Ga naar inhoud

Daan

Leden
 • Aantal items

  1460
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Daan

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/23/1961

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

20516 profielweergaven
 1. Ik werk inderdaad met vaste IP adressen ga even dat even checken, misschien is dat het probleem maar bedankt voor de tip !
 2. Het volgende heb 2 powerline adapters waarvan 1voor nvr kast naar de camera over het net dat werkt gewoon, ik heb een ring gekocht op wifi en heb 2 extra power line adapters met wifi bij genomen, als ik basis aansluit in de meterkast is er niets aan de hand alle lampjes branden, sluit ik de ander powerline op waar de ring contact moet maken, dan valt 1 camera weg, moet wel zeggen alles draai op een groep krijg het niet voor elkaar of moet ik een ander groep hiervoor gebruiken de hoofdkabel naar de poort is 30 meter, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen.
 3. Daan

  USB poorten dm8000

  Had even niet goed gekeken Het was /dev/ttyUSB04 /dev/ttyUSB4
 4. Daan

  USB poorten dm8000

  Heb hier een paar smargo's wil er 1 bijzetten maar deze wil niet werken op deze poort USB04 krijg ik niet werkend geeft een error ook als ik de werkende smargo vewissel is er een max aan poorten voor USB ? [reader] label = Reader 6 protocol = smargo device = /dev/ttyUSB04
 5. Daan

  Dreambox 8000

  Aan geboden wegens overcompleet dm8000 met pli 7.2 Met 2 x sateliet en kabeltuner. Prijs 75,00 ex verzendkosten.
 6. Daan

  Openmultiboot dm8000

  Iemand al bezig geweest met deze tool, heb deze nu op pli 7 draaien maar kan image alleen niet installeren als ik deze selecteer moet je daar weer ander image's hebben daarvoor ?
 7. Daan

  Huurcontract

  Hierbij een stuk van het contract heb niet alles mee gekregen via de app
 8. Daan

  Huurcontract

  Ieder geval weet ik nu genoeg.denk dat hij wel in zn recht staat me zoon. Maar bedankt iedereen voor de info
 9. Daan

  Huurcontract

  Even een vraag, mijn zoon huurt momenteel een kamer, het huurcontract liep tot 1 augustus 2020 nu wil mijn zoon een ander kamer huren, maar verhuurder zei dat het contract was verlengd weer voor 1 jaar hij heeft ook geen nieuwe huurovereenkomst gehad, er staat nergens dat het contract met stilzwijgen word verlengd hoe zit het nu is het nieuwe contract rechtsgeldig ?
 10. Daan

  IPTV echo op dm900

  Is opgelost echo is weg ...
 11. Daan

  IPTV echo op dm900

  Net iptv op de box gezet nu heb ik een echo op elke kanaal, iemand daarmee bekend mee ?
 12. Daan

  dm900 Ethernet

  Top je heb gelijk even niet aangedacht ga ik morgen even proberen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.