Jump to content

jellesbode

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

About jellesbode

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 01/01/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amstelveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oké bedankt hoef ik niet verder te zoeken.
 2. Ik heb riant abonnement en op 2 kaarten werkt History sinds vandaag niet meer. Andere kanalen geen probleem.
 3. Gaat niet alleen om Canaldigitaal maar het doorgeven van de hele m7 groep. Dus ook bij Skyline.
 4. BBC one en two maar die zitten al op de schotel. Maar komen er online bij.
 5. Denk dat Canaldigitaal is overgeleverd aan wat de moedermaatschappij Canal+, die verleden jaar M7 overnam, wil. Discovery had beter eerst nieuwere programma's moeten brengen om het aantrekkelijkere te maken. Om nou meer te betalen voor een herhaal zender is zonde.
 6. Nu is het bij Canaldigitaal en de andere die onder M7 vallen zoals de oost Europese landen. In augustus is het een probleem bij Ziggo bij tv totaal staat dat voor 90% zeker Fox sport eraf gaat omdat ze meer geld willen. Dit krijg je als de aanbieders steeds meer geld willen en aan hun bent over geleverd.
 7. Ik kreeg het idee dat jij ze al had door je reactie op die zenders. BBC first is dan wel een combinatie van programma's met Nederlandse ondertiteling wat niet te vergelijken is doe constant te zappen wat jij doet. Mijn Engels is helaas niet zo goed dus is het voor hier wel een uitkomst.
 8. BBC First en entertainment waar zit die. Zoek er al een tijd naar. Gelukkig dat jij hem hebt gevonden
 9. Het is een ingehuurd callcenter die belt. Belde mij ook op zondag.
 10. Tot hun overeenkomst eindigt en ze ook weer moeten onderhandelen voor meer geld. Ze doen dit niet alleen bij Canaldigitaal.
 11. Ik gebruik openpli 6.2 Geen gstreamer. Ik laat de lijst van Hans settings. Er zijn maar een paar in de lijst die werken. port of Amsterdam werkt prima stream srv.arkasis.nl:80 Maar de rest niet bijvoorbeeld stream 56f2s99952126.streamlock.net Denk dat ik de openli maar eerst eens ga updaten.
 12. In gebruik openpli met de zender lijst van Hans. Een paar webcams werken maar de meeste staan stil. Het beeld wat ik krijg is van het moment dat ik de webcam start. Als ik via VLC kijk werken ze wel. Groeten Jelles
 13. Satriple heb een vraag hoe werkt de formuler s turbo nu met de Canaldigitaal kaart in de kaartlezer. En werkt op deze ontvanger de Canaldigitaal app?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy