Jump to content

DMotion

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About DMotion

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is redelijke onzin. FIA heeft niet de F1 rechten, deze zijn in handen van Liberty Global. Deze club zit dus ook in ziggovodafone. Ben geneigd oude benamingen aan te houden, vandaar FIA. Liberty Global en co zijn inderdaad tegenwoordig eigenaar van de rechten. Maar ondanks dat gaat deze club (hoe je ze dan ook wil noemen) ze met deze deal niet alles weg geven. Ergens onder water zal wel iets geschreven staan, dat het in de familie blijft. Vandaar mijn gedachten over dat F1 TV Pro hier beschikbaar zal blijven (eventueel met enkele beperkingen). Op deze manier houden
 2. Afwachten is het inderdaad. Echter heeft Sky al een reputatie opgebouwd die door de jaren betrouw is gebleken (Niet failliet of vage overnames). Voor de FIA lijkt het mij makkelijker om met zo'n deal om te gaan. In Nederland krijgt de grootste kabelboer niet het alleen recht. Omdat de FIA bang is omdat ze anders inkomsten mislopen door de versplinterde netwerken/providers hiero? Niet iedereen kan ziggo krijgen, omdat die niet in hun regio zit. (Hier in de regio Kabelnoord - Tv abonnement + 15,95 extra voor ziggo sport extra om tv te kijken. F1 tv pro rond de 70,- per jaar. Dit zal spelen in
 3. F1 TV Pro daar is nu het commentaar van Olaf Mol te horen (en andere talen zoals Engels, Frans etc). Zou die NL audio stream dan alleen niet geschrapt worden? En dan gewoon abbo's aanbieden met Engels, en een aantal andere talen? F1 TV Pro is volgens mij gewoon onderdeel van de FIA (de race organisatie). Die zullen toch niet alles uit handen geven, terwijl zij hier ook een graantje mee kunnen prikken, buiten het media circus om?
 4. Oops, Dubbel... Een tijdje hier niet geweest. Even wennen aan hoe het posten hier nu gaat
 5. Zo'n kleine HP is mooi, maar niet helemaal uniek Alternatief hiervoor is ook nog Intel NUC , MSI Cubi, ASUS mini PC en zo zijn er nog een aantal verschillende mini pc's op de markt. Maar zeker mooie opties, maar je moet bereid zijn om het te configureren. Let wel op dat je hier tijd in moet steken, het is niet plug and play. Je moet zelf wat googlen en uitzoeken voordat alles werkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.