedank vr DCC link, werkt voortreffelijk en geeft me de nodige info die ik tot nu toe miste! "dikke duim!!!!"
  21. Als IP automatisch staat, (DHCP) hoe ken ik dan mijn IP van VuDuo, staat nu NIET BESCHIKBAAR, dusookniet voor FTP en DreamboxEdit ???
  22. Ik moest een aantal files verplaatsen in m'n VuDuo....problemen... Vroeger ging da als een fluitje van een cent Gebruikt progr: Dreamboxedit Iets moeilijker was FTP met Total Cammander Soft in VuDuo: VTi 8.3 en andere VTi 11.03 Nog een moeilijkheid was de div terminologie. Nu heb ik bij de VuDuo Netwerktest, 5 groene leds, dus da probleem lijkt ook opgelost Ik hoop dat het stabiel blijft werken Ik had idd gekozen vr manuele IPinstelling, en met die DNS lukte die verloving niet Uiteindelijk is da varkentje ook gewassen! Oscam blijkt ook te werken met de offic TVV kaart Flash geheugen is aan de krappe kant en VTi8.3 lijkt meer vrije plaats te hebben Nu nog de zenderlijst Hotb13° en Astra28° afwerken De VuDuo hangt aan de Beltron met 4 lanpoorten en de repeater is een dLink extender Iedereen bedankt vr de hulp
  23. Om een sattuner te verbinden met het web, een briefje met verzoek van... aan vb Vu+ ??? IK heb enkele toestellen verbonden met web en die doen het prima. Andere gelijke types met de overgenomen data lukken niet is die data op toestel niveau (serienr) bepaald/vastgelegd???
  24. bij het verbinden van een toestel aan het web vraagt het programma mij om naamserver en dns server... Die data nemen van een ander gelijk toestel lukt soms. Hoe en waar bekom ik de juiste waarden en info?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...