Jump to content

jellesbode

Members
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

About jellesbode

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 01/01/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amstelveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dan ga ik deze gebruiken in plaats van mijn oude duo. De naam Uno en Duo brengt mij een beetje in verwarring. Wat een twin ontvanger is. Heb nu twin lnb's met disecq.
 2. Oke bedankt voor jullie reacties. Ik ga voor de VU4k se.
 3. Hoe is bij de VU uniek de de ontvangst van de 4k kanalen. Las net even de test van Totaal Tv daar las ik het volgende. " Streamen van 1080p materiaal verloopt probleemloos, maar bij volwaardige Ultra HD-content is soms een zeer lichte hapering te zien. " Hoe is dat in de praktijk.
 4. Ben op zoek naar een twin ontvanger is de Xsarius revo 4k een goede ontvanger. Heb nu 2 VU+ duo ontvangers gehad die met hardware problemen ermee gestopt zijn. Heb niet erg veel vertrouwen in dat merk meer. Las over de xsarius een goede test maar wil graag van weten hoe hij in gebruik is. Vast bedankt
 5. Dit is mijn 2e VU met problemen. Meteen de laatste die gekocht heb.
 6. Wil hierbij iedereen bedanken voor de info. Ik heb een xsarius sat meter HD easy pro. Xsarius. De schotel staat goed. Heb op aanraden een andere ontvanger geprobeerd. Daar heb ik geen problemen met blokkend beeld. Dus de VU+ Duo staat op instorten. Wordt dus geen vervangen van de lnb maar een nieuwe ontvanger. Had al eerder problemen en toen hebben ze er een nieuwe voeding ingezet. Het probleem is bij de verikale kanalen.
 7. Dat ga ik doen. Zie soms de signaal sterkte heen en weer gaan. Zou best kunnen dat het de VU+ is. Ze hebben er al eens een nieuwe voeding ingezet.
 8. De rails zit er zeker 15 jaar erop. Dit is de signaal sterkte. Ik gebruik als ontvanger een VU + duo
 9. Ten eerste bedankt voor jullie reacties. Ik gebruik een triax schotel 88cm. Met rails met Venton quad lnb's. De schotel staat goed. Het probleem wat ik de laatste tijd heb is blokken op bijvoorbeeld npo1 en Net5.
 10. Ik heb al jaren 4 lnb's zitten op de schotel. Ze beginnen slecht te worden. Welk merk lnb raden jullie aan om te vervangen. Vast bedankt
 11. Oké bedankt hoef ik niet verder te zoeken.
 12. Ik heb riant abonnement en op 2 kaarten werkt History sinds vandaag niet meer. Andere kanalen geen probleem.
 13. Gaat niet alleen om Canaldigitaal maar het doorgeven van de hele m7 groep. Dus ook bij Skyline.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.