Spring naar bijdragen

Jan Ambers

Leden
 • Aantal bijdragen

  4558
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Jan Ambers geplaatst

 1. Ter informatie is dit de software die is ingeladen Hardware versie 018.207 Software versie 3.6.13 Nagraguide versie 5.6.8.6 NP versie 5.6.7.5 CAK versie R-BOFAB-ACXDA-CDBAD CAO versie R-BODAC-ABPAW
 2. Een vriend heeft een probleem met een DSR8121/41. Als ie zijn toestel aanschakelt krijgt hij geen zender in display... en geen beeld! Trekt hij de HDMI kabel uit DSR en start dan op, dan heeft hij de zender in DSRdisplay, en kan ie zappen, nu de HDMI inschakelen werkt alles perfekt. Ruikt dit naar een gemiste update? Kan iemand een laatste update leveren op USB stick?
 3. Jan Ambers

  Welke Tablet kopen ?

  En de Mediapad van Huawei met ingebouwde GPS ontvanger? krasvrijscherm! Kijk in elk geval naar een Android v8.xx erop zit.
 4. Een schouwbanden systeem lost je probleem op!
 5. Wat is er speciaal aan groene zeep? Ik ken alleen witte zeepvlokken en mousse van bruine zeep? In da met bruine zeep ook OK? Wat zijn de verhoudingen /L water? Die oplossing regent er toch af? Elke keer na plensbui opnieuw doen? Zit dit ongedierte aan boven of onderkant v blad?
 6. Ik heb een vijgenboom(staat buiten) die plekken in de bladeren krijgt en daarboven op het blad hangt een spinnewebje en groen van blad wordt weggevreten. Ik denk dat dit spint is en zoek een bestrrijdingsmiddel dat voor mens niet giftig is! Liefst een middel dat via een vernevelaar aanbrengbaar is???
 7. Kan ik je hond eve lenen? Bij ons staat epg witte tekst op grijze achtergrond, dit lest moeilijk, en wil de achtergrondtint veranderen: HOE?
 8. Ik bedoel de voorzijde met de concentrische ringen, dus de "kop" niet de hals
 9. Ik vraag me af of de flensgrootte van een LNB in verhouding staat tot signaalsterkte van afgegeven signaal? Is een "Rocket" LNB met zijn kleine flensdiameter even goed als een gewone LNB met veel grotere flens kwa signaalsterkte?
 10. Ik ben mijn afstandsinstelling tussen twee tekstregels kwijtgeraakt en die staat nu te ver uit elkaar... Hoe kan ik die herinstellen? programma: OpenOfficeWriter
 11. Bedankt, werkt terug. C14 &C15 waren uitgeput, behuizing 3mm nr boven geschoven en niet te zien als ze op de print zaten. 2x1000µF ipv 2x1500µF Schuif was leeg
 12. Mijn Vu+Duo laat het afweten, alleen rode led brand en C807 is vervangen... Van een andere Vu+Duo heb ik de voeding verwisseld en hij loopt terug. Zijn er condensatorproblemen bekend bij de grote voeding? C14 staat lichtjes opgedrukt
 13. Hoe weet ik of mijn serienr van windows7 geldig is ?Ik heb die labtop tweedehands gekocht en er zit een sticker op met een code. Kan ik dit ergens checken? Kan ik dan de installatiesoft in een dir op HDD zetten en die copieren naar een USB stick? Om te updaten van Win7 => Windows10Home vanaf die USB stick? Is die update gratis?
 14. Ik gebruik een Octagon SF1008 met OpenATV v4.2 Ik koos die versie Open ATV v4.2 omdat in die versie het display de gekozen zender nummerisch werd weergegeven. Nadeel is dat de BER /AGC niet werkt! Ik heb de app Quicksignalinfo geladen om de camperantenne op uit te richten, is praktisch.... Maar ook hier is allen de signaalsterkte bar zichtbaar? Zijn er firmware versies waarbij de tweede bar BER/AGC werkt en ook de zenderaanduiding?
 15. Is een feit dat het sindsdien werkt!
 16. Zijn de voorgaande al betaald?
 17. Gelukt, moest Google account melden.....
 18. Ik heb een chinese Android -v7.0 GSM (Test Aankoop) Kan ik met dit toestel zonder GSM providerkaart, surfen op het web? Hij herkent de wifi verbinding maar no internet (login)
 19. Zojuist even gekeken en Lenovo tablet staat op Android v6.0.1 Dus die werken er aan!!! Dan Huawei maar publi maken "da ze te vertrouwen zijn"... Hun resultaten zijn er!!! Conclusie elke € aan die spullen is er 1 teveel !!!
 20. Huawei zou een groot merk moeten zijn, maar een update: vergeet het! Ik heb contact opgenomen met Customer support van Huawei, en hen lekker mijn gedacht geschreven Bij de Lenovo tablet netjes en update naar Android v5.1.1 ontvangen... Dàt is netjes en Service met S Spijtig zit er geen GPSontvanger in
 21. Geen openhaardvuur in 1920 x 1080 ??? zo een eindloos bewegend "knetterend vuurtje? pse !!!
 22. Huawei zou een groot merk moeten zijn, maar een update: vergeet het!
 23. Jan Ambers

  Huawei Mediapad M1-8.0 spint

  Ik heb een Huawei Mediapad M1v8.0 met GPSmodule ingebouwd, die kuren vertoont: Geregeld wil ik op een vrij netwerk verbinden en ipv te verbinden meld ie "opgeslagen" (Android v4.2.2) Op dezelfde plaats verbind ik me met een andere tablet en dat gaat vlekkeloos(Android v5.1.1) Ligt dit aan een verouderde Android versie? Waarom meestal wel verbonden en onberispelijk surfen? Is er een recentere Android versie voor dit toestel uplaadbaar, vb in google play? Bestaan er nu tablets met GPS & GSM data ingebouwd die Android opdatebaar zijn ???
 24. Scherpte of resolutie heeft geen zin, is een volledig gevuld scherm met een kleur, bedoeling is egaliteit van belichting beeldplaat of stofvlekken op te sporen! Ik heb ondertussen wel een verzameling van div testbeelden aangelegd! TV 1920x1080 moet wel een USB input hebben Maar die aantal pixels speelt me parten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid