Jump to content

John van Dreumel

Members
 • Content Count

  2,249
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About John van Dreumel

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 02/25/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland zuid.
 • Interesses
  Satelliet, computers, F1 en Moto GP, vakanties. ;)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als een mount omwille van nog onbekende reden onbereikbaar is dan kán het booten ook lang duren.
 2. Je zou eens kunnen testen met een OpenPLi image of dan het booten ook zo lang duurt. Vermoedelijk zet jij steeds een backup terug waar mogelijk iets niet fijn in loopt. Dus eens een keer testen met een andere image kan zeker helpen. Een boottijd van 3 min lijkt mij niet normaal. Ik kan mij niet herinneren dat mijn Solo 4K dat ook doet / deed.
 3. Dan gaat hij op het schap samen met de MZ 201 die wél alles zou moeten kunnen maar niet op naam te krijgen is omdat zijn baasje overleden is, de erven het ding aan mijn kennis gegeven hebben en vervolgens deze bij mij terecht is gekomen. CD zou mij terugbellen want de medewerker in kwestie vond het ook te zot voor woorden dat, omdat formeel de box (drie jaar inactief) op naam van de erven staat dat deze niet simpel op naam te zetten is. Theoretisch hebben zij gelijk maar gezien de verstreken inactieve tijd zou een uitzondering op zijn plaats zijn.
 4. Heb zojuist de handleiding in detail doorgenomen. Bij de UTP aansluiting staat ‘t.b.v. toekomstige mogelijkheden’. Lekker rekbaar verhaal. Van mij mag deze dicht. Ik sloop de harddisk er wel uit en de rest gaat richting kliko denk ik.
 5. Nu maak je mij aan het twijfelen. Ik heb de manual niet in detail erop nageslagen maar ik meen stellig van wel. Wat zou anders het nut van de UTP aansluiting zijn?
 6. Het zal hier niet storm lopen maar wil hem toch graag aanbieden. 😀 Namens een kennis bied ik zijn CD geschikte ontvanger aan. Ook geschikt voor online TV kijken en ook nog na de door M7 door te voeren wijziging van (naar verwachting) Februari 2022. Gewoon geschikt voor de bekende oranje kaart. Box is in nieuwstaat.
 7. Ik meen stellig dat wij het hier over een setup van 19.2 - 23.5 - 28.2 hadden als vervanger voor de M7 triple quad.
 8. Nu ben ik jou weer even ‘kwijt’. Waar jij eerst aangeeft dat deze uitstekend passen op de TD80, zie jouw eerste quote, wordt dat vervolgens ‘past uitstekend op een 90 cm schotel’. Niet lullig bedoeld maar ik vat hem niet meer. 🤭😉
 9. Ik heb nog geen prijs van mijn Poolse contact gehoord noch de leverbaarheid. Ik sluit niets uit. Er is wel meer lastig te leveren.
 10. Zojuist een reactie van Opticum Duitsland ontvangen. Dikke pech dus.
 11. Jouw ‘berekening’ gaat mij overigens ook boven mijn pet, maar is dit schematisch uit te leggen? Overigens wordt er op jouw eerder geposte plaatje plaatje wél gesproken over Astra 19,2 - Astra 16 en Astra 23.5 maar daarnaast over alternatieven als 13-16-19.2 maar niet over 19.2-23.5 en 28.2.In het Poolse testrapport wordt daar nooit over gesproken. De oorspronkelijke triple quad werkte feitelijk, hoewel bedoeld voor de 64 cm schotel, ook acceptabel op een 80 cm. De onderlinge afstand tussen 19.2 en 23.5 = 4.3 graden en tussen 23.5 en 28.2 is dat 4.7 graden. De alternatieve Pool
 12. Via een Poolse vriend heb ik het volgende antwoord ontvangen van een Poolse specialist. Deze persoon beweert dat van 64 naar 80 een te groot verschil is en vanuit zijn ervaring werkt dat slecht. De onderlinge afstand tussen de ‘ogen’ zou kleiner moeten zijn. Mijn tests tonen aan dat zelfs minimale bewolking al ontvangstverlies oplevert. Afhankelijk van de totale prijs wil ik mogelijk tóch nog wel een testje eraan wagen. Nu zit die Poolse expert t.o.v. Astra 2 niet bepaald gunstig of mogelijk wel onmogelijk.
 13. Nee hoor, gemiddeld genomen had ik mij geen beter ‘wijf’ kunnen wensen. Een absoluut toppertje incl. al haar tekortkomingen.😉
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.