Jump to content

Jan Ambers

Members
 • Content Count

  4,698
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jan Ambers

 1. Dan 2x Microsoft Windows10 HOME ???
 2. Ik gebruik een laptop(win-7) en een desktop (win-xp) kan ik één versie van Win10 voor beide installeren? Welke versie Win10 moet ik kopen? Zijn er promo's?
 3. Bij opstart met orig cd kreeg ik foutmelding: fout bij lezen c:\windows\system32\config\system type R for repair .... Ik heb een nieuwe HDD(1TB) met win-XP Prof - sp3 in de pc gestopt en ben die file gaan bekijken: error reading file system..... Ik dacht nu de systemfile van de "rescue disk" hierin copieren en klaar is kees.... file in use cannot copy!!! Hoe kan ik die WEL copieren? en verplaatsen De "rescue" system file is 2560 kB de foute is 7424kB
 4. Installateurs/chauffagisten zwoegen ook met zo'n vastzittende moeren, was een installateur die m'n zoon de tip gaf om de 4 inbussen los te draaien en de stator te verwisselen.... dus ik heb er m'n bedenkingen bij!
 5. Wat denk je van de opl die zoon voorstelt: de 4 inbusschroeven op de pomp losdraaien en de behuizing+stator vervangen? Is een identiek type, dus 1/1 gelijk Wat met waterdichtheid en sleet op lagers?
 6. Ik heb vastgesteld dat de centrale verwarming het niet meer doet... de circulatiepomp draait niet meer. Het is een klassieke Grundfoss pomp. Deze krijgt 220V, en de startcondensator (4µF) is vervangen. Ik heb de ontluchtingsschroef uitgedraaid en met schroevedraaier gecheckt of de rotor los staat, wat het geval is. Dus een vervanging pomp is noodzakelijk.... Het volgend probleem dient zich aan: hoe krijg ik die los!!! Op de schroefdraad/moer heb ik decalleer olie van Würth gespoten, maar geen beweging in te krijgen! Hoe krijgen jullie zoiets los?
 7. Kzijn op de goeie weg, bedankt! Nieuwe 1Tb als C drive en oude loopt als E(vuilbak),F(vroegere C windows boot partitie),G(programma's),H(data) partities.... Nu zoeken welke files op de de F partitie foutu zijn en die copieren van de Cdrive(nieuwe boot) en hopen dat ik zo de oude partitie aan het lopen krijg.... to be continued
 8. De drive die erin zit is een WD5000 en daar staat op de sticker dat voor M/Slave selectie geen jumper nodig is... Ik wil de oude niet meer bootable Cdrv WD5000 als slave hebben en de nieuwe WD10EZ als C drive en zo ontbrekende files op de orig C te vervangen... (is die erfenis op XP) Ik heb xp op de nieuwe geinstalleerd maar die loopt maar 30dagen zonder aanmelden Ik heb nog wel de oorspronkelijke aanmeldcode.... Als ik goed begrijp de nieuwe drive(1Tb) installeren, dan na afschakelen de oude ook aansluiten( die was oorspronkelijk C en D drive) en dan, wie wordt wie, en
 9. Ik wil een extra harde schijf 1TB in mijn pc stoppen... Ik wil die als C drive configureren, maar ik zoek tevergeefs naar de layout van de jumpers en op web alleen prijzen info Geen sticker met layout op de drive ???? De bestaande HDD van 500Gb wil ik als D drive instellen Wie kan helpen?
 10. Als pc niet opstart, kan ik toch niets deinstalleren!
 11. @paardengek: Spybot melde me dat het lang geleden was dat er een update en scan had plaatsgevonden en da was juist... Dus een update, en hier liep het mis, ik vloog eruit en bij hernieuwd opstaten die dll foutmelding Bij herinstallatie van Win-XP-SP3 die boodschap R= reparatie.... en vraag naar bootdiskette Ik had nog een oude sata HDD 300Gb liggen uit een Vu, dus hierop XP installeren en een bootdiskette maken... mispatat! Bij 100% formatted, fout bij schrijven van MBR, en hdisk waardeloos! En geen bootdiskette! Nu zoeken hoe ik ev fdisk en nieuwe primair
 12. Ik heb de originele cd's XP XP-SP2en XP-SP3nl, met originele sticker. Waarom wil die pc steeds via "R" repair starten, kan ik XP niet gewoon herinstalleren(overschrijven)
 13. Ik "dring steeds verder door in de catacomben van µsoft"..... Nu vraagt ie me om de opstartdiskette van XP omdat er een fout zit in de configsys......
 14. Kunst zal zijn om de Msvcrt.dll te vinden. Het is jaaaaaren geleden dat ik de WIN-XP-SP3nl install cd's nodig heb gehad...
 15. @ Tonskiduts Ik denk dat de fout is ontstaan bij updaten/installeren van SPYBOT Search& Destroy op Windows XP-SP3nl Dit laatste dan te letterlijk
 16. @ ceesv: ik gebruik openoffice en geen MSOffice Hoe start ik progr per programma op door voor elk programma de enter toets te drukken als toestemming? Is dat door F6 ingedrukt te houden tijdens booten? Hoe start ik in veilige modus?
 17. Foutmelding: Msvcrt.dll Moet deze file door dezelfde file uit XP-3 vervangen worden of mag dit ook uit een andere versie zijn? Hoe de juiste herkennen?
 18. Het systeem heeft tot voor een paar weken perfect gewerkt, met de modem/router. er is geen nieuwe soft nodig, alleen doorstart en verbinding met rooter is nodig. Voor dagelijks gebruik, gebruik ik de HP Laptop. Dat ik de Win-XP3 pc gebruik heeft z'n zin. en als die aanstaat is dat maar een beperkte tijd, dus de "hackers" moeten klaar zitten....
 19. Als ik systeemherstel doe met Windows-XP cd, blijven de instellingen bewaard?
 20. Mijn PC met windows-xp3 boot, en blijft plots hangen tijdens de bootsequentie, muis kan ik bewegen, maar geen programma selekteren ??? Verwijder ik de WLan aansluiting, dan start ie door en werkt hijackthis, avira, verkenner Dreamedit enz... Dus natuurlijk geen VuDuo via WLan via rooter aan pc hangen lukt niet meer, ook niet VuDuo direkt aan px ipv via rooter lukt niet meer Wat kan er verkeerd zijn en hoe oplossen?
 21. Ik wil op m'n tablet een soort Notepad zoals in Windows installeren, om 'in the fly' een tekstfile te maken en op te slaan... Hoe doe ik zoiets? Ik heb de aap Notes geinstalleerd naar lukt me niet om filess te maken... Hoe doe ik dit?
 22. Op m'n tablet(Android) zit een meeluisterdetector programma(app) Bestaat zo een programma voor windows?
 23. Zo een vervriessysteem van een buis, wordt dat verhuuird in DHZ zaken? Ik heb hier ook een radiator die lekt en vervangen moet worden, dan zou ik het water op de installatie kunnen laten... Je weet nooit dat overdrukventiel/aftapkraan vastgeroest zit, met alle gevolgen van dien!
 24. Hoe regel je best de schotel/lnb af, - op max signaal kwaliteit of - op max signaal?
 25. Zit NPO2 nog in de ether? Sinds zaterdagavond ontvang ik die nie meer! Of zijn er parameters gewijzigd? Of zit er te weinig signaal?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.