Jump to content

jellesbode

Members
 • Posts

  287
 • Joined

 • Last visited

About jellesbode

 • Birthday 01/01/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amstelveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jellesbode's Achievements

 1. Netflix en Disney+ krijgen er een nieuwe gigantische concurrent bij in Nederland. WarnerMedia’s gloednieuwe streamingdienst HBO Max heeft namelijk haar komst naar Nederland bevestigd. Vanaf 2022 kunnen we van alle films en series die de streamingdienst biedt genieten. https://www.streamwijzer.nl/hbo-max-nederland-2022-komst/?fbclid=IwAR0Qr_Uebgc34SZp0CfXSZmYavvWYk_u1PPPUed6TKYCAsHTf3KOGXg_PE8
 2. Ofcom heeft ze een vergunning gegeven voor 25KW
 3. Plus Radio Caroline flashback hoort bij de Caroline organisatie
 4. Ik las dat ze een Harris DX25U hebben aangeschaft.
 5. Volgens de website https://mediumwave.info/2021/09/13/united-kingdom-98/ gaat het vermogen van Radio Caroline voor het eind van het jaar van 1kw naar 25 kW:
 6. Hoe gaat zo,'n fusie. RTL is een Luxemburgs bedrijf en Talpa Nederlands. Of zit ik verkeerd.
 7. Dan ga ik deze gebruiken in plaats van mijn oude duo. De naam Uno en Duo brengt mij een beetje in verwarring. Wat een twin ontvanger is. Heb nu twin lnb's met disecq.
 8. Oke bedankt voor jullie reacties. Ik ga voor de VU4k se.
 9. Hoe is bij de VU uniek de de ontvangst van de 4k kanalen. Las net even de test van Totaal Tv daar las ik het volgende. " Streamen van 1080p materiaal verloopt probleemloos, maar bij volwaardige Ultra HD-content is soms een zeer lichte hapering te zien. " Hoe is dat in de praktijk.
 10. Ben op zoek naar een twin ontvanger is de Xsarius revo 4k een goede ontvanger. Heb nu 2 VU+ duo ontvangers gehad die met hardware problemen ermee gestopt zijn. Heb niet erg veel vertrouwen in dat merk meer. Las over de xsarius een goede test maar wil graag van weten hoe hij in gebruik is. Vast bedankt
 11. Dit is mijn 2e VU met problemen. Meteen de laatste die gekocht heb.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.