Ga naar inhoud


hugogertie

Lid
  • Items

    1299
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Community antwoorden

  1. hugogertie's bericht in windows 10 app werd gemarkeerd als het antwoord   
    je kunt ook het ip adres van je ontvanger in de adresbalk van je webbrowser typen gevolgd door enter. 
    Wanneer je VLC hebt geinstalleerd kun je daarmee de stream openen en kijken, werkt prima, het werkt ook met Windows Mediaplayer.
     
     
  2. hugogertie's bericht in Chiptekorten werd gemarkeerd als het antwoord   
    .
    De verkoop van apparatuur heeft een jaar lang op een laag pitje gestaan en vanwege de pandemie dus de productie is totaal stop gezet geen vraag waarom dan produceren, nu de markt aantrekt hebben ze eerst de bestaande voorraden opgemaakt echter was de vraag plots zo hoog zodat ze de vraag niet meer konden bij houden. Tja en dan gebruiken heel veel producten dezelfde chip omdat die zoveel mogelijkheden heeft en die vrijwel overal in toepasbaar is en die maar een paar centen kost en die gespecialiseerde chip die dollars kost dus niet wordt ingezet. Nu hebben we een probleem dat bepaalde producten niet kunnen worden geproduceerd en is de keus aan de fabrikant, of wachten op nieuwe aanlevering of die duurde kopen maar dan moet je wel het hele concept aanpassen wan die andere nieuwere chip heeft een andere chipsetting en ook andere software nodig om het eindproduct te laten werken zoals de consument het wenst.
    Dit alles heeft ook wel te maken met het tevreden houden van de aandeelhouders anders lopen die weg, gevolg hiervan is korte termijn denken om de winsten omhoog te krijgen of houden zoals ze zijn.
    We komen er steeds meer achter dat lage lonen landen een tijdelijke oplossing is en wanneer er iets in die landen voorvalt de problemen plotseling intens zijn. Dit maakt deze pandemie al helemaal duidelijk, overal zijn of waren er tekorten of het nu onderdelen zijn of zoals vorig jaar de mondkapjes en beschermende kleding.
    Ik zou het prachtig vinden wanneer ontwerp en productie binnen Europa zou worden uitgevoerd dan houd je Europa sterk economisch en we zijn minder afhankelijk. Nu zie je dat ontwikkeling hier plaats vind en de uitvoer van onderdelen etc plaats vind in lage lonen landen of daar waar d de milieu regels nagenoeg niet bestaan of worden nageleefd
    De complete zonnepanelen industrie is in Europa gestorven omdat we overspoeld werden door panelen uit China die met staatssteun en goedkope lonen werden en nu nog worden geproduceerd daar kun je als bedrijf in Europa niet tegen op dus verdampt je winst ook al is dat paneel uit Europa veel beter, we doen er allemaal aan mee, omdat het nu eenmaal veel goedkoper is dat spul uit China.
    Tja en dan vechten ze in Denhaag een roddel uit over wie wat niet of wel heeft gezegd........ VROUWEN en MANNEN Politici Pak de problemen aan stop met al dat gelul..............daar hebben we kroegen voor........oh ja die zijn dicht...................
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...