Jump to content

michel130

Members
 • Content Count

  2,083
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About michel130

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, ik las het net op fok ... Dat Ziggo de zenders mooi op zwart zet en dat FOX lekker terug naar Amerika gaat. Het is gewoon triest dat wij burgers de betaal zenders moeten gaan onderhouden omdat ze jaren geleden grote contracten heeft afgesloten met de voetbalclubs. Misschien kunnen ook met ze alle naar het malieveld in Den Haag weg met FOX en hun beleid..
 2. Top Ed, Geniet lekker en tot snel.... bedankt voor deze voorlopige mooie super lijst.
 3. je kan ook de mooie zenderlijst van Satje07 plaatsen, die vind je onder de zenderlijst op deze site een hele mooie lijst..
 4. Thanks... ik ga hem gelijk weer erin zetten .. echt fijn deze lijst ik ben weer super blij..
 5. Bedankt voor de mooie lijst ga hem gelijk erin zetten...
 6. Daar is super Ed ­čśÇ­čśÇbedankt voor deze mooie Vrijdag lijst mijn weekend begint weer goed.....
 7. @J├╝rgen Had ik niet gezien, Parallels werkt ook goed op de mac dan zou het eigenlijk geen probleem moeten zijn of zoals smetje limb.BE zegt gebruik zijn tip en dan werkt het ook.
 8. @J├╝rgen Zet op je mac virtualbox die is gratis daarop windows 10 of lager en je kan dreamset installeren op die windows pc. Ik heb dreamset gehad voor MAC maar aangezien de software van de MAC is bijgewerkt werkt dat niet meer.
 9. Super Ed, Bedankt voor deze mooie zenderlijst ik ben er weer blij mee.
 10. Bedankt Ed, Voor deze mooie lijst.. fijne paasdagen en denk aan de 1 1/2 meter ...
 11. 1 Grote tip.... Het werkt.. maar ik kon opnieuw beginnen.. Ik kreeg de melding er zijn updates en er stond ook streamlink bij... maar je begrijpt het al na de update deed niks meer van youtube. Ik ben nu weer alles opnieuw erin geflash en opnieuw geïnstalleerd.. Dus updaten van de image niet doen.....
 12. @Satje07 Bedankt het werkt inderdaad op deze image... In het begin Groningen offline.. en nog een paar maar opeens de op dam in Amsterdam BEELD en het werkt.. Wel even wennen deze image van PureE2 nog even wat fijn tune etc... en dan draaien maar. BEDANKT..
├Ś
├Ś
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy