Spring naar bijdragen

John van Dreumel

Leden
 • Aantal bijdragen

  2037
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over John van Dreumel

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 02/25/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Region Nijmegen
 • Interesses
  Satelliet, computers, F1 en Moto GP, vakanties. ;)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nee, dat werkt nóg niet. De BT connectie is in (deep) standby niet actief. Daar is oa. OpenPLi wel mee aan het spelen geweest maar welke status dat heeft behoudens ‘nee dat is nog steeds niet mogelijk’ is mij onbekend. Ik heb hem zelf ook en kan er prima mee leven om eerst even iets secuurder te moeten mikken.
 2. Dat laatste zou m.i. gezien de eerder gewijzigde europese wetgeving m.b.t geoblocking niet meer nodig hoeven/mogen te zijn.
 3. Zo lang als je geen CI module persé nodig hebt zou ik deze ook zeker niet gebruiken. Met OScam heb je maximaal de mogelijkheid om vier sids tegelijk te decoderen tegen twee met een module. Als je tóch een passende Cam wilt gebruiken schaf dan de originele witte Mediaguard module voor CD aan. Die werkt ook goed. Laat je geen Oranje module met ingebouwde kaart aansmeren. Die is niet nodig en werkt nét even minder als de witte Mediaguard. Je hoeft geen verstand te hebben van software. Als je een box bij een gerenommeerd bedrijf aanschaft óf bij een van de kleinere bedrijven in jouw regio met over het algemeen meer service, dan stelt het niets voor en krijg je een werkende box.
 4. Heel simpel, inhakend op de reactie van mijn voorganger waar ik het volledig mee eens ben. De Vu+ Uno 4Kse is in principe al een perfecte ontvanger met bijvoorbeeld een 1 Tb harddisk. Als je iets meer geld wilt uitgeven dan kan je kiezen voor de Duo4K maar daar zitten nog wel enkele (driver)bugs in die IMHO na één jaar op de markt onderhand wel opgelost hadden mogen zijn.
 5. Als je de RC 7.1 plaatst dan is de installatie toch écht een kwestie van goed lezen wat er tijdens de installatie wordt gevraagd. Dat geldt ook voor het plaatsen van extra plugins / applicaties. Oscam is er daar één van want die wordt niet meer default geïnstalleerd.
 6. Enige details v.w.b. jouw hardware zou voor de helpenden handig zijn. 😅 Wellicht is er a.g.v. dat rommelen van jou wel een herhaalde timer ingesteld waardoor de tuner, jij maakt namelijk geen melding dat jij mogelijk een twin tuner hebt, bezet is. Hoe dan ook kan je met een enkele tuner slechts programma’s opnemen van zenders die op dezelfde satelliet zitten en ook nog in hetzelfde quadrant zitten. Ik zeg het zo vaak tegen ‘kennissen’ van mij, ‘beter eerst even bellen voordat je zelf gaat zitten rommelen’. Nu mogen anderen d.m.v. het kijken in de glazen bol, jij vermeld niet wat voor een ontvanger, noch welke firmware daarom staat, noch de schotel die jij hebt, wat er mis kán zijn. Wie weet heb jij wel ergens in het menu de instellingen van bijvoorbeeld de voorkeurstuner gewijzigd of enige andere gerelateerde instelling in het menu ‘diverse instellingen’.
 7. @HG5812 Ach ja? Ik heb een compleet andere ervaring met hun klantenservice. Gewoon niet reageren lijkt hun devies.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid