Jump to content

DMotion

Members
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DMotion

 1. Dit is redelijke onzin. FIA heeft niet de F1 rechten, deze zijn in handen van Liberty Global. Deze club zit dus ook in ziggovodafone. Ben geneigd oude benamingen aan te houden, vandaar FIA. Liberty Global en co zijn inderdaad tegenwoordig eigenaar van de rechten. Maar ondanks dat gaat deze club (hoe je ze dan ook wil noemen) ze met deze deal niet alles weg geven. Ergens onder water zal wel iets geschreven staan, dat het in de familie blijft. Vandaar mijn gedachten over dat F1 TV Pro hier beschikbaar zal blijven (eventueel met enkele beperkingen). Op deze manier houden ze een voet tussen de deur. Hopelijk heeft de nieuwkomer niet te veel kracht, anders houden ze er een pijnlijk pootje aan over Mocht het wel gebeuren, dan hebben ze vermoedelijk de ziel van de sport verkocht, met alle gevolgen...
 2. Afwachten is het inderdaad. Echter heeft Sky al een reputatie opgebouwd die door de jaren betrouw is gebleken (Niet failliet of vage overnames). Voor de FIA lijkt het mij makkelijker om met zo'n deal om te gaan. In Nederland krijgt de grootste kabelboer niet het alleen recht. Omdat de FIA bang is omdat ze anders inkomsten mislopen door de versplinterde netwerken/providers hiero? Niet iedereen kan ziggo krijgen, omdat die niet in hun regio zit. (Hier in de regio Kabelnoord - Tv abonnement + 15,95 extra voor ziggo sport extra om tv te kijken. F1 tv pro rond de 70,- per jaar. Dit zal spelen in meerdere regio's en kleinere aanbieders. --> Kans op mislopen kijkers/inkomsten). Zou de FIA de gok nemen om alles te geven aan een nieuwe speler, en zo een groot deel van de NL kijkers kwijt te raken die geen vertrouwen hebben in een nieuwkomer? Lijkt mij dat de nieuwkomer zich eerst moet bewijzen, voordat ze een deal maken zoals Sky DE. De inkomsten van verloren kijkers komen zo dan direct op de rekening van de fia...
 3. F1 TV Pro daar is nu het commentaar van Olaf Mol te horen (en andere talen zoals Engels, Frans etc). Zou die NL audio stream dan alleen niet geschrapt worden? En dan gewoon abbo's aanbieden met Engels, en een aantal andere talen? F1 TV Pro is volgens mij gewoon onderdeel van de FIA (de race organisatie). Die zullen toch niet alles uit handen geven, terwijl zij hier ook een graantje mee kunnen prikken, buiten het media circus om?
 4. Oops, Dubbel... Een tijdje hier niet geweest. Even wennen aan hoe het posten hier nu gaat
 5. Zo'n kleine HP is mooi, maar niet helemaal uniek Alternatief hiervoor is ook nog Intel NUC , MSI Cubi, ASUS mini PC en zo zijn er nog een aantal verschillende mini pc's op de markt. Maar zeker mooie opties, maar je moet bereid zijn om het te configureren. Let wel op dat je hier tijd in moet steken, het is niet plug and play. Je moet zelf wat googlen en uitzoeken voordat alles werkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.