Ga naar inhoud

leo1949

Leden
 • Aantal items

  5445
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door leo1949

 1. leo1949

  Moppen deel 4

  De eerste drone die ik zag vliegen was al in de jaren 50 op school.
 2. leo1949

  Moppen deel 4

  Ook in de dierenwereld gaat dit op.
 3. De perpetuum mobile heb ik al uitgevonden. Mijn fiets heeft een klein voorwiel en een groot achterwiel en het effect is nu of je altijd een berg afrijd.
 4. Bij KPN TV kan je de programma's van de reclamezenders niet eens doorspoelen. Dit is ook zo bij terugkijken op andere dagen Als je het probeer komt er een tekst in beeld dat dat bij deze zender niet is toegestaan. Het zal wel iets zijn wat deze zenders bedongen hebben voor de doorgifte. Dus het doorspoelen kost mij nu vijf €uro pm voor het opnemen pakket want daar gaat het dan weer wel. Maar hoelang zal het duren voordat de commerciële ook dit gaan dichttimmeren.
 5. RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport . . . Mogelijk besmette sneeuw op komst. Gelieve daarom vanaf zondag ook een mondkapje bovenop uw hoofd dragen. Deze sneeuwvlokken zijn van de Russische variant die mogelijk besmettelijker is dan de Britse. Vaccineren met zout biedt tot op heden nog geen resultaat. . . Jaap van Dissel
 6. Tsja wij willen de duurste benzine van de HELE wereld en dat is onze regering gelukt. 😡😡
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.