Jump to content

John van Dreumel

Members
 • Content Count

  2,080
 • Joined

 • Last visited

About John van Dreumel

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 02/25/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland zuid.
 • Interesses
  Satelliet, computers, F1 en Moto GP, vakanties. ;)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zoals Mimisiki al schreef moet je afhankelijk van jouw model de volgende mappen op jouw stick hebben. /vuplus/uno/ /vuplus/uno4k/ /vuplus¡/uno4kse etc. etc. Het kán ook aan de stick liggen. Een kleinere stick formatteren in FAT32 formaat en vervolgens de inhoud van de juiste zip uitpakken op de stick en per model de juiste procedure volgen.
 2. Dan zijn er andere elco’s slecht. Het exacte nummer weet ik niet maar dan wordt de ontvangst veel minder tot nul.
 3. Ik vermoed fase 1 van het bekende rode led issue. Elco’s (laten) vervangen dan loopt het wel weer even. Vaak openbaart dit zich voor het eerst als zo’n box even spanningsloos is geweest.
 4. Je kunt met een overgenomen kaart NIETS meer doen. Kán niet op naam gezet worden aldus een medewerker van de klantenservice enige tijd terug. Die prijs kan ik dus niet verklaren. Ik heb er ook nog wel een paar liggen anders.
 5. Hoe weet jij dat de kaart actief is? Afhankelijk van de ontvanger kan je eenvoudig de datum uitlezen. Die dient 2 maanden vóór de huidige datum te staan. Anders even een heractivatie aanvragen via de site van Canal Digitaal. https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/smartcard-registreren/heractiveren/
 6. Nog los van het feit dat in een draaibare lijst immers alles zit wat je met een simpele opstelling ook kunt ontvangen binnen de mogelijkheden van de betreffende configuratie. Bijvoorbeeld tuner A = diseqc motor en tuner B = Astra 1-3. Dus de zin van het plaatsen van twee separate lijsten is er niet.
 7. Gewoon luisteren en later terugkomen. Ik heb vanmiddag toevallig nog getest met mijn Iphone en een vers geïnstalleerde Ultimo 4K. Werkte perfect. Vervolgens de app ook nog even op een relatief jonge Samsung geplaatst die de melding gaf, ‘deze versie is voor een oudere Android versie, probeer eerst te updaten’ of iets van dien aard, maar geen update en slecht of niet werken. Nu weet ik weer waarom ik meer van Apple houd.
 8. De gewone (non FBC) tuner daarvoor is het derde slot gereserveerd. De eerste twee zijn voor FBC tuners.
 9. Aanvullend op voorgaand bericht en dus los van eventuele administratieve sancties, kan een kaart die op naam van persoon A staat NIET meer op andermans naam gezet worden. Ook niet d.m.v. het zo geheten overnameformulier. Dit is mij enkele maanden geleden meegedeeld door een medewerker van de CD klantenservice. Nu is mijn vertrouwen in de gemiddelde CD medewerker niet heel groot maar dit zullen zij toch wel weten neem ik voorzichtig aan.
 10. Door een zenderlijst van Hans te plaatsen en met een nieuwer type Dreambox moet dat lukken met de L1 TV stream.
 11. En uiteraard heb ik getest met de 7.2 release. Dat zou hem toch wel duidelijk moeten zijn als iemand test dat hij dezelfde versie test en niet 7.0 of ouder.
 12. Ik schreef eerder dat ik de Zero had geflasht a.g.v. zijn eerste bericht, en nu net de Zero 4K a.g.v. de titel van het topic. De man moet eerst zelf maar meer helderheid verschaffen wat het nu is en eventueel een log opmaken of zijn medium (USB stick of USB harddisk of een externe mount) wel ‘gezien’ worden. Hier werkt het in ieder geval. Zonder iets aangepast te hebben onder ‘opnamelocaties’ werd de Timeshiftopname bij mij overigens op de USB stick opgeslagen terwijl de mount naar de Synology de harddisk vervanger is.
 13. Net nog even de Zero 4K geflasht met de laatste release 7.2. Als er niets aangesloten is, geen USB stick of er is geen mount, dan krijg je inderdaad dat grijze vlakje te zien. Zodra ik de NFS mount naar de Synology NAS heb gemaakt dan werkt Timeshift wel.
 14. Lekker duidelijk die berichtgeving van TS. Hier staat duidelijk dat het een Zero betreft en het onderwerp meldt dat het een Zero 4K is. Niet dat ik eraan twijfel of het daar niet zou werken maar ik zal het ook daar eens testen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy