Ga naar inhoud


Funfreak

Lid
  • Items

    1878
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Funfreak

  1. Dank voor de reactie, ik kan hier verder mee.
  2. Nog te koop zijn de volgende schotels: Triax 78 cm donker antraciet € 10 Triax 64 cm donker antraciet (ideaal voor de camping) € 6,50 Amstrad mesh schotel, 60 cm (hoorde bij mijn eerste satellietontvanger) € 7,50 Bij de twee Triaxschotels zie ik de LNB houder niet aanwezig (zijn ooit gebruikt met multihouder, die ik op een andere schotel gebruik). Schotels zijn in nette staat en zijn al langere tijd in droge opslag. Staan helaas nu in de weg. Allen samen voor € 15,--
  3. Kan iemand mij vertellen of een afstandsbediening van een DM800hd werkt op een DM8000hd?
  4. Ik heb wegens inkrimping van de hobby de volgende schotels te koop: Triax 78 cm donker antraciet € 12,50 Triax 78 cm licht grijs € 12,50 Triax 64 cm licht grijs (ideaal voor de camping) € 10 Amstrad mesh schotel, 60 cm (hoorde bij mijn eerste satellietontvanger) € 7,50 Bij 2 Triaxschotels zie ik niet de LNB houder aanwezig. Allen samen voor € 35,-- Ik kan helaas niet alle foto's plaatsen, bestanden zijn te groot. Op de foto de 64cm Triax schotel.
  5. Ik heb een 140 cm polyester schotel van een bekend merk (denk Channelmaster) compleet met tegelvoet die ik wil verkopen. Ben een garage aan het leegruimen, schotel staat daar ook in. Gaat er vandaag uit komen, dan weet ik meer als het goed is. Ik hoor wel of je interesse hebt. (omgeving Amersfoort)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...