Ga naar inhoud

John van Dreumel

Leden
 • Aantal items

  2135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over John van Dreumel

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 02/25/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland zuid.
 • Interesses
  Satelliet, computers, F1 en Moto GP, vakanties. ;)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik had ongeveer dezelfde ervaring maar aangezien de XB V12 ook geen VPN heeft ben ik uiteindelijk overgeschakeld naar een Fritz!box. Gelijk maar twee VOIP accounts aangeschaft om gebeld te kunnen worden en ben zeer tevreden over het alternatief. De V12 werkte an sich naar tevredenheid maar ik had deze feitelijk alleen maar als bridge gebruikt want alles werd doorgeschakeld naar mijn DrayTek waar VPN wel op werkt. De tijd dat dit gewerkt heeft werkte de V12 naar behoren.
 2. Er liggen ongetwijfeld her en der in NL nog wel niet geregistreerde kaarten. Die kan je gewoon registreren.
 3. En mogelijk ook al gekwalificeerd voor de eindoverwinning. Dit leidt mogelijk iets af. Ook bij het publiek in Qatar verwacht ik. 🤭😉
 4. @Sprietje. Ja, klopt. Volgend jaar in de derde week van Juli als het meezit. 🤣🤣
 5. Ja zeg. Vijf jaar geleden kon dat inderdaad nog probleemloos. 😉 Ik heb het over een ervaring van maximaal 6 maanden geleden, zo uit mijn hoofd. 10 jaar geleden kon je ook nog voor € 80.- per jaar kijken op een kaart zonder beperkingen. 🤭
 6. Dat is niet heel moeilijk. Als iemand besluit om te stoppen vanwege het oneens zijn met het gedoe van CD en bijvoorbeeld het (voor)laatste abonnementsgeld niet heeft voldaan en CD besluit deze kaart op zwart te zetten daardoor. Zo creëer je een tegoed op die kaart.
 7. Zo te zien wel. Met een overnameformulier door de voormalige kaarthouder zou dat in een poep en scheet geregeld kunnen zijn. Maar, kijk uit want als er nog iets betaald moet worden door de vorige eigenaar lukt het zowiezo niet.
 8. Hier op een nauwelijks optimaal uitgerichte WF T90 zo’n kleine 10.7 - 11 dB op die zenders.
 9. Ik heb helaas andere ervaringen. Anders had ik die al lang overgedaan. Ik maak mij er geen zorgen meer over want CD is over en uit hier in huis. Bevalt mij prima zo met Ziggo basis.
 10. Ik denk dat de lockdown voor nogal wat mensen feitelijk geen enkel probleem is. Dat geldt oa. voor mijzelf. Hooguit kan ik wat lastiger aan materiaal komen wat ik normaal bij eender welke hobbyzaak haal. In een rij staan om een winkel in te gaan zal ik per definitie niet doen. Maar ik begrijp absoluut de toenemende onvrede over de maatregels. Of je daartegen verzetten een oplossing is? Ik denk het niet. Ik heb meerdere kennissen met een eigen winkel maar ik heb hen het meest horen klagen over de wintersport die al twee keer niet kon doorgaan. M.a.w. klagen met ‘gezonde’ botten. Maar a
 11. Voor zover mij bekend doen beide organisaties daar al enige tijd niet meer aan mee. Zij willen enkel nog hun eigen hardware laten gebruiken of eventueel hun CI module. Dan hebben zij nog een lange weg te gaan. Tenzij natuurlijk online TV kijken via hun hardware sneller doorgevoerd wordt. Dan heeft de gebruiker geen echt alternatief meer. Dan zal het hen nog wel meer klanten gaan kosten.
 12. Heb jij de TVV reader geactiveerd en niet de CD reader of de niet gespecificeerde reader? In Openpli staat standaard bijvoorbeeld de upper of lower reader ‘aan’. Die zou ik uit zetten en dan de upper of lower TVV reader activeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.