Ga naar inhoud


DMotion

Lid
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DMotion

  1. 41 minuten geleden, moonchild zei:
    59 minuten geleden, DMotion zei:

     

    Dit is redelijke onzin. FIA heeft niet de F1 rechten, deze zijn in handen van Liberty Global. Deze club zit dus ook in ziggovodafone.

    Ben geneigd oude benamingen aan te houden, vandaar FIA. Liberty Global en co zijn inderdaad tegenwoordig eigenaar van de rechten. Maar ondanks dat gaat deze club (hoe je ze dan ook wil noemen) ze met deze deal niet alles weg geven.

     

    44 minuten geleden, moonchild zei:

     

    Redelijk vaag dus allemaal. Dochter wil nu niet meer betalen aan moeder????

    Ergens onder water zal wel iets geschreven staan, dat het in de familie blijft. Vandaar mijn gedachten over dat F1 TV Pro hier beschikbaar zal blijven (eventueel met enkele beperkingen). Op deze manier houden ze een voet tussen de deur. Hopelijk heeft de nieuwkomer niet te veel kracht, anders houden ze er een pijnlijk pootje aan over ;) Mocht het wel gebeuren, dan hebben ze vermoedelijk de ziel van de sport verkocht, met alle gevolgen...

  2. 9 uren geleden, zeeteefje zei:

    @DMotion:  Waarom denk je dat F1 TV pro in Duitsland niet meer beschikbaar is?

    Sky betaalt genoeg om een exclusief contract te krijgen. 100 Miljoen voor drie jaar Nederlandse markt lijkt me ook voldoende voor exclusiviteit.

     

    Maar we zullen moeten afwachten hoe het precies uitpakt. Dat ze de rechten nu hebben bemachtigd wil nog niet zeggen dat ze er een succes van kunnen maken. Wellicht loopt het spaak en moeten ze de rechten al snel weer doorverkopen om het verlies te beperken.


    Afwachten is het inderdaad. Echter heeft Sky al een reputatie opgebouwd die door de jaren betrouw is gebleken (Niet failliet of vage overnames). Voor de FIA lijkt het mij makkelijker om met zo'n deal om te gaan.

    In Nederland krijgt de grootste kabelboer niet het alleen recht. Omdat de FIA bang is omdat ze anders inkomsten mislopen door de versplinterde netwerken/providers hiero? Niet iedereen kan ziggo krijgen, omdat die niet in hun regio zit. (Hier in de regio Kabelnoord - Tv abonnement + 15,95 extra voor ziggo sport extra om tv te kijken. F1 tv pro rond de 70,- per jaar. Dit zal spelen in meerdere regio's en kleinere aanbieders. --> Kans op mislopen kijkers/inkomsten).

    Zou de FIA de gok nemen om alles te geven aan een nieuwe speler, en zo een groot deel van de NL kijkers kwijt te raken die geen vertrouwen hebben in een nieuwkomer? Lijkt mij dat de nieuwkomer zich eerst moet bewijzen, voordat ze een deal maken zoals Sky DE. De inkomsten van verloren kijkers komen zo dan direct op de rekening van de fia...

  3. 28 minuten geleden, zeeteefje zei:

    In Nederland vermoedelijk niet, maar in Frankrijk wel ...

    F1 TV Pro daar is nu het commentaar van Olaf Mol te horen (en andere talen zoals Engels, Frans etc). Zou die  NL audio stream dan alleen niet geschrapt worden? En dan gewoon abbo's aanbieden met Engels, en een aantal andere talen?

    F1 TV Pro is volgens mij gewoon onderdeel van de FIA (de race organisatie). Die zullen toch niet alles uit handen geven, terwijl zij hier ook een graantje mee kunnen prikken, buiten het media circus om?

  4. Op 16-4-2021 om 11:34, Tonskidutch zei:

    je pC

    minipC.thumb.jpg.89c1caf61fb771905cd4a220aedfc34d.jpg

     

    Dat vergeet iedereen natuurlijk maar zo'n kleine HP is uniek en heeft ook een HDMI uit!

    Zo'n kleine HP is mooi, maar niet helemaal uniek ;) Alternatief hiervoor is ook nog Intel NUC , MSI Cubi, ASUS mini PC en zo zijn er nog een aantal verschillende mini pc's op de markt. Maar zeker mooie opties, maar je moet bereid zijn om het te configureren. Let wel op dat je hier tijd in moet steken, het is niet plug and play. Je moet zelf wat googlen en uitzoeken voordat alles werkt.

  5. Hoi,

    Fijn dat het is opgelost!

    Is het antwoord op de openingspost ook publiek beschikbaar? In de oplossing zit een RSA verstopt, daar zoek ik niet naar.  Voor kabelnoord zoek ik alleen een basis configuratie, die ik zelf waar nodig moet aanvullen. Heb CD zonder problemen al jaren draaien met oscam, maar deze kabelaar erbij in de interne of externe reader nog geen succes. Wie heeft hier een "gecensureerde" versie van deze config.

  6. Hier ook een Vantage 8000 die zonder problemen werkt op BBCi. De afgelopen tijd zijn er bij de Britten wel de nodige frequentie wijzigingen geweest. Had je al een blind scan geprobeerd? Zonder dat uit te voeren had ik anders ook geen beeld op deze kanalen gehad denk ik ;)

  7. Jammer om te lezen dat er toch veel zijn met negatieve ervaring met deze ontvanger.

     

    Hier staat nu bijna 2 weken ook een vanatage 8000, en tot nu toe geen problemen gehad waardoor ik niet ontevreden ben over deze aankoop, in tegendeel smile

     

    Deze ontvanger aangeschaft omdat mijn dreambox 7000 aardig op leeftijd begint te raken, en ik het nodig vond om een werkende ontvanger als “reserve” klaar heb staan. Bij de aanschaf van de nieuwe ontvanger heb ik bewust gekozen voor 1 met iets minder software mogelijkheden vergeleken met een dreambox (te weinig tijd hiervoor, dus waarom hier weer voor kiezen wink ).

     

    Al die software mogelijkheden zijn fijn, maar hier wou ik vanaf omdat ik in mijn vrijetijd niet telkens meer wil updaten etc.

     

    Bij de vantage tot nu toe alleen andere firmware geladen, waarna hij doet wat wordt gevraagd. Slechts een enkele keren krijg ik de melding dat hij het kanaal niet kan decoderen. Door snel even heen en weer te zappen weer verholpen. Daarnaast in vastloper gehad, maar na een reboot opgelost/

     

    Ik neem weinig programma's op, maar bij de tests die ik heb gedaan ging dit ook tot nu toe zonder problemen.

     

    Zoals aangegeven heb ik bij de keuze van de ontvanger bewust een stapje terug genomen, en tot nu toe gekregen wat ik eigenlijk wou.

     

    Nu kan ik me voorstellen dat deze box te wensen over laat wanneer je er een setup van maakt met verschillende cams, en afwijkende schotel afstellingen bij beide tuners. Hier zal deze box denk ik net niet compleet genoeg voor zijn.

     

    Persoonlijk denk ik dat deze box prima werk leverd voor iemand met een basic setup.

  8. Citaat:

    Ik moest een keer een website aanpassen die in dat programma was gemaakt.
    De html code was zo slecht gegenereerd dat het beter was om de hele site te deleten en vanaf het begin weer te bouwen dan aan te passen.


    Je had ook het volgende in dreamweaver kunnen doen: kies het menu "Commands" en kies hier "Apply Source Formatting".

    Binnen 1 a 2 seconden is de hele code weer netjes uitgelijnd. Is altijd sneller dan helemaal opnieuw beginnen.

    ---

    Zoals al eerder genoemd, is NVU een prima programma om mee te beginnen. Daarnaast is het verstanding om bij de boekhandel om de hoek, een cursusboekje html te halen (de goedkoopste is genoeg om de basis te snappen, +/- 10 a 15 eurie).

    Wanneer je de basis kent, kun je altijd nog overstappen naar een ander programma met meer mogelijkheden.
  9. Even op google zoeken naar "(*&%#*)&$)(#*%".

    (Weet niet of ik een directe link naar dit forum mag plaatsen).

     

    Daar is een speciaal rudream topic, waar ook programmeurs van RuDream regelmatig te vinden zijn...

     

     

    [color:"red"] aub de blacklist niet omzeilen (waarschijnlijk onbewust). via PM of e-mail graag, thnx [/color]

  10. Citaat:
    Citaat:
    Er is ook sprake van een rumulator 1.03 addon package, alleen dat is nogal een geheimzinnig gedoe.


    En waar kunnen we dit moois vinden?
    Ik heb de downloads gecontroleerd en de RuDream site maar nadda.

    Tips zijn welkom.

    Het image op zich steekt prima in elkaar. Het blijft een mooi stabiel image.
    Vooral de extras op de emu info is handig alsmede de camselector per kanaal.


    "rumulator"op google in tikken, ff verder zoeken op de 5e link...

    Zelf gebruik overigens RuDream sinds +/- 1,5 jaar, 1 maal daar aan gewend, dan wil je niets anders.
  11. XS4All geeft zijn klanten vanaf vandaag expliciet de ruimte om onbeperkt dataverkeer te genereren met hun ADSL-verbinding die via het KPN-netwerk loopt. In een aankondiging op de site schrijft de provider dat het instellen van limieten of policies niet meer van deze tijd is. De fair use policy (FUP) zou overigens bij het bedrijf al vrijwel nooit tot maatregelen hebben geleid, zo wordt beweerd. De beleidsverandering gaat gelden voor de abonnementen met de namen Start, Lite, Basic en Fast. Abonnees van Power ADSL, dat via BBned wordt aangesloten, blijven voorlopig te maken hebben met een datalimiet van 150GB.

     

    [bron: Tweakers.net]

  12. Voor de liefhebbers nog de gegevens:

    Citaat:

    Welcome to ruDREAM image based on:

     

    kernel v.2.6.9

    enigma v.109 (mod)

    modules v.109

     

    EMU & CARDREADER in image:

     

    only official DreamCrypt camd

     

    Features:

     

    internet keyupdate

    internet addonupdate

    remember emu type for chanel and bouquet

     

    Plugins:

     

    EMUD v.1.20

    EMUSET v.1.16

    ADDONMANAGER v.2.00

    SCRIPTSERVICE v.2.03

    VIEWFILE v.1.00

    TuxCom v1.7

    TopTxt v1.83

    ALL EMU (available to download)

    OTHER ADDON (available to download)

     

    Games:

     

    TETRIS v.1.4

    OTHER GAMES (available to download)

     

    Change button funtion:

     

    BLUE button - emuset

    YELLO button - plugins list

    AUDIO button - sound stream & mode select

    TEXT button - video text

    RED button - EPG List for current channel

    RED button - double click for show EPG Style menu

     

    Support:

     

    http://www.allrussian.info/board.php?boardid=49

    http://rudream.***ongewenste_link***

    irc channel #dbox2 or #rudream (dalnet servers)

     

    Special thx:

     

    kindzadza, mixvt, lucgas, vhunter, pnk66, puh, xphile, sphinx, Tom0000, mad*spike, mizu, jirka, FvS, komi

     

    Donate:

    When you like our work and would like to support it,

    you can make a donation using the Paypal button below. Every donation helps,

    even when it's $1,00!

    http://rudream.***ongewenste_link***/donate/

     

    Compiled by:

     

    ruDREAM team

     

     

    ChangeLog & notes:

     

    ===========================================

    18-02-2005:

    - fix enigma crashing if pressing OK on splitsize item in Expert Setup

    - cvs update [12-02-2005]

    - now use dreambox tag form cvs, enigma as always from head tag

     

    09-02-2005:

    - fix drivers color swaping

    - fix busybox killall, now must work with flashwizzard

    - add ability set alternative links for addons.xml

    - add ability don't hide infobar in Radio and MP3 mode

    look in Infobar Setup

    - cvs update [09-02-2005]

     

    22-11-2004:

    - add decryption dish network epg, thx DBNA team

    - fix valign for NTSC mode

    - cvs update [22-11-2004]

     

    12-11-2004:

    - small fix emud (work with new mgcamd)

    - cvs update [12-11-2004]

     

    NOTES:

    =====

    (*) available manual installation and loading through the menu

    (**) available manual installation

     

    Getest met Scam/ucas (handmatig geupdate naar de laatste versie) en draait tot nu toe Zeer stabiel!

  13. Dreamweaver is idd de meest complete webeditor. Vooral wanneer je wat verder wilt gaan dan alleen html (denk hierbij aan bijv. javascript, php etc.). Bij dreamweaver is het wel handig dat je het e.a. van html kent.

     

    Gaat het om een "simpele" html site, dan is NVU (.com) ook een heel mooi programma. Dit programma is nog niet zo bekend, maar wel gebruiksvriendelijk en gratis (open source).

  14. Citaat:
    Dus RU dream krijgt al software van dream multimedia die niet public is ???

     

    Beta software wordt vaak versprijd aan een bepaalde groep, of onder bepaalde voorwaarden, zodat het goed getest kan worden, zodat de bugs sneller gevonden worden.

    Deze beta is volgens mij (weet t niet zeker) te downloaden op het forum van DreamMultimedia, dus opzich is hij al public.

     

    Rudream is in ieder geval 1 van de teams die hem al heeft uitgebracht, met hun eigen aanpassingen.

  15. Citaat:
    Volgens mij is het een Beta versie?

     

    Trouwens 1.08.2 is die al origineel uit dan?

     

    Klopt! 1.08.2 is nog in beta fase...

    Ook te zien aan de kernel versie "kernel v.2.6.9-rc1".

    Rc staat voor release candidate, of vrij vertaald, kandidaat voor de volgende versie.

     

    Maar naar mijn mening werkt deze een stuk stabieler dan de 1.08.1 versie.

  16. De lnb's komen op de zelfde plaats als op de sheet staat aangegeven.

    De skew moest bij mij een klein beetje worden bijgesteld. Dit is een beetje uitzoeken, maar gaat vrijsnel als je de schotel in het begin niet helemaal vast draaid.

     

    Zodra je de center en 1 van de buitenste lnb's op het maximale signaal hebt gekregen, dan alles goed vastdraaien, de overige lnb's moeten dan zonder moeite gaan...

  17. Citaat:
    Wij willen Astra 1 en 2, hotbird, thor en sirius ontvangen. Is dat goed mogelijk met deze T55?

     

    Moet prima lukken! Heb nu astra1, hotbird, sirius en thor.

    Binnenkort ga ik astra2 er ook bij pakken, en dan is er nog wel wat ruimte voor nog een paar lnb's.

  18. Citaat:
    Als ik van de TV mode naar een MP3 ga op de hdd loopt het TV beeld en geluid gewoon door.

     

    Even naar bestandmodus gaan, en een film van hdd starten.

    Weer stop zetten, en naar de mp3's gaan.

     

    Nu kun je met een omweg weer probleemloos luisteren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  19. Sinds het begin van dit jaar in het bezit van een T55.

    En hij werkt beter dan verwacht!

     

    Slechte ervaringen? kan ik zo ff niet verzinnen...

    Alleen het afstellen heeft een tijdje geduurd (hoort bij het leerproces laten we maar zeggen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

     

    Ik beleef aan deze schotel meer plezier dan aan mn vorige "noname" 80cm met 3lnb's.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...