Ga naar inhoud

michel130

Leden
 • Aantal items

  2107
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over michel130

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Plepkeshenkie Misschien kan @Satje07 helpen. Ed vroeg in zijn lijst als er mensen zijn die willen helpen om samen te werken met de lijst. Misschien kan @Satje07 ermee helpen of uitleggen hoe hij dat altijd deed op zijn lijst.
 2. Je vind hier genoeg lijsten die mede satters die afgelopen weken zijn gemaakt. Bevalt die niet, dan zelf 1e maken.
 3. Hallo @dreka1 bedankt voor deze lijst.. Ik ga hem eens erin zetten, ziet ook netjes eruit, vooral dat die per sat op de providers staat.
 4. @PlepkeshenkieThanks voor de support om de lijst van @Satje07 aan te passen.. De lijst van Satje07 is gewoon een heerlijke zenderlijst om mee te werken.
 5. Hallo dreka1 Ziet er netjes uit, alleen jammer dat mijn draaibare schotel steeds van 19,2 naar 13 , naar 23,2 etc gaat. Dit komt doordat alles een beetje door elkaar staat. Ik gebruik zelf altijd de lijst van satje07.
 6. Hallo, Ik zit gewoon op het ziggo netwerk, als ik idd mijn telefoon gebruik als hotspot krijg ik de melding u zit niet op het ziggo IP. Maar, als ik op het Ziggo ip zit, en ik wil wat kijken lukt het ook niet, en krijg ik alleen de info helaas lukte het niet om iets weer te geven zie voor meer info ziggo punt nl / klantenservice dat is alles...
 7. Hallo, Ik heb in september 2020 via de AndroidTV playstore de ZiggoTV go app geinstalleerd. Deze werkte toen goed.. maar sinds de laatste maand doet die het niet meer. Ik ben ingelogd maar verder kan ik niks kijken en staat de melding zie voor meer info ziggo punt nl / klantenservice Nu staat bij Ziggo wel dat deze app nog steeds in Beta is. maar verder nergens meldingen dat de app het niet zou doen..
 8. Thanks @Satje07 voor het weer samen voegen van de lijst.. Als er nog sat4all members zijn die willen samenwerken laat dan een berichtje achter richting Ed, zal leuk zijn...
 9. @satje07 Ik heb nog een geprobeerd om een lock te krijgen op de satellite die niet in de scan zaten maar helaas zijn die te zwak voor mijn ontvanger. @Plepkeshenkie In jou post van Geplaatst: 23 oktober zeg je dat jij een draaibare installatie (180cm Channel Master) hebt. Zou jij eens kunnen proberen om een scan te doen in het westen t/m 34.5 west en die dan door te sturen naar @Satje07 zodat hij deze kan verwerken in zijn lijst. Het zal leuk zijn als je Ed hiermee kan helpen. gr, Michel
 10. @Satje07 thanks voor de mooie samenwerking, ik zal binnenkort weer eens een scan doen op het westen en die weer doorsturen.. Eens kijken als ik ook de andere satellite kan zien waar ik momenteel nog geen lock op krijg, het kan zijn te zwak of de beam staat niet goed richting Nederland ingesteld.
 11. @Satje07 Hierbij de latestscan voor gebied west wat ik binnen had kunnen halen met mijn schotel antenne. Hopelijk heb je hier iets aan. Michel scanwest.zip
 12. Hallo, Ik kan als het goed is ook richting 75 oost draaien en naar het westen kan ik tot maximaal 34 west. De schotel van mij is 120 cm groot. zoals @Plepkeshenkie aangeeft hoe kunnen we het beste zo'n scan doen etc... Ik kan bijvoorbeeld in de nachtelijke uren de receiver instellen scan alles automatisch van 75 oost t/m 34 west en die exporteren uit de receiver en opslaan in dreamset maar moeten we dan nog een recente satellite.xml file erin zetten? met alle frequentie etc.
 13. Kan het niet zo zijn dat je zenderlijst plugin hebt geinstalleerd en die om de zoveel tijd update doet.
 14. @minplus Je kan op je mac, maar waarschijnlijk heb je dat al draaien dat DemonEditor. https://github.com/DYefremov/DemonEditor/tree/experimental-mac Of als je toch windows wilt draaien kan je eventueel Fusion 12 Player gebruiken of virtualbox deze twee zijn gratis 😉
 15. Hoi Ed, Je hoeft echt niet elke week een lijst te maken.. Wat betreft draaibaar systeem, ik heb een draaibare schotel en wil zeker mee doen om zo'n lijst op te bouwen samen met andere satters. Misschien even kijken hoe we zo'n community kunnen opzetten. in ieder geval weer super dat je een lijstje hebt gepost. @minplus, op de mac heb je ook goeie software voor zenderlijsten.. Ik heb op mijn mac fussion draaien met windows 10 om eventueel dreamset te gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.