Jump to content

Daan

Members
 • Content Count

  1,425
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Daan

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/23/1961

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

19,951 profile views
 1. Klopt is geen nieuwe maar die deed het paar dagen gewoon, nu zelfde euvel als de vorige.
 2. Ja de eerste was een indesit maar de ander wasmachine en is een aeg of een bosh heeft nu ook het zelfde probleem dat is toch raar of toeval.
 3. Voor iedereen de beste wensen en al goede toegewenst .. Het volgende bij de buren, daar staat sinds weer een ander wasmachine de vorige was overleden dachten ze, alle lampjes op de wasmachine zaten te knipperen, dus week hadden ze een ander genomen 6 wasjes ermee gedaan nu weer het zelfde probleem alle lampjes knipperen en wasmachine geeft zelfde storing als de eerste, heb een aparte kabel gebruikt ander stoptcontact het blijft het zelfde, kan dit een fase probleem zijn ? de droger die doet het wel, vindt het gewoon vaag dat 2 wasmachine's het zelfde euvel hebben. WhatsApp_Video_2020-01-01_at_13_28_00.mp4
 4. Daan

  IPTV iptv op dreambox

  Klopt dat werkt ik heb hier nog zo'n android kastje heb daar iptv player opstaan wil deze gebruiken , met andere woorden hij moet naar me dreambox connecten local naar de m3u file op de dreambox.
 5. Daan

  IPTV iptv op dreambox

  Ben local even aan het testen, dit werkt niet wil eigenlijk de m3u op me box houden maar in een map http://local:tv@192.168.1.7:8001/1:0:19:3A9A:F:10EF:FFFF0000:0:0:0:' dit werkt wel maar wil het zoals het onderstaande kan dit ? Uw invoer kan niet geopend worden: VLC kon de MRL 'http://local:tv@192.168.1.7:8001/home/test.m3u/ niet openen. Controleer het logboek voor details.
 6. Precies, dit is het ook het euvel wat hier gebeurd, dit project ga ik eens binnenkort proberen..
 7. Heb hier een hp monitor die wil niet opstarten zie hem wel beginnen,het lijkt op ie in een loop gaat zie de beeldbuis wel iets oplichten daar blijft het bij, iemand een idee waar ik moet zoeken.
 8. Misschien weet iemand die mij kan helpen met de radio aansluiting heb een paar rc plugjes die er achter op de radio hangen er staat aux in en een met audio uit, de bedoeling is dat er een losse versterker in de kofferbak komt. bij mijn vorige radio zat er een male voor een versterker. welke kabel zou naar de ingang van de losse versterker moet komen
 9. Heb de laatste versie van pli 7 op een dm8000 werkt perfect met 2 smargo's
 10. Mijn zoon kwam langs die had een vraag hij wil een een versterker en een subwoofer in zn auto monteren, als ik de versterker zo ziet zitten daar ook de speaker aansluitingen op aan.Maar zijn vraag, de speakers kabels zitten nu aan de radio die zitten aan zo'n blok vast, moeten deze nu los van de radio of kan deze blijven zitten, vind het zonde om deze door te knippen van de orginele adapter.De radio heeft een versterker ingang.
 11. Zal daar eens kijken, en idd handtekening is verouderd, moet even kijken hoe dat je kan veranderen is weer een poos geleden.
 12. Heb momenteel de Pli van 6.2 draaien van vorige jaar, nu is de 7.1 online kreeg trouwens een error in me display bootloader defect maar zit weer een nieuwe erin, heb deze erin zitten maar beeld kwaliteit is veel slechter dan de 6.2 het beeld is beetje waterig en niet scherp en kleur is niet zoals ik gewend ben.Waar ligt dat dan aan ?
 13. Dreambox8000hd en OpenPLi 6.2-release (2018-09-04-release-6.2) Heb het alleen bij de npo zenders maar die zijn vrij niet gecodeerd.
 14. Het is me al een paar keer opgevallen dat de dreambox op de NPO kanalen vastlopen naar een paar uur box bevriest met een stilstaand beeld, moet hem met de schakelaar rebooten met de andere zenders geen last van, werk met Oscam en deltakaart 0618. iemand dit ook meemaakt ?
 15. Hallo ben even bezig met me website heb een dropmenu gemaakt deze werkt wel op me laptop alle menu's werken, maar als ik de website wilt bekijken op me ipad of iphone kan ik het item niet aanklikken hier een stukje van de code: <li class="submenu"><Foto's</a> <ul> <li><a href="nieuwbouw/" class="nieuwbouw">Nieuwbouw</a></li> <li><a href="werkplaats/" class="werkplaats">Werkplaats</a></li> <li><a href="transport/" class="transport">Transport</a></li> </ul> </li> Ben ik nog wat vergeten ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy