Jump to content

Daan

Members
 • Content Count

  1,428
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Daan

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/23/1961

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

20,038 profile views
 1. Hij draai nu tv heeft even geen achterdeksel op zodra deze word vast gemaakt komt de tv in loop . Ja dat wist ik van de hoge spanningen op elco's maar deze zijn best klein zal van de week eens checken naar losse soldeerpunten.
 2. Heb hem inmiddels geopend voeding en mainboard los gehaald niks te zien geen bolle elco's , maar hij draait nu op het mainboard zit een reset knopje paar keer op gedrukt heb nu beeld enz alleen als ik de achterkant wil dicht schroeven gaat ie niet meer aan van de week even meer aandacht aan besteden en hoorde van me zoon dat er ook een pieptoon uit de tv komt ik zelf hoor hem niet.
 3. Kan een samsung tv overnemen maar misschien weet iemand wat met aanzetten speelt de tv naar een paar minuten valt hij uit, geeft een tikje op de achterkant van de tv dan werkt hij weer kan dit een slecht contact wezen ? soms draait de tv 3 dagen en dan weer het zelfde.
 4. Klopt is geen nieuwe maar die deed het paar dagen gewoon, nu zelfde euvel als de vorige.
 5. Ja de eerste was een indesit maar de ander wasmachine en is een aeg of een bosh heeft nu ook het zelfde probleem dat is toch raar of toeval.
 6. Voor iedereen de beste wensen en al goede toegewenst .. Het volgende bij de buren, daar staat sinds weer een ander wasmachine de vorige was overleden dachten ze, alle lampjes op de wasmachine zaten te knipperen, dus week hadden ze een ander genomen 6 wasjes ermee gedaan nu weer het zelfde probleem alle lampjes knipperen en wasmachine geeft zelfde storing als de eerste, heb een aparte kabel gebruikt ander stoptcontact het blijft het zelfde, kan dit een fase probleem zijn ? de droger die doet het wel, vindt het gewoon vaag dat 2 wasmachine's het zelfde euvel hebben. WhatsApp_Video_2020-01-01_at_13_28_00.mp4
 7. Daan

  IPTV iptv op dreambox

  Klopt dat werkt ik heb hier nog zo'n android kastje heb daar iptv player opstaan wil deze gebruiken , met andere woorden hij moet naar me dreambox connecten local naar de m3u file op de dreambox.
 8. Daan

  IPTV iptv op dreambox

  Ben local even aan het testen, dit werkt niet wil eigenlijk de m3u op me box houden maar in een map http://local:tv@192.168.1.7:8001/1:0:19:3A9A:F:10EF:FFFF0000:0:0:0:' dit werkt wel maar wil het zoals het onderstaande kan dit ? Uw invoer kan niet geopend worden: VLC kon de MRL 'http://local:tv@192.168.1.7:8001/home/test.m3u/ niet openen. Controleer het logboek voor details.
 9. Precies, dit is het ook het euvel wat hier gebeurd, dit project ga ik eens binnenkort proberen..
 10. Heb hier een hp monitor die wil niet opstarten zie hem wel beginnen,het lijkt op ie in een loop gaat zie de beeldbuis wel iets oplichten daar blijft het bij, iemand een idee waar ik moet zoeken.
 11. Misschien weet iemand die mij kan helpen met de radio aansluiting heb een paar rc plugjes die er achter op de radio hangen er staat aux in en een met audio uit, de bedoeling is dat er een losse versterker in de kofferbak komt. bij mijn vorige radio zat er een male voor een versterker. welke kabel zou naar de ingang van de losse versterker moet komen
 12. Heb de laatste versie van pli 7 op een dm8000 werkt perfect met 2 smargo's
 13. Mijn zoon kwam langs die had een vraag hij wil een een versterker en een subwoofer in zn auto monteren, als ik de versterker zo ziet zitten daar ook de speaker aansluitingen op aan.Maar zijn vraag, de speakers kabels zitten nu aan de radio die zitten aan zo'n blok vast, moeten deze nu los van de radio of kan deze blijven zitten, vind het zonde om deze door te knippen van de orginele adapter.De radio heeft een versterker ingang.
 14. Zal daar eens kijken, en idd handtekening is verouderd, moet even kijken hoe dat je kan veranderen is weer een poos geleden.
 15. Heb momenteel de Pli van 6.2 draaien van vorige jaar, nu is de 7.1 online kreeg trouwens een error in me display bootloader defect maar zit weer een nieuwe erin, heb deze erin zitten maar beeld kwaliteit is veel slechter dan de 6.2 het beeld is beetje waterig en niet scherp en kleur is niet zoals ik gewend ben.Waar ligt dat dan aan ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy