Jump to content

Chelsea

Members
  • Content Count

    765
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chelsea


  1. Hmm Jürgen zegt dat transcoding met solo2 wat dezelfde processor en ram heeft als de solo se niet goed werkt terwijl tonskidutch vind dat het wel goed werkt...

    Draaien jullie een andere image mss? Ik zie dat tonskidutch openpli draaid, Jürgen wat draai jij precies?

     

    Anderen met ervaring qua transcoding over wan met de solo2 of solo se?


  2. Hi All,

     

    Als ik het goed gelezen heb werkt de transcoding goed met de solo2 en de duo2, correct me if I`m wrong....

    Heeft iemand ervaring met transcoding op de solo se? Ik heb het dus wel degelijk over streaming over WAN netwerk.

     

    Ik ben nl aan het twijfelen tss een Xtrend en een VU+, maar bij xtrend heeft enkel de et10000 hier hardware voor voorzien en werkt het maar half met andere modellen volgens sommigen, dus is de vu+ solo se mogelijks een optie...

     

    Gr


  3. @metoo

     

    Ook Transcoderen werkt hier goed op de 7000 en 7500, dus indien je wenst te kijken over wan? Ik lees her en der dat dit enkel goed werkt met de et10000 waar het hardwarematig gebeurt ipv softwarematig op de andere modellen waar het niet zo lekker loopt...

     

    Heb jij andere ervaringen?


  4. Hi,

     

    Ik heb even in de rc.local dit toegevoegd:

     

    cd /var/bin

    nohup /var/bin/CCcam.x86 > /dev/null

     

     

     

    Ik heb mn CCcam file in de var/bin en de cfg in de var/etc. Ik heb net mn server herstart en krijg geen verbinding meer met mn server in het datacenter...

     

    Enig idee wat de oorzaak kan zijn? Ik heb de rechten niet op 755 gezet, zou dat het kunnen zijn? Nog andere oorzaken?

     

    Bedankt!


  5. Hi all,

     

    Hoe kun je precies je CCcam automatisch laten opstarten bij het starten van de server?

     

    Ik heb me laten wijsmaken in de /etc/rc.local maar deze file lijkkt een link te zijn naar ergens...?

     

    Ik gebruik fedora

     

     

     

    Bedankt!


  6. Hi all,

     

    Ik heb pc waar mandriva op geinstalleerd is. Op de pc is eigenlijk nog vrij weinig gebeurd. De installatie ging vlot en het werkte goed.

     

    Maar plots als ik de pc opstart gaat het scherm in power down mode en krijg ik niets te zien, zelfs niets van de bios. Geprobeerd met verschillende schermen. Mocht het aan de hdd liggen dan had je toch minstens iets moeten zien passeren.

     

    Iemand enig idee wat mis kan gegaan zijn?

     

    Bedankt


  7. Ik had hem graag direct geinstalleerd...

     

    Ik heb de dvd laten checken alvorens de installatie te beginnen en daar gaar alles goed...

     

    Zal eens proberen met een andere distributie erop te plaatsen en dan teru te gaan naar fedora...


  8. Gents,

     

    Ik heb op dit moment Fedora 6 staan en wil overstappen naar de 7 versie. Ik heb de iso op een dvd gebrannd en bij nhet opstarten gaat die automatsich naar de upgrade wizard.

     

    Als dan alles geformateerd wmoet worden gaat het mis. Telkens krijg ik de melding dat er wel in de log of sda of weet ik veel een ernstige fout is opgetreden en dat er niet verder kan gegaan worden.

     

    Ik ben er dus nog niet in geslaagd om Fedora 7 te installeren.

     

    Iemand enig idee wat hier mis kan zijn?

     

     

     

    Mvg


  9. Daar we hier in belgie met een datalimiet opgescheept zitten bij alle providers vroeg ik me af of er mensen zijn die reeds ervaringen hebben met internet via de satelliet?

     

    Hier zit geen enkele comerciele reden achter moderatoren, ik wil enkel van die irritante datalimiet af en ik denk dat ik niet de enige ben...

     

    Commerciele namen dus via pm...

     

     

    Mvg

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy