Ga naar inhoud


oldebroek

Lid
  • Items

    742
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door oldebroek

  1. Was het eerste tlfnummer een gif ?

    Is een Safari probleem werkt gewoon op de meeste andere browsers, als je image magic library op je server installeert/draait is probleem met gifjes opgelost. 

  2. 1 uur terug, DigisatBelgium zei:

    Dus kijkers die geen schotel hebben/kunnen/mogen plaatsen in het buitenland zijn niet zeker of ze toekomstgericht nog kunnen kijken via de APP...We zullen maar afwachten wat het gaat worden zeker? Als CanalDigitaal hun APP ook gaat blokkeren voor buitenland zullen zo zowiezo veel klanten gaan verliezen.

     

    Cadeautje voor NL ziet

  3. Bedankt speciaal @Tech voor zijn verklarende pm'tjes

    Is inderdaad een condensator voor de draairichting van de motor (@ceesv geen idee of er 2 of 3 draden aan zitten heb hem nog niet los gehad)

    @gerrit B heb inderdaad een paar stk. WIMA besteld (zoals op de foto en op aanraden van Tech)

    Heb een foto bijgevoegd van de door Wodtke gebruikte condensator

    Nogmaals allemaal bedankt voor de hulp!

    2023-10-29_145127.jpg

  4. Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt heb ik totaal geen idee over condensators, wat al die types, letters en waarden betekenen.

    Ben  zeer dankbaar voor alle hulp om de juiste te vinden, bang dat ik de verkeerde bestel en meer schade veroorzaak door die te gebruiken.(alles werkt nog maar de kachel 'bromt' regelmatig en de winter is al gearriveerd, dus ik wil de genoemde elco vervangen)

    Dus linkjes zeer welkom graag als pm

    Hier in midden Noorwegen weinig of niks geen onderdelen te koop (helemaal niet hier op het dorp), er zijn alleen maar 'dozenschuivers' er wordt niets meer gerepareerd, koop nieuw zeggen ze dan...

    Alvast bedankt voor de hulp 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...