Ga naar inhoud


oldebroek

Lid
  • Items

    761
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Over oldebroek

  • Verjaardag 09/19/1960

Contact methoden

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Noorwegen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

oldebroek's prestaties

  1. Midden Noorwegen, 120cm channel master offset antenne van ca. 10 naar 14,7dB dus als alles verhuisd is misschien weer terug naar de T55 ?
  2. En NL ziet biedt de mogelijkheid om legaal te kijken uit het buitenland (ik kan hier niet eens de cd app 'normaal' downloaden/installeren....)
  3. Goed nieuws uit midden Noorwegen ongeveer 10% beter signaal met het oude setje: DM8000 met 120cm echostar offset schotel. Dit na handmatig edit van transponders.
  4. stupid is, stupid does....natuurlijk 'mount' antwoord van telnet na mount kommando: (dit is na verwijderen extra regel uit fastab en reboot, is alleen gemount via mountmanager in newnigma) Nu werkt alles eindelijk zoals de bedoeling was. Alle 'helpers' bedankt voor jullie geduld en goede hulp!
  5. Allebei heel veel dank! Werkt prima in de mediaplayer, dus geen probleem. En geniet van het noorderlicht vanavond. @Tonski: kan ik gewoon de laatste regel uit fstab verwijderen zonder dat ik de 'mount' verlies ?
  6. Ja, door op menu te drukken, maar dan kom ik niet verder dan /media/net/ZGemma Misschien de laatste lijn (die van Tonski) uit fstab verwijderen? De mediaplayer start wel in de juiste map op als ik de ZGemma kies
  7. Tja jeevanhoof het is en blijft een raar dialect, ben er na 40 jaar hier wel aan gewend. Kan alleen kiezen tussen /hdd/movie/ en /media/FlashDisk/ kom verder nergens in dit schermbeeld Maar de mediaplayer werkt prima (en ook met dezelfde toetsen/functies op ab als afspelen ven de locale opnames via de pvr knop)
  8. Eindelijk beeld ! Bedankt Tonski en Jeevanhoof. Maar alleen via de mediaplayer....(via de pvr knop 1x zie ik alleen de lokale opnames en pvr knop 2x 'bokmerken' voor lokale opnames en usb Dus volgende vraag: hoe krijg ik de zgemma in dit rijtje als een 'bokmerke' zodat ik kan kiezen?
  9. Bedankt voor de hulp, maar wat bedoel je met het bovenstaande? Moet er op de ZGemma ook iets gedaan worden?
  10. als ik 1x op pvr klik komt de lijst met opnames van de ingebouwde hd 2x drukken krijg ik dus dit Dan kan ik allen kiezen tussen de 2 keuzes op de foto (interne hd of usb achterkant) Zie dus ZGemma niet (die staat altijd aan meest op standby) Zijn dit de bewuste keuzes? (uit fstab) /dev/disk/by-uuid/e150a1fd-f5e4-4f07-a3f4-ff9d8ccf49ce /media/hdd noauto defaults 0 0 /dev/disk/by-uuid/490e64ef-93d8-4a1d-a5a1-521a47fdd68e /media/FlashDisk noauto defaults 0 0 Als deze zoals aanbevolen er ook bij staat zit de slash en spatie op de juiste plaats? (vergeleken met de 2 linken die hebben spatie NA movie en dan de slash) 192.168.1.54:/media/hdd/movie/ media/net/ nfs rw,nolock,tcp 0 0 staat er nu niet in de ZGemma staat in automounts.xml door dat ik de mountmanager heb gebruikt, kreeg groen scherm toen deze link ook in fstab stond) 192.168.1.54:/media/hdd/movie/ media/net/ nfs rw,nolock,tcp 0 0 Misschien de zgemma uit automounts verwijderen en toevoegen aan fstab en opnieuw proberen?
  11. Kleine update: Heb als eerste test de mountmanager gebruikt Dat ziet er zo uit: Maar na een reboot zie ik hem hier niet.... En de NFS mount zegt niet gemonteerd Wat doe ik fout of vergeten te doen?
  12. Ok, allebei bedankt ! Ga er mee aan de slag (als de vrouw klaar is met kijken...)
  13. Weer wat geleerd (spatie nodig, dacht dat dat een schrijffoutje van Tonski was...) netwerk voor dummies In het kort: Dus fstab editeren en uploaden naar de box en dan een nfs mountpoint via het menu in newnigma maken, reboot en dan zou het moeten werken? En als het niet werkt misschien een symbolic link nodig (waar en wat?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...